Şimdi Ara

Gittigidiyor Notebook Sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Gittigidiyor'dan teknorya satıcısından ürünü sipariş verdim; Asus FX505DT-BQ190T AMD Ryzen 5 3550H 8GB 1TB + 256GB SSD GTX1650 Windows 10 15,6 FHD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Ödeme yaptığıma dair telefon'uma SMS geldi ancak aldığım ürün Gittigidiyor sitesinde aldığım ürünler kısmında gözükmüyor herhangi bir kargo takip Vs'de yok.Hesap ekstrelerini kontrol ettiğimde de kartımdan herhangi bir ödeme çıkışı bulunmuyor. Bu neden kaynaklı yardımcı olursanız sevinirim. Dolandırıcılık vakası vs olabilir mi?

• Yanlış hatırlamıyorsam gittigidiyorda hesabınızı email adresinizden aktifleştirmezseniz siparişler vb. gözükmüyordu. Bu tarz bi muhabbet vardı ama gittigidiyorda mı yaşamıştım hatırlamıyorum.(Hesabınız yeniyse bundan kaynaklı olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 22 Nisan 2020; 18:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kayıt oldum ancak hesabımı aktifleştirmiştim ilginç şekilde siparişi tamamlayıp ödeme yaptıktan sonra sms geldi ödeme alındığına dair ancak hesap ekstresinde ödeme gözükmüyor ve aldığım ürünler bölümü de boş herhangi bir kod vs. yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.