Şimdi Ara

Giulietta'nın Yeni Motor ve Şanzıman Seçenekleri Paris'te Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
11.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atiyba

Araç hiç fotojenik değil, hatta ilk fotolarını gördüğümde 'bu ne ya çok rererö araç yapmış Alfa' diyorum ta ki aracı canlı canlı görene kadar. TCT şanzıman başarılı olursa 2.0 170 beygirlik dizel motorla tadından yenmez

aynen canlı canlı görünce vuruldum resmen umarım ülkemizde hakettiği başarıyı yakalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

alfaya 60-70 bin lira hadi ordan diyen kişiler bmw ye audi ye neden demiyor.Alfa nın bmw ve audi prestijinde bir marka olduğunu bilmiyorlar mı

Biz de abarttık ama çikolatasını abarttık, sonra kekini kabarttık..

nedense aklıma bu reklam geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

O Alfa ya 60 lira verene de hadi ordan be diyorum ben. Yürüyen teneke, düne kadar, Tipo platformunda Şahin platformunda, Tempra platformunda araba çıkartan, sonraları 156 lar gibi araçlarla sahiplerine saç baş yolduran, yollarda kalan, sürekli kronik arızaları giderilemeyen, sorunlu şanzıman üreten bir firma, asla BMW ayarında olamaz.

Bmw ile aynı değerde diyen arkadaşa da gülümsedim :)

Alfa makyajlı fiattır.

Aksini iddia edenle polemiğe girmem, varsın az bilgili kabul edilen ben olayım :) Siz haklısınız, he diyorum baştan :)

Dipnot: Guiletta süper gözüküyor şeklen güzel araç, ama alır mıyım? Almam. Alana da 1-2 sene kullanıp elinden çıkarmasını tavsiye ediyorum çünkü tez zamanda çöp olacak araçlardır Alfalar.

Bugün e36 hala geçerken baktırırken, muadili alfalar hurdalıkta

evet bende bakıyorum e36'lara vayy kıro diyerek.
    size en yakın bmw forumunda iyi uçuşlar diliyorum.
    Giulietta almazmış.
    lütfen sizin gibiler almasın zaten. alfalar bize kalsın..

• Selam alfa severler.
    Bu aracın hangi motorunu kullanıcaz şimdi?
    Normalde 1.6 benzinlia araç kullanıyoırum ve dizele geçmeyi düşünüyordum.
    170 hp lik 1.4 motorun 7,8 lt ş içi yakması aklımı karıştırdı.Karışık 5.8 sakin kullanımla karışıkta 5.5 olabilir.0-100 de 7,8 sn fiayat 50700 TL
    105 lik dizel ise ş içi 5,5 lt yakıyor ekonomi araçlı.Yılda 15-20 bin arası kullanımda genelde sıkışık trafikte de kullanılmayacak(köpri geçişi vs vs olmayacak) hangisi tercih edilmeli.Dizel ise 51700 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147black

quote:

O Alfa ya 60 lira verene de hadi ordan be diyorum ben. Yürüyen teneke, düne kadar, Tipo platformunda Şahin platformunda, Tempra platformunda araba çıkartan, sonraları 156 lar gibi araçlarla sahiplerine saç baş yolduran, yollarda kalan, sürekli kronik arızaları giderilemeyen, sorunlu şanzıman üreten bir firma, asla BMW ayarında olamaz.

Alfa makyajlı fiattır.

Aksini iddia edenle polemiğe girmem, varsın az bilgili kabul edilen ben olayım :) Siz haklısınız, he diyorum baştan :)

Dipnot: Guiletta süper gözüküyor şeklen güzel araç, ama alır mıyım? Almam. Alana da 1-2 sene kullanıp elinden çıkarmasını tavsiye ediyorum çünkü tez zamanda çöp olacak araçlardır Alfalar.

Giulietta almazmış.

nerde e36 orda bir kro.
    istisnalar vardır mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: emirtetik

Selam alfa severler.
    Bu aracın hangi motorunu kullanıcaz şimdi?
    Normalde 1.6 benzinlia araç kullanıyoırum ve dizele geçmeyi düşünüyordum.
    170 hp lik 1.4 motorun 7,8 lt ş içi yakması aklımı karıştırdı.Karışık 5.8 sakin kullanımla karışıkta 5.5 olabilir.0-100 de 7,8 sn fiayat 50700 TL
    105 lik dizel ise ş içi 5,5 lt yakıyor ekonomi araçlı.Yılda 15-20 bin arası kullanımda genelde sıkışık trafikte de kullanılmayacak(köpri geçişi vs vs olmayacak) hangisi tercih edilmeli.Dizel ise 51700 TL

sıkışık trafiğe hiç girmeyeceksem, istanbul trafiğini çekmeyeceksem ve yaşadığım şehirde güzel yollar varsa, benzinli olanı tercih ederim.
    çünkü şehir içi trafiğinde 7,8 rakamı yükselecektir. Uzun yolda veya trafik yoksa benziliyle yakıt tüketiminizi düşük tutmak mümkün.
    benzinli bir mito kullanıyorum, ikinci el aldığım için sıfırda bu tercihi yapma ihtimalim yoktu, aracı almadan önce dizel ve sıfır bir araç alma niyetiyle yola çıkmıştım. Sonuçta alfa biraz keyif işi, hem ekonomi hem keyif derseniz, dizelin keyfi benzinli motoruna göre muhtemelen bir adım geride kalacaktır ama diğer dizellerden daha başarılı olduğunu düşünüyorum. tercih sizin elbette =)

• 1.3 benzinli veya dizel modeli cıksa vergi acısından ne guzel olurdu.
  • sürüş dinamikleri çok iyiymiş aracın... dergilerde falan övmüşler baya.
  • Resimler aracın güzelliğini tam yansıtamıyor, autoshow'da önü de dahil her yerine hayran oldum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkank

Resimler aracın güzelliğini tam yansıtamıyor, autoshow'da önü de dahil her yerine hayran oldum...

tam aksine bende resimlerde süper gördüm gercekte ise gördüğümde inanamadım dedim o arac bu aracmı oldukca sıradan ve sönük , gerci tüm profesyonel cekim resimlerdeki araclar dışarlarda sönük oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Orijinalden alıntı: fasilgibi

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

alfa bedava verseler alınacak araba değil bence. 60-70 bin lira mı ne istiyorlar yukarıdaki modele. hadi ordan be diyorum kendilerine.

Hiç alfa sürdünmü? 1.6 alfa 156 sürdüm sürüş zevkine bayıldım. Benim için bir arabada sürüş zevki yoksa beş para etmez.

+ 1milyon

• Bende önünü çok nostaljik ve karakteristik buluyorum. Arkasına diyecek bir lafım yok zaten geçen yolda gördüm arkadan müthiş duruyor araba. 1.4 170 lik insanı cidden almak için düşündürüyor
  • Her an imzamın kalan harflerini tamamlayabilirim
  • Alfacı arkadaşlar, kullanmayan adama boşuna anlatmaya çalışmayın, gerçekten ömründe Alfa Romeo kullanmamış biri o aracı anlayamaz, onlara göre kroniktir, sorunludur, dandiktir, Fiat bozmasıdır vb. Ben ömrümde 2 tane Alfa Romeo kullandım, 147 1.6 TS 120hp Distinctive ve 156 2.0 TS 155hp (her ikisi de manuel olmak üzere) o motor sesi, sürüş dinamiği, yol tutuşu vede gidişi her şeye bedel =) zaten bu aydınlatmaya çalıştığınız insanlar sayesinde 2. el ve de nispeten 0km değerleri düşük tutuluyor, bırakn 10 senelik hırpalanmaktan bir hal olmuş e46 BMW bakmaya devam etsinler, siz Alfalarınızla takılın başkasına aldırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147black

quote:

Alfa makyajlı fiattır.

Giulietta almazmış.

e36 lar günümüzde apaçilerin eline düşmüş olabilir ama muadili alfalar nerede?

hurdalıkta...

Fuarde gördüm guilettayı harki araç ama kısa ömürlük...

uzun ömürlü kullanım için değil, al 2 sene bin zarar et sat

• Hayatında kaç kere hurdalığa gititn?
    Emin ol ben 156'dan çok e34-36 kasa BMW gördüm..
    Fuarda içine bindiğin aracın ömrünü ölçebilecek yetideysen Türkiyede harcanıyorsun.. benim 1998 ve 2011 model 2 tane Polo'm var, 2011 olan daha gider muhtemelen malum araç yeni falan, 98'lik olanın kaç senesi kalmış bir ara ölçebilir misin?
  • bu akşam prensesime kavuşuyorum:)
    alman müptelaları yollarda görmek isteriz sizleri:)
  • BMW ye sifirini alirken , 1.6 motor 100-110 hp otomatik klima si bile nerdeyse yok . O araca 70bin TL veriyo satarken 50 e zor satiyor. Veya 320d 100 bin TL verip 1-2 sene sonra 65-70 e satiyor. Alfalar daha ucuz tabi ama kim 159 hakkinda kotu bi sey soylemiski veya onun kronik sorunu olmus mu? 156 lar cok cok iyi araclar diildi bencede ama yeni bir yapilanmaya girmis ALfa . Guilletta da muhtesem bi arac. Golf ile karsilastiriliyosa golfe para verip alanlar sadece ikinci elini dusunupte aliyolardir. Onun disinda vw almanin hic bi anlami yok. Daha cok donanimli olan ayni sinif skodalar bile golf ten passattan kat kat ucuz , ustelik parcalari iki aracinda ayni . konsol, vites ,motor , radyo-teyp, koltuklar . bizim halkimiz golf`u C kasa mercedes passatida E kasa mercedes saniyor. Olay burdan kaynaklaniyo aslinda:)
  • 1.4 Multiair 170 beygir Harika Bir Motor O Motora Sürüş zevki'de eklenince ortaya giulietta gibi bir canavar çıkıyor.
  • Bu ÖTV ile 2.0 dizel, OTOMATİK olsa ne olur olmasa ne olur ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.