Şimdi Ara

Giuliano de Paula ÇÖP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam brezilyali hakan calhanoglu gibi bir sey. Sivrilen ozelligi yok her seyden azar azar var. Oyle bir takimi tek basina alip tasiyacak tipte bir adam degil. İyi bir sistemde iyi bir takimda gole katki saglar iste. Ama sizde gol bolgesinden de uzakta oynadigi icin hic bir ise yaramiyor. Zaten zenithin gecen sene aldigi ve geldigi sezon cift haneli golasist rakami yapmis adami aldigi fiyattan satmasindan anlamaliydiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta attığı golden bağımsız biraz ışık verdi. 2 tane çok kötü vuruşla kaçırdığı gol var.

Ama aldı verdi döndü biraz top sürdü çalım attı. Takıma alıştıkça sorumluluk almaya devam etmeli. Hala yetersiz düzeyde.
  • bu adam forvet arkası oynamaz ise hikaye. kanatta sıfır çeker. bir de takım iyi sistemli olmalı.
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Oldu olacak her akşam pavyona götürelim paşamızı. Maksat gönlü hoş olsun ?

Bu güne kadar futbolcu analizimde yanılmadım.

Çöp oğlu çöp
  • Hayal kırıklığı oldu bende de. Maalesef şu ana kadar ışık da veremedi.
  • Mancini hocam yav
  • İyi ki bize kazık atıp FB'ye gitmiş
  • Muharrem Usta'nın en büyük transfer başarısı Fener'e bu adamı kitleyip Sosa'yı almasıdır herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Muharrem Usta'nın en büyük transfer başarısı Fener'e bu adamı kitleyip Sosa'yı almasıdır herhalde.

Almaya çok uğraştı da alamadı desek daha doğru olur. İyi ki de alamamış
  • Adam gelirken herkes çok olumlu konuşuyordu ümitlenmiştim bende aradığımız ofansif orta saha diye ama hayal kırıklığı oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışım varsa düzeltin, Dirar + Giuliano'ya 12 milyon €'dan fazla bonservis ödendi. Sorarım size bu 2 oyuncu olmasaydı ne değişirdi? Açıklıyorum koca bir hiç. Hiçbir şey değişmezdi. Sanki çok paramız var gibi çeri çöpü doldurduk takıma.

Bonus: Soldado'nun fahiş bonservisini de ekleyebiliriz. Şu bir gerçek, bu Yönetim olduğu müddetçe istersen Guardiola'yı getir takımın başına bir şey farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Yanlışım varsa düzeltin, Dirar + Giuliano'ya 12 milyon €'dan fazla bonservis ödendi. Sorarım size bu 2 oyuncu olmasaydı ne değişirdi? Açıklıyorum koca bir hiç. Hiçbir şey değişmezdi. Sanki çok paramız var gibi çeri çöpü doldurduk takıma.

Bonus: Soldado'nun fahiş bonservisini de ekleyebiliriz. Şu bir gerçek, bu Yönetim olduğu müddetçe istersen Guardiola'yı getir takımın başına bir şey farketmez.

kjaer satılsın transfer yapalım diye ötenler vardı. Al sattık sarı oğlanı gelen çöpler bunlar. Defans delik deşik gelen giden 2 den aşşa atmıyor.
  • Bu adam 8 numara oyuncusu

Aykut kocamanin 8 numaralardan kanat oyuncu yapma fesizmi yyzunden cop gorunuyor bence(alper)

Aylut kocaman caneri bile sol acik oynatiyordu

Adam fenere geldikten sonra transfermarkt da bile yan mevki olarak kanat gostermeye basladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 7 Kasım 2017; 17:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Bu adam 8 numara oyuncusu

Aykut kocamanin 8 numaralardan kanat oyuncu yapma fesizmi yyzunden cop gorunuyor bence(alper)

Aylut kocaman caneri bile sol acik oynatiyordu

Adam fenere geldikten sonra transfermarkt da bile yan mevki olarak kanat gostermeye basladi

geç bu numaraları 8 numara 38 numara işlerini adam topçu falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

umarın sezon sonu 10 gol 15 asist veya 15 asist 10 gol gibi istatistiklerde bitirir de herkes bu konu altında benimle alay eder.

25 gole direkt katkı vermiyosa oynadığı pozisyon ( sağ kanat veya forvet arkası ) sebebiyle beklentinin altında kalmıştır zaten. Bu adam bu istatistiği yapamazsa şampiyonda olamayız.

merkez orta saha olsa 15 gol katkısı beklerdim.

Hadi diyelim gol katkısı değil oyun katkısı versin, adamda oyun görüşü ve zeka kıpırtısı yok. Bari skor yapsın.

12 maçta Aykut Kocaman'a rağmen 5 gol 1 asiste ulaştı.

Deha hocamız Giuliano'yu kanat yada 8 gibi değil de forvete yakın bir pozisyonda serbest olarak oynatırsa çok daha verimli oluyor, olacaktır da.

Ben tabiki bir Alex olmasını beklemiyorum ama kesinlikle çöp sıfatını da hak etmiyor.

Valbuena ve Janssen ile birlikte takımda heyecan veren 3 oyuncudan biri.

Ayrıca Alex dışında son 10 yılda 25 gole direkt katkı yapmış hangi oyuncu vardı Fenerbahçe'de, varsa öyle biri ben de öğrenmiş olurum.

• Bu başlık sayesinde futboldan uzak kişileri anlamış oluyoruz. Adamın özelliklerini bilmeden çöp diye başlık aç elinden alan mı var değil mi :) Biri gelmiş "Zenitin aldığı paraya satmasindan anlamaliydiniz" yazmış, diğeri iyi ki bize gelmemiş yazmış. Rakiplerdeki Taliscadan da, Belhandadan fersah fersah iyi topçu. Kanatta oynarken de yazdık bunları. Ortada çılgın atıyor arkasında iki Dm varken. Ah ah ne zaman bırakacaksınız oyuncuyu tanımadan, yanlış hocaların elindeyken çöp demeyi?

• Guiliano bu takımda fark yaratacak nadir oyunculardan, yaratıyorda .

Konudaki mesajları okuyunca bir gülme tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Bu başlık sayesinde futboldan uzak kişileri anlamış oluyoruz. Adamın özelliklerini bilmeden çöp diye başlık aç elinden alan mı var değil mi :) Biri gelmiş "Zenitin aldığı paraya satmasindan anlamaliydiniz" yazmış, diğeri iyi ki bize gelmemiş yazmış. Rakiplerdeki Taliscadan da, Belhandadan fersah fersah iyi topçu. Kanatta oynarken de yazdık bunları. Ortada çılgın atıyor arkasında iki Dm varken. Ah ah ne zaman bırakacaksınız oyuncuyu tanımadan, yanlış hocaların elindeyken çöp demeyi?

Tam bir blok konusu.İlk sayfaya dönüp,çılgınca blok atmaya başlayacağım.

• 1 gol 1 asist yaptı diye sapır sapır döküldü skor taraftarları. Nerdeydiniz sezon başından beri yiğidolar ? Adam hala çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

1 gol 1 asist yaptı diye sapır sapır döküldü skor taraftarları. Nerdeydiniz sezon başından beri yiğidolar ? Adam hala çöp.

adamın topa dokunuşunda kalite var ceza sahası içinde önünde topla buluştuğunda golü yada asisti var ya en son antalya maçında adam yoktan gol var etti jansenle şuan bu ligte belhanda olsun talisca olsun hangisi topu orta sahadan alıp depar atıp rakibini geçip pasını verip tekrar ceza sahasına koşup gol atabilecek güçte orda topu kontrol edişi bile kalite kokuyordu adamın aceleyle konu açıp rezil olmayın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.