Şimdi Ara

gittigidiyordan laptop ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz arastırma yaptım we fiyat olarak görüyorum ki 1200 dolar + kdv altında iyi bi laptop bulunamıyor. gittigidiyor da arastırma yapmaya karar werdiğim zaman gördüm ki 1200 ytl ye yurtdısından güvenilir satıcılar tarafından getirtilmiş cok güzel makineler war. size sorum bu laptopların garantileri ewrensel değil mi yani sonucda abd deki de hp buradaki de hp deil mi ? acıkcası garanti konusunda biraz bilgisizim. bana ne gibi negatif yanları oldugunu söylerseniz sewinirm saygılar ...

• Kardes ordada fiyarlar baya ucuk bence en iyisi sıfır almaktır malum elektronik cihaz garantisi falan tam tekmil olması gerekir az para degil bu cihazlar.
  • Şöyle söyliyeyim. Bence elektronik bir cihaz alıyorsan türkiyeden al ki babalar gibi 2 sene garantin olsun.

Bak şöyle iki örnek vereyim sana

Türkiyeden aldığınla yurtdışından aldığın arasından hadi diyelim 500$ fark var. Eğer türkiyeden aldığın 2 sene içerisinde bir problem çıkarırsa gider değiştiriyorsun. Ama diyelim Yurtdışından Toshiba getirdin, 1 sene evrensel garantisi olan tek bilgisayar sanırım. İşte aldığın toshiba olurda 1 sene geçtikten sonra bi anakart arızası yaparsa o ilk alırkenki 500$ lık karın anakartın 1000$ lık fiyatıyla -500$ olur

Ha aldığın cihaz Toshiba değilde Türkiyede de garantisi olmayan bir cihazsa hiç şansın yok Direk kumar olur seninki.

Geçenlerde arkadaşım yurtdışından getirmiş bir makina. Bi baktım HP neymiş 600$ a mı ne almış . Dedim adama hemen sat elinde sıfırken. Adam satmayacam dedi. İyi dedim sen bilirsin. Bak eğer 6 ay sonra 1 anakart arızası yaptımı nasıl 1000$ istiyor servis. Zaten berbat çalışıyorlar

Umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostebek -- 30 Kasım 2007; 8:17:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz notebook??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.