Şimdi Ara

HOPİ Uygulaması Hakkında Her Şey (soru-cevap) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
12.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam PM falan atarim açılırsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız şöyle bir sorun var dostum, yarın alışveriş yapmaya gittiğinde 1 tanesini kullandıktan sonra diğerlerini kullanabilmen için tekrar şifre gönderiyor telefon numarasına, 1 dakika içinde annenin- babanın -kardeşinin o numarayı sana söylemesi, seninde sisteme girmen lazım telefonda bilgin olsun. her alışverişte tek tek yapmalısın bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

yalnız şöyle bir sorun var dostum, yarın alışveriş yapmaya gittiğinde 1 tanesini kullandıktan sonra diğerlerini kullanabilmen için tekrar şifre gönderiyor telefon numarasına, 1 dakika içinde annenin- babanın -kardeşinin o numarayı sana söylemesi, seninde sisteme girmen lazım telefonda bilgin olsun. her alışverişte tek tek yapmalısın bunu.

biliyorum denedim şuan tüm hesaplarda hopiler yüklü telefonlarıda yanıma alıcam yada hatları alırım olmadı tüm aileyi alır giderim tek korkum kasiyer sıkıntı çıkarması

• Bu uygulamayı yapanların bundan ne kârları oluyor çok merak ediyorum. Yani kimse millete bedavadan o kadar kâr ettirmez herhalde. Ne gibi çıkar sağlıyor acaba bu insanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

quote:

yalnız şöyle bir sorun var dostum, yarın alışveriş yapmaya gittiğinde 1 tanesini kullandıktan sonra diğerlerini kullanabilmen için tekrar şifre gönderiyor telefon numarasına, 1 dakika içinde annenin- babanın -kardeşinin o numarayı sana söylemesi, seninde sisteme girmen lazım telefonda bilgin olsun. her alışverişte tek tek yapmalısın bunu.

biliyorum denedim şuan tüm hesaplarda hopiler yüklü telefonlarıda yanıma alıcam yada hatları alırım olmadı tüm aileyi alır giderim tek korkum kasiyer sıkıntı çıkarması

kişi olarak yanında götürürsen hiçbirşey diyemezler, ama 2 kişi gidipte 4 tane kod kullanmana belki söylenebilir yada uyarabilirler,
    benim sana tavsiyem eğer mağaza büyük ve 3-4 tane farklı yerde kasa varsa her ürünü farklı kasalardan alman, emin ol bunu farketmezler bile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

quote:

kişi olarak yanında götürürsen hiçbirşey diyemezler, ama 2 kişi gidipte 4 tane kod kullanmana belki söylenebilir yada uyarabilirler,
    benim sana tavsiyem eğer mağaza büyük ve 3-4 tane farklı yerde kasa varsa her ürünü farklı kasalardan alman, emin ol bunu farketmezler bile.

Boyner kard filan lazım mı orda 4 kişiye kart çıkartmaya uğraştırmasınlarda

• 25 tl yi tek seferde mi kullanmak gerekiyor?
  • Hayır hocam isterseniz 5tl'sini şimdi 20tlsini daha sonra harcayın fark etmiyor.
  • Hocam para kartamı geliyor, yani bu parayla marketten alışveriş yapılabiliyormu
  • Kart derken anlamadım hocam ?.Market derken de neyden bahsediyorsunuz anlamadım fakat boynerin mağazasından alışveriş yapabiliyorsunuz.
  • CaptainBT kullanıcısına yanıt
    Hocam 25 tl geliyor dediniz ya bu para olarakmı geliyor yoksa çek olarakmı, başka yerlerde geçmiyor yani dime
  • Ha yok hocam hopi adlı uygulamayı yüklüyorsunuz o uygulamadaki hesabınıza 25 paracık tanımlıyor bunuda internet sitelerinde falan kullanabiliyorsunuz veya mağazalarda.Fakat bazı yerlerde geçiyor şuanlık boyner ykm morhipo beymen network fabrika divarse vb daha yazmadığım çok yer var uygulamda detaylı olarak var.
  • Boyner internet sitesinde kullanamıyorum. bir sorun mu var hopi puanlarım gözüküyor ama alışverişten düşemiyorum. geçici bir durum mu ne zaman kullanabilirim bilgisi olan var mı acaba?
  • meph M kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mesajı okumuyormusunuz acaba orda yazdım zaten şuan kapalı hopi paracıkları kullanılmıyor diye.Herhangi bir bilgi yok ne zaman açılacağına dair sistemsel hata düzeltilecek falan diyorlar.
  • CaptainBT kullanıcısına yanıt
    Gözümden kaçmış, hem cevap için hemde bu konu için teşekkür ederim. Herhalde fazla yüklenen bazı arkadaşlar yüzünden kapattılar. Umarım kısa sürede açılır
  • Güzel anlatmissin ellerine saglik.
    Uygulama butun izinleri istiyor,kullanici sartnamesini okuyacak ta vaktim yok,25 liralik sey icin bilgileri kapyirmayayim diyorum ben.

• meph M kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam bizde beklemedeyiz
  • Teşekkürler.Hocam o da sizin bileceğiniz şey ihtiyacınız olan bir şey yoksa gerek yok zaten.
  • bugün yine boyner mağazasına gittim , orada işe yarar birşey bulamadım, akşam 9 gibi başka avmdeki boyner mağazasına gittik hatunla, zar zor ona 1 bileklik bana 1 tane tshirt alalım dedik, son 20 dakikadır uygulama çalışmıyormuş, benim gibi bir sürü müşteri kasada kaldı ürünleri. ürünler ayırttırdık yarın tekrar deneyeceğiz bakalım.

uygulama şuan hala çalışmıyor , morhipodaki çeşitler mağazada yok, 2 ucu şeyli değnek resmen
  • Arkadaşlar morhipo sezon ürünlerinde 200 e 40 paracik veriyor. Kampanyalar birlestirilemez diye de açıklama var. Avantajix üzerinden morhipo ya gitmeyi düşünüyorum. Avantajix i kampanya olarak algilar mi acaba. Paraciklar yanmasın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.