Şimdi Ara

Gittigidiyor Iade Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar.. Size bi sorum olacakti. Ben gittigidiyordan ayakkabi alacagim. Bu alacagim kisi ayakkabiyi yurtdisindaki yerlerinden getirtiyor. Kendi ofisleri ise Ankara'daymis... Tamam burda bi problem yok ama, iade durumunu sordugumda ise "Iade durumunda yurtdisindaki yerimize kargolamaniz gerekiyor, kargo fiyati ise 30-35$ arasinda degisiyor" dedi. Yani adamin belirtilen adresi Ankara ise, ben neden yurtdisina kargolayim da, para bi tarafima girsin? Benim de saticinin belirtilmis olan adresine gondermem gerekmiyor mu? Yardim edebilirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkur ederim, Saygilarimla...

• hiç bulaşma o zaman
  • Profildeki yeri Ankara olarak gozukuyorsa bana yurtdisina kargolayin diyemez bence. Bilen biri varsa yardim etsin lutfen.
  • bence de bulasma ama egeralırsan ve iade eder isen de sana gelen kargo adresine geri yollayarsın olur biter
    adam uyanık sanıyor kendini

adamın kullanıcı adını ver ustadim onu bi ispiyonlayalım gg ye uyanık iade almamak içim musteriyi zorda bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 3 Temmuz 2008; 16:02:25 >
  • Kullanici adi "bbcstore". Ve bu yaptigi tamamen sacmalik, dedigin gibi iade almamak icin yapiyor.
  • ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardada

Kullanici adi "bbcstore". Ve bu yaptigi tamamen sacmalik, dedigin gibi iade almamak icin yapiyor.

büyük ihtimal ürünü yurt dışından bir siteden alacak öyle getirtecek.
  • bastım ispiyonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

bence de bulasma ama egeralırsan ve iade eder isen de sana gelen kargo adresine geri yollayarsın olur biter
    adam uyanık sanıyor kendini

iyi de adama gelen kargo adresi ya direk yurtdışı olursa. bana direk yurtdışından geldi mesela ayakkabım.. tabi satıcı iade için farklı bir adres belirtmişti. iade durumunda kendisine yapacaktım...

direk şikayet et
  • aral demedim mi sana güvenme diyee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.