Merhaba, Ben geçen hafta gittigidiyor üzerinden satış yaptım.Pazartesi alıcı ürüne onay verdi,salı günü ödememin yapıldığına dair mail geldi.Ama internet şubesinden kontrol ediyorum para hesabıma geçmemiş hâlâ :/ Gittigidiyora mail attım,bana ödeme dekontu gönderdiler. Size soracağım soru; hesap bilgileri olarak annemle babamın ortak vadesiz tl hesabını verdim. Bu hesaba bankamatikten filan bakınca babamın ismi gözüküyor. Ben gittigidiyora hesabı tanımlarken annemin ismini verdim. Acaba isimden dolayı bir aksaklık oluşabilir mi? Geri kalan hesap no,iban filan doğru bir yanlışlık yok. Ödeme yapılması en fazla ne kadar sürebilir ki?
hangi iban'ı verdiyse onun ismine yatması lazım sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben de öyle düşünmüştüm hesabı tanımlarken ama ayın 9'undan beri işlem gerçekleşmemiş görünüyor.
Gönderdikleri ödeme dekontundan da çok bişey anlamadım açıkçası. Alacaklı iban yazıyor,doğru kontrol ettim.Ama onun altında borçlu iban alacaklı iban kısmı var.Borçlu iban bölümü gittigidiyorun bilgileri var.Yanında al.iban kısmı boş,altında annemin ismi var sadece ama iban numarası orada neden yazmıyor anlamadım.