Şimdi Ara

AMAZON'dan LAPTOP alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gümrükte vs sıkıntı çıkartıyorlar mı birde Asusun diyelim x serisi amazonda ki ile trdeki arasında 200-300 lira fiyat farkı var mıdır değer mi dışarıdan almaya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle 200-300 e değmez
    Garantisi ya olmuyor ya da bir yol oluyor
    Tr klavyesi olmuyor ...

Tr den alın

Amazon ürün artı vergisi artı kargoyu aldığı için gümrükte soeun olmuyor

Ana konusu var orayı okuyun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßy Emre ß kullanıcısına yanıt
    asusta amerika ve turkiyede ayni ozelliklere sahip laptop bulmaz biraz zor 2-3 ay once amerikadan laptop aldim asus ve aldigim laptopun aynisini tr piyasasinda bulamadim sadece cok yaklasik ozelliklere sahip vardi

gelelim sorunuza benim aldigim zamanda yaklasik olarak 600 700 tl fark ile aldim

ama ben amerikada yasamaktayim ve turkiyeye gonderim olan laptoplar belki vardir ama fiyatina gore gumruk odersiniz. gumruk ucretini amazon zaten tahmini olarak sizden odeme kisminda aliyor ve gumrukten gectikten sonra artan bi para olursa size onu geri iade ediyor.

benim laptophttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232946

burdan 620 dolara almistim simdi zam gelmis .d

• quote:

Orijinalden alıntı: quu

asusta amerika ve turkiyede ayni ozelliklere sahip laptop bulmaz biraz zor 2-3 ay once amerikadan laptop aldim asus ve aldigim laptopun aynisini tr piyasasinda bulamadim sadece cok yaklasik ozelliklere sahip vardi

gelelim sorunuza benim aldigim zamanda yaklasik olarak 600 700 tl fark ile aldim

ama ben amerikada yasamaktayim ve turkiyeye gonderim olan laptoplar belki vardir ama fiyatina gore gumruk odersiniz. gumruk ucretini amazon zaten tahmini olarak sizden odeme kisminda aliyor ve gumrukten gectikten sonra artan bi para olursa size onu geri iade ediyor.

benim laptophttp://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834232946

burdan 620 dolara almistim simdi zam gelmis .d

Vay be harbiden güzel laptopmuş :) 600-700 tl farkediyorsa o zaman türkçe klavye alayım laptopa :D hem türkçe klavye olur hem ucuza olur garanti uluslar arası geçerlilik olmuyor muydu?

turkiyeden alacaksaniz anca amazondan alabilirsiniz o da turkiyeye gonderen laptop varsa ki vardir iyi arastirmak lazim

dedigim gibi mesela benim laptopun aynisi bire bir yok fakat yakin ozellikte var ve tahmini fiyat cikardigimda o zaman trde 2500 tl gibi bi rakama denk geliyordu .d

eger ki amazondan alirsaniz ve sorun yasarsaniz amazonla irtibata gecip gerekli islemleri yaptiktan sonra kargoyu siz karsilayarak amerikaya gonderiyorsunuz ve onlar size ucretsiz ayni laptopu aninda veriyor

tabi en son boyleydi simdi nasil yaparlar bilemem bi canli chatten sorun bu konuyu amazona

eger ki uluslar arasi garantisi varsa turkiye asusa bir sorun almadan. bazi markalar kabul etmiyor
  • quu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum :)

• asusun servisini defalarca denedim sorunlu. önermem. uluslararası garantiside yok burda geçmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laptoplar kolay bozulan aletler değil kullanım hataları dışında şahsen 100 lira bile ucuz olsa abd den alırım us klavye laptop kullanıyorum hiçbir zorluğu yok
  • SpeedySturm kullanıcısına yanıt
    hocam peki bu kizey koprusu zart zurt yanma ihtimali nedir

• Sorun olmaz ürün eline gelir Tr klavye kendim içim söyleyeyim önemsiz benim şuan kullandığım Logitech G710 ingilizce ilk bir kaç gün sıkıntı yaşadım şimdi bakmadan yazıyorum Türkçe Klavye aramıyorum. Garanti konusunda sıkıntı olabilir şahsen ben Amazondan alırdım arada bazen 600-700 tl fark oluyor ürünleri temiz kullandığım için garanti ile işim olmadı bugüne kadar bu riske girerdim.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112740180

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114315030

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113145118

Bilmeden alınmaz vs diyemlere bakma 3 kişi almış 3 üde vergi iade 1000-1200 tl kar etmişler mühendis muratın konuda yazıyor msi asus 1 yıl ulusal garanti veriyor...

Ben 5000 e ge62 2qf aldım zamanında amazondan o zamanki kur ile gtx970m ge72 yi vergi dahil 4000 e alabilirmişim ne varsa amazonda varmış geç öğrendik biz...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Dostum cok tesekkur ederim yardimci oldugun icin yani yalniz anlamadiysam diyelim ki tr den 3000 liraya alacagin laptopu amazondan 2000 e alabilirsin diyorsun yada amazondan 3binlik daha kaliteli bir laptop alabilirsin diyorsun yanlis anlamadim degil mi peki gumruk sikintisi olur mu

Hocam amazon %20 ye yakın bir rakamı ödeme alırken senden alıyor ödemede görürsün o kısmı bütün gümrük işlerini hallediyor gümrükte işlem yapılmazsa tüm para yapılırsa kalan iade. Diyelimki daha fazla ücret var amazon üstünü kendi ödüyor...

Kısaca parayı ödüyorsun normal kargo gibi evine geliyor...

diywlim ki ben 3 bin tllik laptop siparisi verdim simdi benden 3600 tl alacak 600u gumruk icin gumrukte takilmazsa 600 iade gelecek oYle mi

Aynen öyle geçme ihtimali için düşük vs diyorlar ama benim bildiğim ucuz kargolarda genelde geliyor gümrük memurunun insiyatifine bağlı gibi @ßy Emre

Peki gunrukte takilirsa o zaman para iade mi oluyor

Ne kadar ücret çıkarsa onu kesiyorlar kalan iade maksimum ödeyeceğin miktar ilk çekilen para...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.