Şimdi Ara

GittiGidiyor ve toptanix satici uzak durun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anneler için haşema almaya karar verdim. GittiGidiyor dan gördüğüm ürün için "toptanix" satıcı ile yazıştım. Beden olarak s-m-l-xl-xxl olması nedeni ile boyutlarını öğrenmek için çabaladım fakat satıcı arkadaş xxl=120 kg bilgisini verebildi. Sc21572142 satış kodu ile "toptanix" satıcısından 2 adet haşema aldım. Ürünler birbirinden farklı renkte ve bedende. XL-mor L=lila. XXL üst karalanmış xl olarak gönderilmiş. Neyse ki satıcıdan tam boyut öğrenemediğimiz ve kalıplar küçük çıktığı için xxl-xl değişimi faydalı oldu. Fakat L kalıbı çok daha küçük geldi. İade işlemini başlattım. Fakat nedense hijyenik sınıfına giriyormuş haşema ve iade kapsamında iade alınmadı. GittiGidiyor firması da iade kapsamında olmadığını bildiriyor. Heşema küçük değişim ve iade yapmıyorlar. Gelen ürünün paketi açılmayacakmış ve denemeden anlamamız gerekiyormuş.

Ürün satışı esnasında çayma hakkı olmayan ürün ibaresi belirtilmiyor. Yardım sayfasından insanların araştırması gerekiyormuş.

Ben diyorum ki sakın GittiGidiyor u gibi rezalet bir web sayfayı bir aracı olarak görmeyin. Sizden tarafa olmadığı açık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.