Şimdi Ara

gittigidiyor komedisi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah 10 civarı gonderdiğim urunle ilgili alıcıdan bir mesaj aldım ve dumurla karısık eğlenceli sohbet soyle basladı .. gittigidiyor yardım masasına hemen mesaj attım su saate kadar cevap gelmedi henuz ..

Konu: 1909768 , İade ürün hakkında

Mesajınız:
    alıcıdan bana gelen iade ilgili cevap .

ark gonderdıgın cıhazın adaptoru calısmıyor ve cıhaz vga goruntu almıyor vecıhazdan hısırtı sesı gelıyor cıhazı gerı gonderecem

demiş .. adaptoru calısmayan bir aleti nasıl casıstırmıstırda goruntu alamımıs orasını anlamadım tamamıye duzmece gorerek bilinerek alınan mal keyfi geri iadae ediliyor ..

iade eden kişi kargo parasını odemeden malı gonderirse kesinlikle iadeyi kabul etmiycem gittigidiyor kurallarına gore boyle olmalı ..

160 ının uzerinde işlem yaptım ilk defa basıma gelyor ..

saygılarımla ..

Eklenen Not:1909768 , İade ürün hakkında Ek mesaj giriş tarihi:1586 04/05/2006

selamlar ..

alıcıyla gittigidiyor uzerinden yaptıgımız yazısmaları aynen aktarıyorum ..

alıcının attıgı ilk mesaj :

ark gonderdıgın cıhazın adaptoru calısmıyor ve cıhaz vga goruntu almıyor vecıhazdan hısırtı sesı gelıyor cıhazı gerı gonderecem

bunun uzerine yazdıgım cevap ...

adaptoru calısmıyorsa aleti naıl calıstırdın . vga goruntu almıyor demişşşin nasıl .. hısırtı nasıl geliyor hısırtı ?daha dune kadar calısan alet nasıl oldu da bozuldu ...

gelen cevap :

ark bende 12 volt adaptor var ben bılgısayarcıyım cıhaz calısmıyor demıyorum ses verırken hısırtı lı verıyor kargocuya tutanak tutturdum bakarsın

uzerine yazılan cevap:

selamlar .

bir ikincisi adaptoru calısmayan bir aleti tutupta niye calısıyor mu diye denediniz .. adaptoru calısmıyorsa zaten arızalıdır .. sonucta bir butun olarak gonderdim ve ilanda adaptoru calısmıyor(ki calısıyor) demedim alet için ..

şimdi alıcı ilk ifadesinde adaptor calısmıyor diyor ki alet bir butun olark gonderildiyse adaptorun calısmaması baslı basına bir arıza sadece bu hasar tespit raporu için yeterli ..yani alıcı için adaptorun calsımaması zaten urunun zarızalı oladıgına kanaat getirmesi için yeterli .. adaptoru calısmıyor demiş bunun uzerine bakalım alet calsıyormu diye deneme yapmıs aletin calsıtıgına kanaat getirdikten sonra (ki kullandıgı adaptorde orjinal adaptor değil) vga cıkısları calısmıyor ve sesi hısırtlı geliyor demiş ...

sonuc olarak oylesine yapılan bana gore caprasık bir işlem alıcıya kargo parası size ait olmadıkca urunu kabul etmiycem mesajını gonderdim .. kargocunun yanında hasar tespit raporu tutturdum dedi ..sizide bu konuda bilgilendirmek istedim ..amacım magdur olanın alıcı değil satıcı oldugunu gostermekti..

saygılarımla ...

Eklenen Not:1909768 , İade ürün hakkında Ek mesaj giriş tarihi:16:03:28 04/05/2006

selamlar ..

tekrar yinelemek isterim ki kargocuya tutatnak tuturulması uzerine soyle bir diyolog mu oldu acıba ..

--bak sesi de hısırtılı ..
    ses uzmanın kargocu -- evet sesi hısırtılı bunuda tutanaga ekleyelim ..

tutatnak :
    -adatoptor calsımıyor
    -adaptoru calısmayan aleti birde biz kendi adaptorumuzle denedik calıtıs fakat sesi hısrtılı ...

kargocuya neyin tutanagının tuturmus onuda anlamak mumkun değil .. neyse sayın gittigidiyor yetkilisini fuzuli konustugumun farkındayım .. bu da bize gg den bir anı olarak kalsın ..

saygılarımla ..

--------------------------------------------------------------------------------

gittigidiyordan muhtemelen cevap gelmiycek gelse bile sayın kullanıcı işlem inceleniyor falan olucaktır cevabıda burda yayınlayıcam ..

• Süper....!
  • kullanıcılardan birisi ya uyarı alıcak, yada atılacak...
  • komedi...
  • Eğer alıcı ürünü geri gönderirken kargo parasını kendi ödemese bile sonradan iade tutarından düşülebiliyor. Yani parayı siz ödeyip daha sonra geri alabilirsiniz her şekilde.
  • Gittigidiyordan 70'e yakın ürün aldım, sattım ama gerçekten satıcıları koruyan bir düzenleme yok, artık hiçbir satış yapmıyorum. Çünkü hem keyfi alanlar, içeriği tam okumadan satın alanlar, kendi bozup yollamak isteyen gereksiz insanlarla uğraşmak yerine satmamak en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gittigidiyor %10
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.