Şimdi Ara

Gittigidiyor ve Outletim'deki Ürünlerin Orijinalliği hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gittigidiyor ve Outletim.com sitelerinde pahalı markaların ürünlerinin çok ucuz olduğu görülüyor.
    Mesela Gittigidiyor'da Burberry ve Outletim'de Tommy vs. ürünler çok ucuz..

Özellikle Outletim'de 200 küsürlük fiyata çizgi çekip 50-60 TL fiyat yazmışlar. Gittigidyor'da da
    bir Burberry t-shirt çok ucuz mağaza fiyatına göre ve sayfanın altında ''%100 orijinaldir, istediğiniz
    mağazaya gösterebilirsiniz '' vs. gibi tabirler kullanılıyor.. Sahibinden.com'da geneli çakma oluyor ama bu bahsettiğim sitelerdeki ürünler gerçekten orijinal mi? Orijinal ise neden bu kadar ucuz?

Alış-veriş yapıyor musunuz siz bu sitelerden? [[Doğru, net bir bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşsın hepimizin işine yarayacaktır.]]

• UP.
  • Ben de teknolojik bir ürün hakkındaki sorumu sorduğum konunun linkini vereyim,merak edenlere rehber olsun.

http://forum.donanimhaber.com/m_39417796/tm.htm

Aman refurbished'e dikkat ! Sonuna kadar okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Ben de teknolojik bir ürün hakkındaki sorumu sorduğum konunun linkini vereyim,merak edenlere rehber olsun.

Outletim.com'daki ürünler orjinaldir 7-8 kere alışverişim oldu T-shirt olsun mont olsun seri sonu olduğu için mağazalarından alınıp satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drknkrc

Outletim.com'daki ürünler orjinaldir 7-8 kere alışverişim oldu T-shirt olsun mont olsun seri sonu olduğu için mağazalarından alınıp satılıyor.

Alıntıları Göster
    gg çakma dikkat et
  • quote:

Ben de teknolojik bir ürün hakkındaki sorumu sorduğum konunun linkini vereyim,merak edenlere rehber olsun.

Saol hocam işine yarayanlar olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

gg çakma dikkat et

GG'de çok çakma ürün var ama ilk mesajımda bahsettiğim gibi yazanlar da gerçekten çakma mı?
    Net bir bilginiz var mı?
  • quote:

Ne oldu senin ürün geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: munkyonline

Anladım hocam saolun, belliydi oranın orijinal ürün sattığı zaten. Böyle fırsatları değerlendirmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheri Cheri

quote:

Anladım hocam saolun, belliydi oranın orijinal ürün sattığı zaten. Böyle fırsatları değerlendirmek lazım.

Alıntıları Göster
    Up.

• quote:

Up.

Alıntıları Göster
    gittigidiyor'da satan site değil senin benim gibi adamlar. yani onlara kalıyor biraz da ürünün sahte mi orjinal mi olduğu
  • quote:

Up.

Alıntıları Göster
    Gittigidiyor Burberry ya da Tommy Hilfiger gibi markaların orijinal ürünlerini bulmak neredeyse imkansızdır. Diğer siteyi bilmiyorum ama GG için diyebileceğim şey bu.
  • quote:

ya 80-90 TL'lik ürünleri 25-30 TL'ye satıyorlar sözde, emin misin orjinal olduğuna ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: people are strange

quote:

ya 80-90 TL'lik ürünleri 25-30 TL'ye satıyorlar sözde, emin misin orjinal olduğuna ??

Alıntıları Göster
    Ben Roma forması almıştım GittiGidiyor'dan orjinal. Öncelikle alışverış edeceğiniz satıcıyı doğru seçin. Karar vermeden önce mutlaka hakkında yapılan yorumlara bakın. Olumlu olumsuz mu onu ölçün. Bana Roma forması geldi ve orjinaldi bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 16 Mayıs 2010; 1:24:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psikopak

gittigidiyor'da satan site değil senin benim gibi adamlar. yani onlara kalıyor biraz da ürünün sahte mi orjinal mi olduğu

Haklısın hocam o konuda. Zaten ben de GG için, şu an yani güncel olarak Burrberry ürünlerini satan şahısın ürünlerinden bahsediyorum. Gerçekten orijinal mi değil mi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Gittigidiyor Burberry ya da Tommy Hilfiger gibi markaların orijinal ürünlerini bulmak neredeyse imkansızdır. Diğer siteyi bilmiyorum ama GG için diyebileceğim şey bu.

Bence de zor hocam. zaten tereddütteyim o yüzden, çok ucuz ürünleri, ve '' %100 orijinal üründür istediğiniz mağzasında gösterebilirsiniz ürünün orijinalliğini '' gibi yazılar yazıyor. Aklımı karıştıran o. Şimdi bunlar varken mağazasına gidip 3 katı fiyat verip almak biraz garip hissettiriyor adamı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Bence de zor hocam. zaten tereddütteyim o yüzden, çok ucuz ürünleri, ve '' %100 orijinal üründür istediğiniz mağzasında gösterebilirsiniz ürünün orijinalliğini '' gibi yazılar yazıyor. Aklımı karıştıran o. Şimdi bunlar varken mağazasına gidip 3 katı fiyat verip almak biraz garip hissettiriyor adamı.

Alıntıları Göster
    Konuyu hortlatıyorum.
    Arkadaşlar GG de Burberry t-shirti 130 tlye satan bir satıcı var.Hani çok ucuza sattığı filan yok.Ancak adamı araştırdım beyoğlu ağa hamamı sokakta dükkanı varmış.Sizce orjinal ürün satıyor olabilir mi ? Orjinallik garantisi vermiş ve fiyatı da ucuz sayılmaz.

Nasıl güvenip alış-veriş yapabiliriz sahte t-shirte 130 tl vermek saçma olur ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangoreinhardt -- 23 Nisan 2012; 17:38:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djangoreinhardt

Konuyu hortlatıyorum.
    Arkadaşlar GG de Burberry t-shirti 130 tlye satan bir satıcı var.Hani çok ucuza sattığı filan yok.Ancak adamı araştırdım beyoğlu ağa hamamı sokakta dükkanı varmış.Sizce orjinal ürün satıyor olabilir mi ? Orjinallik garantisi vermiş ve fiyatı da ucuz sayılmaz.

Nasıl güvenip alış-veriş yapabiliriz sahte t-shirte 130 tl vermek saçma olur ??

Alıntıları Göster
    yukarı...

o eski dh ekibi bitmiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: djangoreinhardt

yukarı...

o eski dh ekibi bitmiş :(

Alıntıları Göster
    gg'de orjinal satan da olur çakma da. Satıcıların memnuniyet yüzdesine bak ve aldığı yorumlara bak. Ordan anlaşılır her şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

gg'de orjinal satan da olur çakma da. Satıcıların memnuniyet yüzdesine bak ve aldığı yorumlara bak. Ordan anlaşılır her şey

Alıntıları Göster
    Olumsuz yorum almamış ama bilinçli alıcı pek yok gg de.Başka bir satıcı da sahte ürün satmış ama 50 alıcıdan 1i farkedebilmiş.

Beyoğlu kuloğlu mahallesini bilen varsa orada orjinal ürün satan dükkanlar var mı ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.