Şimdi Ara

Giuliano de Paula ÇÖP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim taraftarimiz acele karar vermeyi ne kadar cok seviyor.Sonra oyuncu elden kacincada Erkin Koray’a bagliyorlar , dun gece cok aradim aradim bulamadim... Bu zihniyetle daha cook arariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonunakdar -- 1 Aralık 2017; 9:8:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevkisinde oynuyunca çöp değilmiş demi arkadaşlar
  • Konuyu açan arkadaş forumu terkedebilir.
  • Sen futboldan uzak dur arkadaşım

• Bizim taraftarlar dünyanın en sabırsız taraftarları.

Adam Rusya'dan geldi, 4-5 maç izin verin ortama alışsın dedik, iyi adam her yerde oynar dediler.

Kardeşim makine değil bu insanlar, herkesin uyum süresi, alışma süresi farklı olur, kimisi hiç alışamaz.

Bu akşam attığı goller hariç, 4 adamın arasından bir çıkışı vardı ben son 3 sezondur böyle vücut çalımı atabilen, hem teknik hem de mücadeleci bir adam görmedim.

Sakatlık vs başı belaya girmezse bu yaz Rusya'da Sarı Yeşil formayla da izleriz Giuliano'yu.
  • bazı sivri zekalı futboldan çok iyi anladığını sanan arkadaşlar ligin ilk haftalarından neredeydiniz bu adam için demiş hemen söyleyelim nerede olduğumuzu.

bu adam ilk haftalarda aykut kocaman'ın uygulamaya çalıştığı saçma sapan sistemde kayboldu gitti. forvet adamı gitti kanat yaptı, kanat oynayan adamı kalktı 8 numara gibi oynatmaya çalıştı.

ama sonra ne oldu ? herkes adam gibi mevkisinde 90 dk oynadıktan sonra kendi performanslarını sergilemeye başladılar. öyle ki tüm takımı atağa kaldıran ve sonradan sakatlanan valbuena'nın bile yokluğu anlaşılmadı.

giuliano da kendine geldi. özellikle ileride janssen'le birlikte harika işler çıkartıyorlar. şu an takımdaki tek kanser mehmet topal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

trabzon maçının 2. yarısı gördüm ki bu adamın ayağına top hiç yakışmıyor. Top tekniği top kontrolü alperden daha kötü.

Zaten Aykutun yaptıracağı transferi referans alırsak adam yetenek düşmanı. Yönetimin ensesine binip lensi aldıracağı yerde gitti dirar çöpünü 4.5 milyona getiritti.

Bu birezilyalı oğlanda çok çalışkan takım oyuncusundan başka bişi çıkmayacak.

Ara pası atacak çalım atacak uzaktan goller atacak adama düşman olan Aykut yetenekli 10 numara mı getirtecekti takıma ?

pek umut bağlamayın buna.

alıntıyı tekrar yazalım da,
    fail olmak neymiş herkes öğrensin.

trabzon maçının 2. yarısı gördüm ki bu adamın ayağına top hiç yakışmıyor. Top tekniği top kontrolü alperden daha kötü.

Zaten Aykutun yaptıracağı transferi referans alırsak adam yetenek düşmanı. Yönetimin ensesine binip lensi aldıracağı yerde gitti dirar çöpünü 4.5 milyona getiritti.

Bu birezilyalı oğlanda çok çalışkan takım oyuncusundan başka bişi çıkmayacak.

Ara pası atacak çalım atacak uzaktan goller atacak adama düşman olan Aykut yetenekli 10 numara mı getirtecekti takıma ?

pek umut bağlamayın buna

yazık ki ne yazık....
    bu kadar keskin sirke küpünü çatlatır....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

İyi ki bize kazık atıp FB'ye gitmiş

Ben Trabzonspor'un niye yıllardır başarısı yok diyorum. Taraftarı mazoşistse kulüp ne yapsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

quote:

Ben Trabzonspor'un niye yıllardır başarısı yok diyorum. Taraftarı mazoşistse kulüp ne yapsın...

Adamı Alex ile kıyaslamaya başladınız 2 maç iyi oynayınca. Giu kötü oyuncudur demedim. O haftaya kadar olan performasına dayanarak öyle bir yorum atmışım ki o hafta herkes benimle aynı fikirde idi. Büyük maçlarda da göreceğiz Giu'yu.

Bunun nesini ortaya koyuyorsun anlamadım

• quote:

quote:

quote:

Adamı Alex ile kıyaslamaya başladınız 2 maç iyi oynayınca. Giu kötü oyuncudur demedim. O haftaya kadar olan performasına dayanarak öyle bir yorum atmışım ki o hafta herkes benimle aynı fikirde idi. Büyük maçlarda da göreceğiz Giu'yu.

Ağla

• Attığı goller harici sahada yoktu der birazdan
  • Çöp olan Giu değil, Aykut.
  • Forvet olarak bu gün güzel performans verdi.

Ama bu adam hala bir ofansif orta saha, forvet arkası, 10 numara ne derseniz deyin o bölge için yetersiz.

Takım iyiyken iyi bir takım oyuncusundan öte değil.

Takımı oynatacak potansiyeli yok.

sezon sonu skor katkısı 25(asist gol totalinde) değil ise başarısız transferdir.

2 hafta iyi oynadı diye döküldünüz buraya. aralık ayındayız sezon başından beri başlığa kimse uğramıyodu.

Skor taraftarlarısınız.
  • tam KANSERLİK bi konu
  • Gelmiş bide yorum yapmış. Neymiş takım iyi olduğu için iyi imiş Takım kötüyken adama laf et. Goller bekle. Atamayınca çöp de. Takıma katkı sağladığında da " tokom oyodo ".

He la he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

quote:

quote:

Ağla

• matrax33 kullanıcısına yanıt
    Alex hariç kim 25 gole katkı yaptı bizde?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.