Şimdi Ara

Giuliano de Paula ÇÖP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradıgımız oyuncu gibi durmuyor birde bu adam sürekli sag çizgide neden oynuyor hoca mı yolluyor kendimi kayıyor çözemedim şutları zayıf çok iyi oyun yönü değiştirmiyor oyun zekası ortalama gitti bizim 7 m euro :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu maçla bu adamın çöp olduğuna ben de katılıyorum artık. 7m iyi kitlediler. janssen neto valbuena isla dışında düzgün transferimiz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Aradıgımız oyuncu gibi durmuyor birde bu adam sürekli sag çizgide neden oynuyor hoca mı yolluyor kendimi kayıyor çözemedim şutları zayıf çok iyi oyun yönü değiştirmiyor oyun zekası ortalama gitti bizim 7 m euro :(

ekici girdikten sonra sağ açığa geçti. Ortadaykende bişey yaptığı yoktu zaten.

Top sürmesi olsa kanat yaparsın. Oda yok. yani bu adam top oynaması için 3 gen lazım. sürekli üçgen olmak lazım adamla. yoksa bi işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yattarali

bu maçla bu adamın çöp olduğuna ben de katılıyorum artık. 7m iyi kitlediler. janssen neto valbuena isla dışında düzgün transferimiz yok

Ben parasında değilim. Bu adam zarar ettirmez.En kötü aldığın paraya gider. Ama bize bu sezon faydası alperden fazla olmaz.
  • Lucas limayı alacaktık istatistiklere kanıp bunu aldılar.Hem sözleşmeside bitiyor uygun fiyata alırdık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

notumu aldim blokladim. ciddiye alinmayacak uyeler listeme hosgeldin

gel bakayım sen biraz anlat bakalım futbol öğrenelim senden. Guliano bu maç neyi iyi yaptı neyi kötü yaptı aydınlat beni üstün futbol bilgilerinden birazda ben nemalanayım.
  • quote:

Aradıgımız oyuncu gibi durmuyor birde bu adam sürekli sag çizgide neden oynuyor hoca mı yolluyor kendimi kayıyor çözemedim şutları zayıf çok iyi oyun yönü değiştirmiyor oyun zekası ortalama gitti bizim 7 m euro :(

Sosayı alsaydık daha iyi olurdu sağ tarafta dirar isla guli 3 lü oynuyor sürekli ama sacma bir taktik oluyor .

• quote:

quote:

Sosayı alsaydık daha iyi olurdu sağ tarafta dirar isla guli 3 lü oynuyor sürekli ama sacma bir taktik oluyor .

sosaya bu yaştan sonra 6m bonservis 5m yıllık büyük risk. Bayada uğraştılar onunla getiremediler zaten. 5milyonuda artık aziz bile vermez heralde rvp belası var başımızda. beşiktaşta 1.6 mı 1.8'e mi ne oynuyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

quote:

quote:

sosaya bu yaştan sonra 6m bonservis 5m yıllık büyük risk. Bayada uğraştılar onunla getiremediler zaten. 5milyonuda artık aziz bile vermez heralde rvp belası var başımızda. beşiktaşta 1.6 mı 1.8'e mi ne oynuyodu.

Çift yönlü iki tane orta saha gelmesi lazım bu takıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Alex geldiğinde yuhalayanlar gittiğinde ağlamıştı.

Erken öten horoz olmayın.

Alex ile sıradan bir çoçuğu kıyaslamak bilmiyorum yaş kaç?Bir futbolcu ayak hareketinden pas verişinden bile bir çok şeyi belli eder.

Bu adam maxını oynasa olsa olsa baroni kadar katkı verir
  • Futboldan anlamayanlar bir araya gelmiş gene . G20 güzel işler yapacak

Fener'in attığı 4. goldeki ceza saha içi koşusu bile adamın kaliteli olduğunu belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Futboldan anlamayanlar bir araya gelmiş gene . G20 güzel işler yapacak

Fener'in attığı 4. goldeki ceza saha içi koşusu bile adamın kaliteli olduğunu belli ediyor

meşhur boş koşucu feşisti arkadaşlardan bi tanesi geldi
  • Culyano yu bende beğenmedim ama yeni forvetiniz çok iyi bence, adamın ayağına top yakışıyor ve kumaşı kaliteli belli.

• Diego'dan fazlasını yapamaz bu.

• "Alex'in kariyerine saygı duyuyorum ama Alex'le anılmak istemiyorum. Giuliano olarak anılmak, tarih yazmak istiyorum!"

Ben bu demeçten kıllandım. Alex'in kitabında okuduğuma göre brezilyada ırkcılık seviyesinde olmasa bile sosyal sınıf olarak

beyaz-siyah ayrımcılığı var. Karısıyla evlenmeden önce ben siyahım o beyaz acaba sıkıntı olur mu gibilerinden endişeleri vardı.

Cülyano beyaz olduğu için Alexin fenerbahçedeki başarılarını çekememiş, bizim ona verdiğimiz değeri kıskanmış olabilir.

Ben bi kaç alex güzellemesi üzerine ondan daha iyilerini yapmak istiyorum demesini beklerdim.
  • bu adam bana ofansif orta saha gibi değil de sanki sade orta saha gibi geldi. souza topal ozan yanında veya yerine oynayabilir. adam ne dikine koşuyor ne ara pası atıyor ne düzgün şut çekiyor. klasik maldonado.
  • Bu adam 10 numara değil. Beleş golcülük özelliği var. Yer tutmasını biliyor karambol ve arka direklerden gol atıp istatistik kasıyor. Santrafor yanında oynatacaksın. 10 numara meziyetleri yok. Oyun kurmasını beklemeyin. Valbuenayı 10 numaraya çekip soldado parasını sol kanat alacaktınız. 4-1-3-2 nin ileri ikilisi jannsen ve giuliano olacaktı. Kadronun tek kötü yanı 2 tane koşmayan 10 numara ile oynamak. Ciddi rakipler karşısında zorlanır.Buda sizin transfer komitesinin başarısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=jd5PLsnQqPs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bırakıp trabzon alsaydı bu adamı. sosa yı biz alsaydık.
  • Troll King kullanıcısına yanıt
    alex nasıl olmuş da hazır gelmiş. halbuki her futbolcunun hazır olması için 2-3 haftaya ihtiyacı var denmişti.

beşiktaş maçında da kendini gösteremezse valbuenanın yedeği olarak kariyerine devam etmeli bu adam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.