Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hero 3 + be için çin malı veya aynı ucuzlukta önerebileceğiniz yedek batarya var mıdır?
  • Arkadaşlar merhaba,

Hero3+ Black edition için bu kart uygun mudur?

http://www.kliksa.com/urun/sandisk-32-gb-class-10-ultra-microsd-hafiza-karti-adaptor-sdsdqua-032g-u46a-/900332213

Yorumlarınız ricasıyla.

Önerileriniz?

Teşekkürler
  • Önceki sayfalarda bachibouzouk arkadaşıtan alıntıdır. "Kesinlikle uzak durmanız gereken , özellikle gopro ile sorun çıkaran kart : sandisk ultra. Son firmware ile sandisk ultraların sorun olasılığı düşürüldü fakat bunu yapmak için tüm sandiskler 35 MBps hızına kilitlendi. Yani protune veya yüksek fps hızında çekim modlarını kullanacaksanız , be nin en önemli artılarından olan 45 MBps yi bu kartla göremiyorsunuz, çünkü üstünü kaldıramadığı gibi gopronun ısınmasına , kilitlenmesine vs yol açıyor. eğer gopro ile ilgili bir sorununuz varsa ilk olarak firmware yi güncelleyin sonra kartınızı değiştirin. Sorunların %99 u kartdan çıkmakta (Kaynak olarak aşağıda vereceğim linkleri inceleyin, ayrıca dijital içerikte yüksek video bitrate nin önemini (gorpro nun ve be edition'un artılarından) araştırın
    http://goprouser.freefo...ack-freezes-t12096.html
    ufak biir alıntı
    It's important to use one of the recommended SD cards in your camera, or you may experience freeze-up or video corruption issues."

• Anlasına benim abd den aldıgım. 3+ be bozukmus:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperalpi

Hero 3+ be kullanan arkadaslar. Bir kaç görsel paylaşır mı,benim için büyük hayal kırıklığı oldu s4 telefonum çok daha iyi fotograf çekiyor,videosu muazzam ama benim işime yaramıyor,tatil dönüşü satarım gibi görünüyor

Sorunun ne olduğunu anlamamız için örnek bir fotoğraf koyabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 14 Haziran 2014; 20:02:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bde

Sayın bachibouzouk,

Öncelikle verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkür ederim,gayet detaylı cevaplar vermişsiniz.

Bu tarz sorular için Türkiye forumlarını pas geçmem gerektiğini , doğru bilgiler için daha önce link verdiğiniz yerlere sormam gerektiğini belirtmişsiniz ama malumunuz ingilizcesi çat pat olan insanlar olabiliyor ; benim gibi.Dolayısıyla bildiğimiz tanıdığımız mecralarda çözüm arayışına giriyoruz.

Tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim. Yabancı dil problemi ile ilgili:
    MicBergsma'nın kanalını takip edebilirsiniz.http://www.youtube.com/channel/UCTs-d2DgyuJVRICivxe2Ktg
    Kendisi profesyonel kameraman , fotoğrafçı . Sağır ve dilsiz olduğundan anlatımlarını herkesin anlayabileceği şekilde işaret ve görüntüler ile yapıyor . Söylemek istediklerini engeli olmayan çoğu kişiden çok daha rahat anlatıyor. Yabancı diliniz olmasa bile verdiği bilgileri rahatça anlayabilirsiniz. (Şu ana kadar 357 tane açıklayıcı video çekmiş.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 14 Haziran 2014; 20:08:21 >

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, amacım sizi kırmak, üzmek ya da paylaşımlarınızı baltalamak değildi, kusura bakmayın. Fakat yazdıklarınızda yanlış yönlendirme vardı. İlk link dışındaki mountlar araba ile kullanımda en iyi ihtimalle gopro ' nun kaybolmasına yol açar. forumların amacı bu ; yani bilgi paylaşımı, yanlış bilginin düzeltilmesi fikir alışverişi vs... Yanlışı düzeltmiş olmamı kişisel olarak almanıza gerek yok.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachibouzouk -- 14 Haziran 2014; 20:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachibouzouk

quote:

Orijinalden alıntı: alperalpi

Hero 3+ be kullanan arkadaslar. Bir kaç görsel paylaşır mı,benim için büyük hayal kırıklığı oldu s4 telefonum çok daha iyi fotograf çekiyor,videosu muazzam ama benim işime yaramıyor,tatil dönüşü satarım gibi görünüyor

Sorunun ne olduğunu anlamamız için örnek bir fotoğraf koyabilir misiniz ?

Bunlar en keskin fotografları diğerleri daha kötü

http://i.hizliresim.com/P3jQZ5.jpg

http://i.hizliresim.com/nP4rbl.jpg

bu da video örneğihttp://www.youtube.com/watch?v=XwEbSEu57OQ&feature=youtu.be

videolar desen inanılmaz parlak sanki denizin dibine değil de güneşe tutuyormuşum gibi bembeyaz ( ilk çektiğim videolarda böyle değildi , çözünürlük değiştirdim 2k yaptım onla alakalı olabilir mi )

Bir de cihazı abd den aldığım için para bile versem gopro servisi biz bakmayız dedi , çok enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperalpi -- 17 Haziran 2014; 19:43:59 >

• Guzel konu olmus bende havuzun altinda cekmek icin almak istiyorum ve bisikletin bir yerine baglamak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba kolay gelsin oncelikle benim bi kac sorum olacakti bi haftaya kadar 3+ be alma fikri icindeyim acaba alanlar oneririmi iyi ve kotu yonleri hakkinda yasadiklari zorluklari paylasabilirlermi alacagim zaman nerden almami onerirsiniz turkiye resmi sitesinden almayi planliyorum bide orjinal ekipmanlari pahali bi kismii kendim yapabilirim ama geri kalanlar icin cakma parcalari nerden bulablirm onerecegiz yerler var mi ? Simdiden tesekkurler

• Bi kac yere daha yazdim ama konu acil di.
    Arkadaşlar merhaba cok uzun suredir go pro3 black edition kullaniyorum. Note 3 e applications ını indirdim. Daha önceleri cep telefonundan gerek kendi app programindan gerek se cam suit programindan kameraya müdahale edebiliyordum. Ama bi suredir go pro 3 den note 3 wi fi sine bağlanmıyor um. Zayif baglanti deyip kopuyor. Ag devre dışı çünkü internet yavaş diyor. Wi fi baglantisi kuramadigimdan cep telindeki programlar da calismiyor. Makine ye tekrar program yukledim olmadi. Sonra bende uzaktan kumandasi var ona baglayonca çalışıyor acaba ne yapmam gerek .. yardimci olursaniz sevinirim.

• herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    merhaba

başka telefonlara android olsun iphone olsun onlarda denediniz mi ? aynı sorun onlarda da gerçekleşiyor mu ?

Benim tahminim ( bende note 2 var android 4.3 ) note 3 deki kitkat versiyonundan olabilir.Nedeni ise note 2 de dahil kitkat yükleyenlerin wifi ağında zayıflama yaşadığı gibi sorunlardan kaynakla bunu tahmin ettim sadece.
  • Note 3 de mobil aglari kapatip wi fi ye internet le baglaninca go pro da bağlandı :( ama dışarda arazide felan wi fi yi nerden bulacam ki. Baska telefonlarda denemeye imkanim olmadi.

• Baktım son mesaj dün
    Mesaj atayım dedim canlanın beyler

• 4 ne zaman çıkar,

• herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Telefonunuzdan mobil ağları kapadıktan sonra goprodan wifi yi açıp note 3 de de wifi ağlarını arattığınızda sanki bir modem gibi goproyu görebiliyor musunuz ? Normalde bu şekilde yapınca goproyu bir modem gibi görmeniz gerekmekte ve şifresi ile giriş yaptığınızda bağlantı kurulmaktadır.
  • ebaydan kamera vs alirsaniz 20% gumruk vergisinin ustune ozel iletisim vergisi vs bandrol odeme ihtimalinizde olabilir. fiyatini ucuz bile yazdirsaniz her turlu normal fiyatin uzerinde olacak. hatta degerini anlarlarsa eksik yazildigini o zaman daha da kotu. dikkatli olmanizda fayda var. ama bayram zamani tatillerde bu limit arttiriliyor . onuda unutmayin . bayrama dogru siparis verin daha iyi olur .gec gelir ama takilma ihtimali duser. gerci hersey oradaki memura bagli birazdda.
  • amerikadan yeni getirttim kendi kullanımım için bi arkadaş vasıtasıyla 436 $'a (399$ + kdv) amerikadan ürün alındı ürün hero3+ black edition modeli için.
    d&r'da 1395 tl , zorlu avm appstore'da 1320 tl şuan. ben 918 tl ye getirtmiş oldum.

ürüne gelince; felaket ötesi bir ürün sahip olunca hayranlıkla bakıyosunuz.
  • TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Deneyip yarin aksam yazayim. Gec gördüm mesaji

• quote:

Orijinalden alıntı: togan_ca

amerikadan yeni getirttim kendi kullanımım için bi arkadaş vasıtasıyla 436 $'a (399$ + kdv) amerikadan ürün alındı ürün hero3+ black edition modeli için.
    d&r'da 1395 tl , zorlu avm appstore'da 1320 tl şuan. ben 918 tl ye getirtmiş oldum.

ürüne gelince; felaket ötesi bir ürün sahip olunca hayranlıkla bakıyosunuz.

ben geçen ay 850 e aldım, direkt sattım ya arızalıydı ya benim beklentim yüksekti bilmiyorum ama telefonumdan daha kötü fotoğraf çekiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.