Şimdi Ara

gittigidiyor dan vaio almak ne kadar güvenilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittigidiyorda bi tane vaio buldum ama nrmal fiyatından 500 tl civarı ucuz .neden böyle anlamadım .güvenmeli miyim almalı mıyım? yardımm lütfen :)

• Linki de ben ekleyeyim, ben de merak ediyorum neden ucuz olduğunu. Banka kampanyasıyla 1500 TL'ye geliyor. Sony vaiolar nasıldır?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sony-sve1511y1e-s-intel-core-i7-15-5-6gb-r-64296690
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Linki de ben ekleyeyim, ben de merak ediyorum neden ucuz olduğunu. Banka kampanyasıyla 1500 TL'ye geliyor. Sony vaiolar nasıldır?
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sony-sve1511y1e-s-intel-core-i7-15-5-6gb-r-64296690
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Alıntıları Göster
    Fiyatı gerçekten çok iyi.
    Yorumlarda da alanlar memnunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Fiyatı gerçekten çok iyi.
    Yorumlarda da alanlar memnunlar.

Alıntıları Göster
    bende almayı düşünüyorum. tecrübesi olan yorum yazarsa sevinirim. garanti konusunda bir problem yaşar mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SsDriVeR

bende almayı düşünüyorum. tecrübesi olan yorum yazarsa sevinirim. garanti konusunda bir problem yaşar mıyız ?

Alıntıları Göster
    satıcının ürün geçmişi çok iyi .. bilinenin dışında bir şey olabilir fiyata etkileyen acaba sorunlu bir seri falanmı ama kimsenin günahını almayayım cidden çok uygun ben bile alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mususi60

satıcının ürün geçmişi çok iyi .. bilinenin dışında bir şey olabilir fiyata etkileyen acaba sorunlu bir seri falanmı ama kimsenin günahını almayayım cidden çok uygun ben bile alabilirim :)

Alıntıları Göster
    ha birde ürünün mevcutu ve satılanı sürekli degişiyor orası çok garip dün akşam 12 adet mevcuttu 3 falan satılmıştı .. sabah baktım 13 adet mevcut 42 adet satılmıştı şimdede 10 adet mevcut 120 adet satılmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mususi60 -- 18 Eylül 2012; 14:16:40 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    %100 güvenilir :)

http://profil.gittigidiyor.com/uzaybilisim34

• quote:

Orijinalden alıntı: j.grange

%100 güvenilir :)

http://profil.gittigidiyor.com/uzaybilisim34

Alıntıları Göster
    biraz önce sipariş verdim .. bilgisayar kurdu bir arkadaşa sordum düşünmen hata dedi :)

• quote:

biraz önce sipariş verdim .. bilgisayar kurdu bir arkadaşa sordum düşünmen hata dedi :)

Alıntıları Göster
    tamam iyide kargo gelince hemen kontrol edin kargoyu alıp kapıyı kapamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyHunter

tamam iyide kargo gelince hemen kontrol edin kargoyu alıp kapıyı kapamayın

Alıntıları Göster
    ben de aldım sün sabah. ve bir saat içinde kargoya verilmiş. gerçekten hızlı.
    ancak şöyle bişey var, ürünün satıldığı bölge İstanbul olarak görünüyor ancak kargo Adıyama'dan gönderildi.
    bu biraz ilginç geldi, umarım üründe bi hata, yanlış yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinnn

ancak şöyle bişey var, ürünün satıldığı bölge İstanbul olarak görünüyor ancak kargo Adıyama'dan gönderildi.

kardeş bendende kargoya verilen yer yaman olarak görünüyor .. transferde gaziantep .. acaba benimkimi eksik yazıldı yada sen yamanı adıyamanmı anladın ..ama adıyaman olsa ben erzincandayım antebe transfer gönderilmez :) önemli olan ürünün sağlamlığı gönderildiği yer çok önemli degil ama kafa karışıklığı oluyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mususi60 -- 19 Eylül 2012; 10:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleska

Alıntıları Göster
    bende aldım ürün istanbul şubede kalmamış adıyamandan gönderdim dedi,satıcıyla konuştum.ayrıca gitti gidiyor destek hattına mesaj attım yaptığı işlem sayısı doğrumu diye ,evet diye yanıt geldi,bende kargomu bekliyorum,gelince kullanıp karar vericez,saygılar.

• quote:

quote:

kardeş bendende kargoya verilen yer yaman olarak görünüyor .. transferde gaziantep .. acaba benimkimi eksik yazıldı yada sen yamanı adıyamanmı anladın ..ama adıyaman olsa ben erzincandayım antebe transfer gönderilmez :) önemli olan ürünün sağlamlığı gönderildiği yer çok önemli degil ama kafa karışıklığı oluyor tabi

Gönderen
    Ünvan/Ad Soyad Vi**** El******** Se* Ve Gö***** Si********
    Adres Ho****** Mh* Ya*** Ke*** Cd* Me**** / AD******
    Telefon
    Çıkış Şubesi Adıyaman
    Çıkış Şubesi Tel. 0416 216 9120

Parça Sisteme Giriş Birim Tarih Teslimat Muhatap Durumu Son İşlem Son Bulunduğu Yer Barkod
    1/1 18.09.2012 12:57:48 PAKET 19.09.2012 07:57:03 Teslim Edilmedi Yolda Araçla Yola Çıktı KONYA AKTARMA

• quote:

Orijinalden alıntı: lm_lm

bende aldım ürün istanbul şubede kalmamış adıyamandan gönderdim dedi,satıcıyla konuştum.ayrıca gitti gidiyor destek hattına mesaj attım yaptığı işlem sayısı doğrumu diye ,evet diye yanıt geldi,bende kargomu bekliyorum,gelince kullanıp karar vericez,saygılar.

ben bilgisayarı alan ilk 20'deyim.
    istanbul'da 20 tane bile makina yokmuş demek ki :)
    benim tek düşündüğüm garanti ve servis olayı. cihazın orijinalliği hakkında şüphem yok.
  • quote:

benim tek düşündüğüm garanti ve servis olayı. cihazın orijinalliği hakkında şüphem yok.

kesinlikle katılıyorum kardeş eger sony eurasaysa garantisi oda çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mususi60 -- 19 Eylül 2012; 13:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleska

quote:

Orijinalden alıntı: lm_lm

Alıntıları Göster
    bu arada yasinnn kardeş bilgisayarı alan ilk 20 deysen erken gelebilir seninki ..gelince görüşlerini paylaşırsan sevinirim :)

• quote:

bu arada yasinnn kardeş bilgisayarı alan ilk 20 deysen erken gelebilir seninki ..gelince görüşlerini paylaşırsan sevinirim :)

Alıntıları Göster
    ben de az önce satın aldım, bir süredir arayış halindeydim...umarım bir aksilik çıkmaz
    alet elime ulaştığında bilgilendirme yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloy1368

ben de az önce satın aldım, bir süredir arayış halindeydim...umarım bir aksilik çıkmaz
    alet elime ulaştığında bilgilendirme yapacağım.

Alıntıları Göster
    ve satışı bitti diile kolay 390 adet satıldı 1,5 günde :)
  • quote:

ve satışı bitti diile kolay 390 adet satıldı 1,5 günde :)

Alıntıları Göster
    ben de aldım bakalım gelecekmi daha kargoya verilmemiş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.