Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR kampanyası 1 şubat-28 Şubat Yapı Kredi Worldpuan Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Şubat - 28 Şubat Yapı Kredi Worldpuan Kampanyası

Kampanya kapsamında Yapı Kredi Worldcard, TEB Worldcard ve Vakıfbank Worldcard kart sahipleri 01 Şubat - 28 Şubat 2014 tarihleri (bu tarihler dahil) arasında GittiGidiyor.com üzerinden tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 500 TL - 999,99 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinde 50 TL Worldpuan, tek seferde gerçekleştirecekleri sepet toplamı 1.000 TL ve üzeri olan peşin veya taksitli alışverişlerinde 100 TL Worldpuan kazanacaklardır.

Kampanya kart bazında değil, banka müşterisi bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Bir banka müşterisi, sahip olduğu farklı kartlar üzerinden birden fazla kez aynı kampanyaya katılırsa, sadece en yüksek tutarlı alışverişten kazandığı Worldpuan'lar hesabına yüklenir.

Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum puan tutarı 100 TL olacaktır. Kazanılan Worldpuanlar; Worldpuan ile alışveriş yapılan her yerde kullanılabilir. GittiGidiyor'da kredi kartı puanları ile ödeme yapılamamaktadır.

GittiGidiyor'da gerçekleştirilen Worldpuan kampanyaları birbiriden bağımsızdır. Eski tarihli bir kampanyadan faydalanan bir kullanıcı mevcut kampanyadan da faydalanabilecektir.

Kazanılan Worldpuan'lar, 07 Mart 2014 tarihinde, gün içerisinde kartınıza tanımlanacaktır. 08 Mart 2014 tarihine kadar tanımlanmayan puanlarınız için bankanızın müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Worldpuan'ların son kullanma tarihi 18 Mart 2014'tür. Kullanılmayan Worldpuan'lar 19 Mart 2014 tarihinde geri alınacaktır.

Sanal Kartlar kampanya kapsamındadır. Business kartlar, banka kartları ve PayPal ile yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Ziynet ve Külçe Altın", "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

Yapı Kredi Bankası ve GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdil790 -- 1 Şubat 2014; 0:08:46 >

• Güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %5 gg indirimim olacak

100 tlde bu baya uyguna alınır 1000 tl üstü ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey uçmuş dolarla birlikte fiyatlar

• mesaj atmak gerekmiyor sanırın
  • Haberin yok galiba

• tendertendere kullanıcısına yanıt
    Yapikredi Bankası demiş o ayırmış bende ayırdım olay bu kardeş yoksa bende 2 bankanin kartı da var kasa sağlam

• Bana da 50 yatti vakif

• evet bana da 50 yatırmışlar ne rezillik ya her kampanyada böyle uğraştırıyor e-ticaret kampanyamın puanını da yediler önceki ay
  • Kampanya sartlarini aysonuna dogru değiştirip mücevher bilezik bileklik şartini koydular forumdaki kıskanıp şikayet edenler sayesinde koydular
    Ve onun için bilezik altin vb alanlara 50 TL wo kırmamak için yatırdılar bence

• Banada 50 yatmis kayit actim bklm

• Herkese aynı şekilde yatmış gibi görünüyor.vakif herkese 50 lira yatırmış benzer durumlar olmuştu düzeltirler hafta içi..

• 10000 + 10000 bin yatmis puan bu şekilde olan varmi

• Ben 1059 liraya cep telefonu almıştım. 100 tl wp yatmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Ben 1059 liraya cep telefonu almıştım. 100 tl wp yatmış.

Ykb'de sorun yok vakifbankta sıkıntı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Ben 1059 liraya cep telefonu almıştım. 100 tl wp yatmış.

Ykb'de sorun yok vakifbankta sıkıntı var..

YKB salam,
    hem gününde yatırıyor, hem de tam yatırıyor.

Vakıf ne gününde ne de tam yatırıyor..

• ben de aradım kayıt açtırıyorum şu an vakıf için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.