< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfasngl -- 9 Aralık 2016; 9:10:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfasngl -- 9 Aralık 2016; 9:10:14 > |
Arkadaşlar paramı aldım sonunda :)
|
Ben telefonu alırken yurtdışı garantisizmiş niyetine aldım ama adamlar tam 1 haftada yalan dolan söyleyip yolladılar.Bu satıcıdan uzak durmak gerektiği kesindir. Polise şikayetçi olsaydınız üzerinize yürüyen olduysa, adamın bi poh yiyeceği yoktur gözdağı vermiş. |
sirkecideki yerlerine gideseniz bir tane o telefonun kapalı jelatini dediğiniz vakumun ince naylon hali makinesi var içini açıyorlar içine kafalarına göre istediklerini koyuyorlar cıkartıyorlar kutuyu kapatıp makineya koyuyorlar makine sıfırmıs gibi jelatini basıyor :D siz aldınız açtınız kutuyu begenmediniz iade ettiniz kullanmadan. Telefonu tekrar alıp makineye sokuyorlar satıyorlar zaten içine avrupa yada baska ülkelerden nereden ithal ettilerse ona göre içindekini çıkartıp bize uygun sarj cihazı koyuyorlar insanlar bide sıfır kutu jelatini açılmamış falan diyorlar 3 sn kadar sürüyor üstüne sıfır jelatini koyması makinanın.
|
yönetmelik cayma hakkını vermiş hocam, bu riski göze almıyorsa internette satış yapmayacak, eski usül dükkanda satış yapacak. kaldı ki internette satış yaparak dükkan kirası vermiyor, elektrik su ücreti vermiyor, eleman çalıştırmıyor, sonra vay efendim suistimal ediyorlar. 100 müşteriden 10 - 20 si suistimal eder, o kadarcık riski de göze alsın, zahmet olacak ama. lafım size değil o üçkağıtçılara.
kaymaklı kadayıf kar olmasa gittigidiyorda, n11'de bu kadar çok satıcı olmaz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 24 Ekim 2016; 0:38:54 > |
|