Bildirim
Gittigidiyordan gelmeyen sipariş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiş nosu yokmu kargonun -
quote:
Orijinalden alıntı: Keras
fiş nosu yokmu kargonun
kargo fiş bilgileri var ama o numarayla da takip edemiyorum kargonun nerde olduğunu -
1 saat sonra 3 iş günü dolacak ne demek ? iş günü saat 10-11 de mi doluyor -
"3 iş günü sonunda ürüne onay vermediyseniz, satıcı, Bana Özel sayfasından size "Onay Hatırlatma" uyarısı gönderebilir.
Onay hatırlatma uyarısı aldığınız halde ürün halen elinize ulaşmadıysa, Destek Hattı'na bilgi vererek onay sürenizin uzatılmasını isteyebilirsiniz. Bilgi vermemeniz durumunda ürüne GittiGidiyor tarafından otomatik olarak onay verilmektedir."
Bu bilgiye ulaşmam 15 saniyemi aldı. Asıl muhatabınız olan Satıcı ve Gittigidiyor yetkilileri yerine neden buraya konu açtığınız anlayamadım doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 9 Ocak 2013; 10:09:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
1 saat sonra 3 iş günü dolacak ne demek ? iş günü saat 10-11 de mi doluyor
saat 11de 3 gün olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: shms
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
1 saat sonra 3 iş günü dolacak ne demek ? iş günü saat 10-11 de mi doluyor
saat 11de 3 gün olacak
İş günü kavramı mesai saati bitimine kadar geçerlidir. Bunu söylemek istedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: shms
quote:
Orijinalden alıntı: Keras
fiş nosu yokmu kargonun
kargo fiş bilgileri var ama o numarayla da takip edemiyorum kargonun nerde olduğunu
Satıcı büyük ihtimal seni dolandırmaya çalışıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X