Şimdi Ara

>>Gittigidiyor elden alışveriş<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Thundercı

quote:

Orijinalden alıntı: stuka

yapacak bir şey yok, satmıyor herifler...
    ancak satan varsa mesajda karşıkarşıya gittigidiyör olmadan alabilir miyiz diye yazarak filtreyi atlatmak lazım, gittigidiyor değil gittigidiyör yazdım özellikle

yani tek yol şifreli yazmak..

E N A
    L A L
    D S I
    E I R
    N L M

oldu olucak sitenin veri tabanına girin IP adresini izleyin sonra bir kripteks içinde yollarsın parayı

• quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Bende dün telefon için ödeme yaptım, karşı tarafta cihazı yolladı ama fatursını koymayı unutmuş. Bugün için yollayacağım dedi. Şayet faturasını yollamazsa ben cihazı almak istemiyorum. Kargoda cihazı almadan geri yollayacam. Bu durmda paramı nasıl geri alabiliyorum ?

kargo geldiginde tutanak tutur içerisinden faturası çıkmadı diye sonra gg ye bildirr satıcı faturayı göndermedi diye eger göndermezse iade edicegini söyle
  • Alıcılar komisyon ödemez GG de
  • quote:

Orijinalden alıntı: barboSSa.

Alıcılar komisyon ödemez GG de

Ürünün normal fiyatının üzerinden gittigidiyorun yüzde onluk komisyonu var sonuçta bu komisyon alıının cebinden çıkmıyor mu?
  • alıcının bir zararı olmazki. tek artısı adam ile pazarlık yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Orijinalden alıntı: Thundercı

quote:

Orijinalden alıntı: stuka

yapacak bir şey yok, satmıyor herifler...
    ancak satan varsa mesajda karşıkarşıya gittigidiyör olmadan alabilir miyiz diye yazarak filtreyi atlatmak lazım, gittigidiyor değil gittigidiyör yazdım özellikle

yani tek yol şifreli yazmak..

E N A
    L A L
    D S I
    E I R
    N L M

oldu olucak sitenin veri tabanına girin IP adresini izleyin sonra bir kripteks içinde yollarsın parayı

şifreyi yanlış yazarsa paraya sirke dökülür ve kendini imha eder

• mesajları okuyorlar, sanırım toplu arama oluyor sistem tarafından, elden, komisyon, gibi sözcükleri arıyor. başıma geldi
  • Not defterine isteğinizi yazın,kaydedin.Ardından R-apidshare'e yükleyip,adama linkini atın.

Nasıl fikir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 12 Şubat 2010; 18:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Not defterine isteğinizi yazın,kaydedin.Ardından R-apidshare'e yükleyip,adama linkini atın.

Nasıl fikir?

Bu fikir kafama yattı, çok akıllıca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.