Şimdi Ara

Gittigidiyor Kazananlar günü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
19
Favori
53.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazananlar kulübü üyeliği olan 10 dklik verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yuq kullanıcısına yanıt
    +1

• coolman06 C kullanıcısına yanıt
    Ben 10.07 de aldım ve 5 dk daha stokta vardı

• On binlerce sipariş oldu bakalım altından kalkabilecekler mi hoksa herşey güzel gidiyor indirimler güzel..

Mi band 3 ve kamp sandalyesi aldım ama gönderceklerine pek inanmıyorum ve güvenemiyorum hadi 50-100 olsa neyse ama her ürün 500+ sipariş neredeysebekleyip göreceğiz.

Mi3, kamp çadırı ve powerbank zaten aynı satıcının (cepport) kampanyası bakalım altından nasıl kalkacaklar iptaller iadeler vs (1500+ sipariş enaz)

Sipariş sayısı fazla bugün kargolansın diye beklentim yok ama İnsallah kafalarına göre iptal falan etmezler günler sonra. Eğer iptal edilecekse bugünden etsinler yoksa günlerce bekletip iptaller gelirse art niyet ararım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagles2

On binlerce sipariş oldu bakalım altından kalkabilecekler mi hoksa herşey güzel gidiyor indirimler güzel..

Mi band 3 ve kamp sandalyesi aldım ama gönderceklerine pek inanmıyorum ve güvenemiyorum hadi 50-100 olsa neyse ama her ürün 500+ sipariş neredeysebekleyip göreceğiz.

Mi3, kamp çadırı ve powerbank zaten aynı satıcının (cepport) kampanyası bakalım altından nasıl kalkacaklar iptaller iadeler vs (1500+ sipariş enaz)

Sipariş sayısı fazla bugün kargolansın diye beklentim yok ama İnsallah kafalarına göre iptal falan etmezler günler sonra. Eğer iptal edilecekse bugünden etsinler yoksa günlerce bekletip iptaller gelirse art niyet ararım.
    Cepport dan mı band ve powerbank aldım kargolandi benim ürünler hatta mı band 12 1 gibi falan verildi powerbank akşam 6 da verildi

• BlackEagles2 kullanıcısına yanıt
    Adamlar sipariş için teşekkür mesajı yayınlamış sence iptal ederler mi?

Hatta çadır için iptal edenler için indirim devam ediyor. Hala düşüyor fiyat 59a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay kitap geldi gele gele
  • kitap okuyalım
  • 4.90a kargo dahil çok iyi yav

• bugün aldığım en güzel ürün kitap oldu

• bu ürün çıkacak ilerleyen saatlerde bence. Sizin için seçtiklerimizin arasındaydı ilber hocanın kitabıda bu da var aynı yerde
  • İlk defa urun bekledim onda da kitap geldi.

Gunes kremi sandalye mi band 3 hep kacti

• kitap alabildik bi

• Çoktandır kitapyurdunda sepetimde alınmayı bekleyen kitaplardan biriydi süper oldu kaptık bir tane

• cep telefonu satıldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert341903

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/tefal-travel-mug-0-36-litre-termos-442015799

bu ürün çıkacak ilerleyen saatlerde bence. Sizin için seçtiklerimizin arasındaydı ilber hocanın kitabıda bu da var aynı yerde
    hocam 50tl ye çok satıldı ama yorumlar kötüydü dikkat edin almayın bence

• 9008 9 kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam normal termos lazım bana iş görcek bir şey :) bu çok küçk zaten
  • Zaten 3 ürün daha kaldı malum 23.59 da bitiyor gün

• Bende de aynı sıkıntı var hocam ne yapmak lazim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.