Şimdi Ara

Gittigidiyor üzerinden dolandırıcılık, öneri gerekiyor. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hesapları kapadı gittigiyor. başka adresten ulaştım bana şunu yazdı
    Sayısı milyonları aşan kullanıcılarımıza, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için arka planda detaylı bir çalışma yapılması gerekir. Sorunları çözmek için yaptığımız incelemeler zaman aldığından telefonla desteğimiz yoktur.

Yoğunluktan kaynaklı geciken cevabımız için çok özür dilerim. Bu üyeliğinizden ödeme denemesinde bulunduğunuz kart sitemizde kullanıma kapatılmış olarak görülüyor. Bu nedenle ödemeleriniz bize ulaşmamıştır. Ödemeler bankanızın provizyon kısmında takılı kalmış olabilir. Eğer kartınızdan bir ücret kesildiyse, bunun için bankanız ile görüşmeniz gerekiyor. Zira, yasaklı kart ile yapılan ödeme denemesi bize ulaşmadığı için bizde olmayan bir ücret için iade yapabilmemiz mümkün değil. Bankanıza ulaşarak ücret iadesi talep edebilirsiniz. Bankanız size yardımcı olmazsa, konu hakkında bankanıza ödeme itirazında bulunabilirsiniz.

GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Tuna
    eee benden çekilen 3bin tl ne olcak. ayrıca bugün bitane telefon geldi eve kapatılan hesaptan alınmış. gönderdikleri telefonun sarj aletide 3girişli heryerden vuran vuranaaaaaaaa

• Google play store kredi kartımızdan 52,46TL para çekmiş. Bankaya dilekçe verdik. 45 gün içerisinde sonuçlandı, para iadesi aldık.
  • karabatak34 kullanıcısına yanıt
    Hocam kartınızla hile yapmışsınız :) Nereden biliyorsun diye sorma gittigidiyorda yemediğim halt kalmadı.

Gelen kargo irsaliyesinden ya da faturasından satıcıya telefon vasıtasıyla ulaşınız. O size sipariş verip vermediğinizi söyler.

Dediğiniz durum benimde başıma geldi ürün satıp gönderdim. Aşna fişne yapınca hesap kapandı. Ücreti alıcıya iade etmişler, aynı günde kargo teslim etmiş. Defalarca aradım ama çok b*k bir site maalesef. Neyse alıcı eft yaptı ücreti göndermese göndermezdi.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    nasıl hile yapmışım? ben 2yada3 kez gitti giyordan alışverişyapmıştım. ayakkabı almıştımsorun olmamıştı. güvenlik nedeniyle hesaplar kapatılmış ama para çekilmiş gittigidiyordan. teli gönderen hesap kapatılmadan önce kargoya verildi dendi. sizin bilgileriniz bizde yok diyor satıcı bilgiler gittigiyorda diyor. paralarda gittigiyorda olabilir satıcılara aktarmamıştır heralde. şuan 2bin tl zarardayım. telefonu açtım kullanıyorum ondanda sarj aleti 3 girişli çıktı:( artı 50tl bonus 150tl hediye çeki vardı onlarda yalan oldu. şuan hedefim 2bin tlyi almak. gitti gidiyora dolu mesaj attım elbet arıcaklar. babamın amcası savcı onu aradım tüketici hakem heyetine gitcez yarın o ön ayak olcak bana kesinlikle alırız parayı dedi. ama ne zaman alırız nasıl alırız uğraşmamızçektimiz eziyette yanımıza kaar kalcakkk...
  • gittigidiyor üzerinden toshiba tv aldık ürün arızalı çıktı ama parayı geri alıncaya kadar canımız çıktı.
  • Hocam bahsettiğiniz durumun hesabı hacklenen taraf olarak 2 gündür gittigidiyor a ulaşmaya çalışıyorum, başka hesaplardan msj lar, destek kısmından msj lar fakat ilgilenen yok. 2 kere şifreniz değiştirildi diye mail geldi, kontrol için girmeye çalıştım giremedim sonra 3.bir mail geldi ve mail adresiniz eren.talan.88@yandex.com ile değiştirildi dendi. Hiç bir şey yapamıyorum haftasonu olduğu için savcılığa da gidemedim, bana 1 tane yeni mail attılar onda da msjı okuyabilmek için hesabıma girmem gerekiyor dolayısıyla senelerdir üyeliğim var daha da 1 TL lik bişey alırsam aldırırsam insan değilim, bu kadar rezil bir site olamaz. Netteki yorumları okudukça endişeye kapıldım ve korkuyorum dava, mahkeme vs uğraşacağım diye. Tavsiye verecek varsa çok mutlu olurum, selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman bu siteden alışveriş yapsam 3d çıkmıyor direk karttan parayı çekiyor.kullanıcıda suç yok sitenin güvenlik açığı çok sakıncalı bir durum önlem alınmalı.

iade konusunda da şöyle bir şeye denk geldim.ürün kusurlu geldi kusurlu ürünü seçip iade etmek istediğinizde satıcılar köpürüyor bir avantajmıdır nedir hep satıcılardan pişkin cevaplar aldım iade almak istemiyor. ama cayma hakkını seçtiğinizde kimsenin sesi çıkmıyor. sebebi nedir anlamadım valla.

dün cep-ten isimli satıcıdan aldığım ürünü iade etmek istedim satıcıya da söyledim ürün kusurlu geldi gönderiyorum dedim aldıgım cevap bizde kusurlu ürün olmaz mümkün değil nasıl insansınız sizin içiniz fesat Allah karşınıza sizin gibileri çıkarsın inş. diye cevap yazdılar. şok oldum aklıma geldikçe moralim bozuluyor.
  • Arkadaşlar bu milletin kredi kartı bilgilerini çalan dolandırıcılar kartı kullanırken masum vatandaşların kimlik bilgileri ile alışveriş yapıyorlar benim başıma geldi adam internetten sipariş vermiş faturayıda benim adıma kestirmiş kargocularda kimlik sormadan teslim ettiği için ürünü sanki ben almışım gibi görünüyorum halbuki ben o tarihlerde başka şehirdeyim mahkemelerle savcılıklarla uğraşıyorum Allah hepsinin belasını versin Allahtan devlet memuruyum o günlerde nerede olduğumu ıspatlayabiliyorum ama bir sürü baş ağrısı ve uğraş oluyor benim için bu devirde benim başıma gelmez dememek gerekiyor
  • ozborme O kullanıcısına yanıt
    Mağlesef bu durum oluyor Bir tanıdığın kartında bu şekilde para çekildi siparişle alakalı kişiyi buldu ağzını burnunu kırdı adam ben masumun diye derdini anlatana kadar çok uğraştı

Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama mağlesef KIOLLUK KUVVETLERİ ile savcılık çok ilgili değiller ve çok bilgili değiller vede size neden internetten alışveriş yaptın diyebiliyorlar ee o zaman hiç dünyaya gelmeyelim yaşamak tehlikeli

Doalandırıcılara çok acil çok fazla ceza verilmesi gerekir Not bahsettiğim arkadaşım kargo şirketini dava ederek (sonrasında davadan vazgeçip kargo ile anlaşarak) 2.5 yıl sonra zararının bir kısmını aldı muhtemel kargo çalışanıda bu işin içindeydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.