Şimdi Ara

HOPİ Uygulaması Hakkında Her Şey (soru-cevap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
12.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir çok forumdaş yakınıyor napıcaz nasıl yapıcaz diye bende bu konuyu açma gereği duydum.

1)25 Hopi Paracığı nasıl kazanırım ?
    Arkadaşlar ilk önce google playden hopi uygulamasını indiriyorsunuz cep telefonunuzu yazıp kayıt oluyorsunuz ve bildirim geliyor 25 paracık kazandınız diye.

2)Yeni hopi paracık alabilir miyim? Veya 1 telefonla kaç adet hopi hesabı açabilirim.Nasıl açarım ?
    Evet alabilirsiniz.Yapmanız gereken ayarlar>uygulamalar>hopi>veriyi sil diyip uygulamayı tekrar açın başka telefon numarası ile kayıt olun ve tekrar 25 paracık gelsin.Sınırsız açabilirsiniz bu işlemi yaparak sadece telefon numarası gerek.

3)Bu paracıklar birleşiyor mu?
    Hayır hepsini ayrı ayrı kullanmanız gerek.

4)Hopi uygulamasını yükledim fakat paracığım gelmedi ?

Arkadaşlar yoğunluğa göre değişiyor uygulama ilk açıldığında hemen geliyordu fakat dün tv reklamlarından sonra 3 saatde gelenler oldu.
    Fakat bugün uygulama gayet akıcı hemen geliyor paracıklar.
    Gelmeyen paracıklar için tekrar uygulamayı silip yükleyin gelecektir.

5)Uygulamayı yanlışlıkla sildim tekrar nasıl paracıklarıma kavuşurum :) ?

Uygulamayı açıp aynı telefon numarası ile giriyorsunuz ve kodu girip uygulamaya tekrar giriş yapabiliyorsunuz aynı hesapla.

6)Boyner alışverişleri hakkında <
    Boynerden alışveriş yapmak için ürünü sepete ekliyorsunuz.
    Daha sonra yeni üyeliğiniz varsa kargo bedavaya geliyor.
    Burada indirim kuponlarına basıyoruz.
    Daha sonra kullan diyoruz.
    Daha sonra hopi hesabınızdaki parayı kullanmak için hopi hesabım bölümüne basıyorsunuz.
    Daha sonra gelen kısımdan hopi numarası istiyor onuda telefondaki hopi uygulamasından qr kodu bölümüdeki sayıları giriyorsunuz.

Ve ürünü almış oluyorsunuz adres vs.Alt limit yok fakat şuan boyner kapattı hopi alımlarını açılacağını söylüyor yetkililer.

7)Morhipo alışveriş hakkında
    Morhipoda alışveriş yaparken sepete ekliyorsunuz.

Sağ tarafta hopi kimliğime basıyorsunuz ve yukardaki qr kod bölümünden sonra aynen yapıyorsunuz.

Fakat morhipoda kargo ücretsiz değil yani diyelim ürün 12tl+7tl kargo ama 25tl hopi paracık ekleseniz bile 7tl kargoyu ödemek zorundasınız.

Fakat sepetteyken alttaki kargoyu ücretsiz yapan ürünlerden birini eklerseniz alabilirsiniz.

Morhipoda bedavaya alınmıyor ürünler en az 0.01 kuruş ödemeniz lazım yadeyse kabul etmiyor zaten.

8)İlla boyner.com'dan mı alışveriş yapmam lazım?

Hayır arkadaşlar herhangi bir boyner veya ykm mağazasına gidip ürün alabilirsiniz.Hopi uygulamasındaki barkod kısmını açıp kasiyere okutturuyorsunuz ve işlem tamamlanıyor.

9)Her üyelikde 1 hesap mı kullanılıyor.

Hayır ben bir üyelikte 2 hopi hesabı kullandım ve sorunsuz ödeme yaptım.Yani kullanabilirsiniz.

10)25TL'yi tek seferde mi kullanmak gerekiyor ?

Hayır 5tl'sini şimdi diğer 20tl'sini daha sonra kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar soruları siz yazdıkça bende ana mesaja eklerim daha çok bilgi olur.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBT -- 28 Nisan 2015; 16:22:43 >

• Eline sağlık
  • Emek verilmiş, eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu HOPİ'yi HDP'yi diye okuyan bi' ben miyim?
  • Teşekkürler arkadaşlar.Aklıma bu kadar soru geldi.Yorum geldikçe güncellerim.
  • mağazadan alımlarla ilgilide eklemeler yapabilirsin
  • jetz J kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazadan alımlarla ilgili pek bilgim yok çünkü burada boyner mağazası yok bilgili bir arkadaş bilgilerini pmden atarsa mesaja eklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanaldan değilde direk ykm den alışverişi yapıp kullanabiliyor muyuz birde 4 farklı hopi hesabım var şuan farklı numaralardan hepsini farklı ykm hesabından mı kullanabilirim birde sistem hala kapalı demi şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 27 Nisan 2015; 23:24:47 >
  • 0BlueWave0 kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabiliyor.Boyner veya ykm mağazalarından qr kod kısmını okutuyorsunuz galiba.Hayır isterseniz her paracığı aynı hesapda kullanabilirsiniz.Evet kapalı.(boyner)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBT -- 27 Nisan 2015; 23:27:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

şu HOPİ'yi HDP'yi diye okuyan bi' ben miyim?

Maalesef
    1telefona aynı anda 4farklı hopi hesabı nasıl oluyor hocam yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainBT

Evet yapılabiliyor.Boyner veya ykm mağazalarından qr kod kısmını okutuyorsunuz galiba.Hayır isterseniz her paracığı aynı hesapda kullanabilirsiniz.Evet kapalı.(boyner)

hocam onu nasıl yapıyoruz şuan ykm de 25 var gözüküyor ama kampanya seçin diyor miktar vs.. hiçbirşey giremiyorum

edit :aynı hesapta kullanmayı sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0BlueWave0 -- 27 Nisan 2015; 23:29:28 >
    Hocam dediğim gibi şuan boynerden alışveriş yapılamıyor çünkü çok yüklenildi siteye.Müşteri hizmetlerine sorduk sistemsel sorun falan dediler açılacakmış ama ne zaman belli değil.Bekliyeceksiniz siz malesef.

edit: Ayrı ayrı kullanmanıza gerek yok aynı hesapda kullanabilirsiniz hopi paracıklarınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBT -- 27 Nisan 2015; 23:34:32 >
  • alınabilecek bir şeyler önerir misiniz
  • korsankedi kullanıcısına yanıt
    Hocam onun için ayrı bir konu açsam mı düşünüyorum ürün paylaşımı olarak da gereksiz sanki.Ama pmden aldıklarımı yazıyım isterseniz.
  • quote:

Hocam dediğim gibi şuan boynerden alışveriş yapılamıyor çünkü çok yüklenildi siteye.Müşteri hizmetlerine sorduk sistemsel sorun falan dediler açılacakmış ama ne zaman belli değil.Bekliyeceksiniz siz malesef.

edit: Ayrı ayrı kullanmanıza gerek yok aynı hesapda kullanabilirsiniz hopi paracıklarınızı.

tamam teşekkür ederim zaten elden alışveriş yapılabiliyorsa kargoya filan para vermem gider ykmden alırım bu qr kodunu direk kasiyere filan mı vericem biraz daha bilgi verir misiniz birde bu doğrulama kodları 0.50 kr alıyor demi herseferinde

• arkadaşlar eğer bulunduğunuz şehirde ykm - boyner vs varsa boşuna internetten üye olacağım , kargoyu beleşe getireceğim diye hiç uğraşmayın.

bugün Antalya migrostaki boyner mağazasına gittim, okadar bakındım kendime alacak birşey bulamadım artık
    neyse hatuna 2 parça şey aldık, kasada 1 parçayı ben ödedim hopi puanımla, 2. parçayı o ödedi puanıyla, cebimizden 1 tl bile çıkmadan 50 tl lik ürün alıp çıktık,

mağazada personellere pek bilgi vermemişler, normalde reyonda duran görsellerde kampanyadan 1kişi 1 defa yararlanabilir yazıyor, görevli bayana sordum 1 kez hakkınız var dedi, ama benim 3 tane hattım var (o an yanımdaydı hepsi :D ) 1 tanesini kullandıktan sonra diğerlerini kullanamazmıyım diye sorduğumda, bilmem kullanabilirsiniz felan dedi,

ama kasada gördüğüm kadarıyla her müşteriye yaptırtmaya çalışıyorlar mutlaka, özellikle 200-300 tl felan alan müşterilere,

bizdeki mağaza 2 katlı, 5-6 tane farklı yerlerde kasası var zaten, istesem diğerlerini gidip başka kasalardan kullanabilirdim ama dediğim gibi alacak birşey bulamadım, netten bakıp beğenip mağazadan ölye alacağım artık :)

ama yanınızda 3-4 tane hatla gidip arka arkaya aynı kasadan biranda kullanmanızı pek tavsiye etmem, cins birisine denk gelirseniz sizi uğraştırabilir,

• quote:

Hocam onun için ayrı bir konu açsam mı düşünüyorum ürün paylaşımı olarak da gereksiz sanki.Ama pmden aldıklarımı yazıyım isterseniz.

ilginize teşekkürler , yani ucuza gelen saat t shirt ayakkabı pantolon powerbank ne varsa kabulümdür :)
    Hocam o qr kod bölümünü açıp bu kasiyerlerde kırmızı bir alet oluyor ya ismini bilmiyorum kasiyer o kırmızı aleti o koda tutunca direk alıyor zaten ödemeyi.Tabiki pek bilgim yok dediğim gibi fakat böyledir büyük ihtimalle.Doğrulama kodu derken telefon yazıp gelen koddan bahsediyorsanız.Hayır almıyor.
  • quote:

Hocam o qr kod bölümünü açıp bu kasiyerlerde kırmızı bir alet oluyor ya ismini bilmiyorum kasiyer o kırmızı aleti o koda tutunca direk alıyor zaten ödemeyi.Tabiki pek bilgim yok dediğim gibi fakat böyledir büyük ihtimalle.Doğrulama kodu derken telefon yazıp gelen koddan bahsediyorsanız.Hayır almıyor.

tamam teşşekür ederim şuan annem babam kardeşim in numaralarını kendi telefonumda veri temizleme yöntemi ile kayıt ettim sisteme hopiler geldi yarın gider ykmye yanıma birini alıp telefonlarla birlikte giderim sadece onaylamak için gerekli kendi telefonumdan hallederim zaten hepsini de 100tl kar ykm Boyner düzeldiği zaman mesajımı alıntılarsanız sevinirim yarın mağazadada sorun çıkmasında

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.