Gittigidiyordan ürün satacağım ve ürün fiyat bilgisi girdiğimde %10 komisyon oranını hesaplayarak elinize geçecek tutar şudur diyor ancak üzerine tıkladığınızda şöyle bir ibare var. " Burada belirtilen komisyon oranı kişiye özel kampanya olduğunda değişiklik gösterebilir"
şimdi daha önce ürün satan arkadaşlara sormak istiyorum.. bu yüzde 7 lik yüzde 10 luk çekler bunla alakalı bir durum mudur? yoksa burda bahsedilen farklı bir olay mı?
yani ben 500 tl ye ürün sattım ve 450 tl hesabıma yatması gerekiyor ancak satın alan kişi yüzde 5 lik çek kullandı ve 475 tl ödedi gg ye..
burdan benim bir etkilenme durumum var mıdır?? yoksa gg deki tüm satışlarda %10 kesinti ile tarafınıza ödeme net geçiyıor mu? ve ürün onaylandıktan kaç gün sonra geçiyor..
teşekkürler şimdiden..
Satın alma onaylandıktan sonraki iş günü ilan açtığınız tutarın %10 kesintili hali hesabınıza yatırılır. Kullanılan indirim vb den etkilenmezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: download
Satın alma onaylandıktan sonraki iş günü ilan açtığınız tutarın %10 kesintili hali hesabınıza yatırılır. Kullanılan indirim vb den etkilenmezsiniz.
çok teşekkür ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme