Şimdi Ara

gittiiiiii biricik w800i ne yapacağım ben şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seçim günü telefonumun ekranı birden karardı ve açılmadı daha sonra 2 farklı telefoncuya götürdüm onlar flash atıyorlarmış yarıda kesiliyormuş,bende simdi sony ericsson bayisine götüreceğim acaba orada yapabilir lermi geçici olarak nokia 6280 kullanıyorum hiç zevk alamıyorum ne kadar masraf var acaba birde yapılabilir mi bir sorayım dedim

• walla yapamazsalar da eger hicbisi yokken olduysa merak etme kullanici hatasi olmadigi anlasilir we telefonun yenilenir
  • desene baykalın laneti senide tuttu
  • aynı problem benim telefonumda da oluyor. özellikle, fotoğraflar klasörlerinde hızlı gezinti yaptığımda başıma geliyor. ekran birden kararıyor. yaklaşık 1 dk. sonra kendi kendini tekrar açıyor. bugüne kadar teknik servis ihtiyacı duymadım ama.. ileride ne olur bilemem.
  • baykal çarptı healde
    geçmiş olsun
  • böyle seçime telefon mu dayanır w800i de haklı abi...
  • haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: 1959

böyle seçime telefon mu dayanır w800i de haklı abi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğubanka götür orda denet...(istanbuldaysan tabii) adamlar 3-4 sene önce k750i ye w800i flashı atıyorlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1959

böyle seçime telefon mu dayanır w800i de haklı abi...

Kesinlikleeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViDeNoX

doğubanka götür orda denet...(istanbuldaysan tabii) adamlar 3-4 sene önce k750i ye w800i flashı atıyorlardı...

K750 2005te çıktı.
    Yazılımlar Davinci ile atılıyordu.
  • dogu banka götür bi modifiye etsinler
  • artık elimizden ne gelirse ya hatırlıyorum da onu almak ve onun parasını ödemek için fotosentez yaptım desem yalan olmaz yemedim içmedim onu ödedim.. k700i tlf vardı onun son taksitini yatırmaya gidiyordum baktım bu direk aldım şimdi karşımda simsiyah bir ekran bana bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leviathan_01 -- 31 Temmuz 2007; 18:13:35 >

• Ya benim bi yakınımada aynısı oldu tel kitlendi ekran karardı bir daha açılmadı götürdüler servise yeniden yazılım yüklemişler düzelmiş.
  • kuzenim almıştı bi tane...

K750..garantisi yoktu...yurtdışından gelmişti...

bir sabah kalktığında telefon kapalı idi...hoyrat esen rüzgar camlarar tık tık tık ses yapıyordu...

eline teefonu aldı...pili çıkarıp takarak yeniden açmayı denedi..olmadı...beni aradı...hüzünlü ve panik bir sesle "ne yapmalıyım?" dedi..ben yeni kalktığım için neaaa? dedim...O da bana "telefonum açılmıyooo" diye haykırdı...
    neyse...

götürdük bi teknik servise...güvenlik bilmemne çipi varmış bunlarda...arıza yapabiliyomuş..bizimkisi yazılım ile düzelmedi...o çipin değişimi için 70 YTL istediler...hayırlı işler dedik...güneşin batışına doğru yol aldık...
  • ben 70 ytl hazırım kardeş zaten 100 ytl zula yaptım yeterki yapsınlar beni kurtarsın 6280 den ama hikayen çok süperdi etkileyici ..:=)
  • en sonunda yaptım ve telefonu aldım sorun batarya bitmiş ondan dolayı falsh attırınca oda yarım kalmış yani 10 ytl yerine 55 ytl ye yaptırdım:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.