Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Walla dediğiniz gini yaptım mobil aglari kapatıp wi fi den girdim oldu. Ellerine saglik. Tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem
  • Bide gopro yu açıp kaparken çok ses çıkarmasa çok iyi olucak da naparsin.

• Selam makine.in ustunde mikrofon girisi var mi ve sadece dinamik cekimler icin mi kullaniiliyor. Roportaj veya sabit. İr noktada ders seminer kaydedilebilir mi ? Kaydedilmesi ve kaydedilememesi icin sebebler nelerdir.

• Kaydeder tabii ama aksiyon kamerası bu, pili sorun olur, geniş açılı çekiyor, bahsedilen iş için çok pahalı sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yane 180 derecelik aciyla cekmiuormu genis acidan kastiniz nedir ? Prizden sarj destegi alamiyormuyuz.

• firadi F kullanıcısına yanıt
    Merhaba

İsterseniz geniş açı isterseniz normal açılı çekebilirsiniz.BE versiyonunda mic girişi için bir jag yok diye hatırlıyorum kendi üzerinde mikrofon var gayet de başarılı.Ama arkadaşında dediği gibi bir sunum tarzı birşey için pahalı sayılabilecek bir makina.Bir seferlik olacak birşey ise kamera kiralamanız daha mantıklı olacaktır. Sanırım zoom da lazım olacak size. Gopro da zoom yok. Şarj ise USB den ayrıca bir aparat alırsanız prizden şarj edebilirsiniz.
  • Hayir duzenli olarak kullanacagimiz bir makine olacakti ama mic girisinin ve zoom unun olmamasi işin rengini degistirir. Teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Adventuresome

Bide gopro yu açıp kaparken çok ses çıkarmasa çok iyi olucak da naparsin.

Ayarlardan kapatabilirsiniz.
  • Gopro ile ilgili batarya ömürlerini merak ediyorsanız linkten hero3+ modellerinin batarya ömürlerine ulaşabilirsiniz.

Gopro Batarya Ömürleri
  • Gopro HERO3+ Black Edition

• Arkadaşlar çözünürlük/fps önerileri olan varsa seve seve not alırım :)
    Kamerayı yeni aldım. Karda, havuzda, denizde, açık havada, akşam vb. yerlerde hangi çözünürlüklerden maksimum fayda sağlarım?
  • Hero 3 Silver Türkçe Kullanma Kılavuzunu paylaşabilecek arkadaş varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: elroselendil

Arkadaşlar çözünürlük/fps önerileri olan varsa seve seve not alırım :)
    Kamerayı yeni aldım. Karda, havuzda, denizde, açık havada, akşam vb. yerlerde hangi çözünürlüklerden maksimum fayda sağlarım?

Katılıyorum. Profesyonel bir kullanıcıdan detaylı öneriler çok faydalı olur.
  • Bende bu kameradan almak istiyorum bisiklet sporu için gidip göreceğim yerlerde hem video hem foto çekmek için foto çekim kalitesi nasıl arkadaşlar

• Arkadaşlar,

Black hero 3'üm var. 64 gb microsd kartım var.

Bol ışıklı bir ortamda çok önemli bir çekim yapmak durumundayım.

Hangi çözünürlük nasıl bir kalite veriyor ve çekim süresi ne kadar?

Optimum zaman kalite nedir. çekim 1 saat civarı sürebilir.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

Arkadaşlar,

Black hero 3'üm var. 64 gb microsd kartım var.

Bol ışıklı bir ortamda çok önemli bir çekim yapmak durumundayım.

Hangi çözünürlük nasıl bir kalite veriyor ve çekim süresi ne kadar?

Optimum zaman kalite nedir. çekim 1 saat civarı sürebilir.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

kolay gelsin

Black Hero 3 ün fps ye göre çekim süreleri aşağıdaki gibidir.Uzun çekimler makina çok ısınıyor bilginiz olsun ama zararı olmayacaktır.Mümkünse su geçirmez kabın dışında çekin. Benim karşılaştığım bir olay su altı çekiminde uzun süre makine açık kaldığında sıcaktan ön cam buhar yapmakta.Soğuk bir yerde çekim yapacak iseniz sizde de aynı sorun çıkabilir.Kesik kesik çekmeniz sonradan birleştirmeniz daha mantıklı olacaktır.Ayrıca 1 saat aralıksız pil ömrü yeterli olmayabilir.Yedek bataryaya ihtiyacınız olacaktır.Hareket olarak hızlı bir çekim yapacak iseniz 720/100 fps sizin için uygun olacaktır.Ama yok hızlı hareketli bir çekim yapmayacak iseniz 720/60 fps sizin için uygun diye düşünüyorum.1080/60 fps mükemmel olur fakat şarj durumu size engel olacaktır diye düşünmekteyim.Süre bilgilerinihttp://www.goproturkiye.com/gopro-hero3-black-edition-pmu319 adresinden aldım.

HERO3: HERO3: HERO3: HERO3:
    Black Edition ve LCD Touch BacPac™Black Edition Black Edition using ve Wi-Fi Remote Black Edition + GoPro App

RES/FPS Tahmini Süre Tahmini Süre Tahmini Süre Tahmini Süre

720/60 1:25 1:10 1:20 1:10
    1080/30 1:30 1:15 1:25 1:15
    1080/60 1:15 1:00 1:05 1:00
    1440/48 1:25 1:05 1:15 n/a
    4k/15 1:30 1:10 1:20 n/a
    2.7k/30 1:20 1:05 1:10 n/a

• 1080p ye 60 düşünüyorum, sonuçta bir kere olacak bir şey, çok fazla aksiyon içermeyecek, kafa bandıyla çekeceğim, 1:15 dk yeterli olur sanırım.

dediğiniz gibi su aparatını çıkardım, arkası delikli aparatı taktım, ısınma bir nebze daha yavas gerçekleşecektir, sesleri de daha iyi alıyormuş.

batarya bakıyorum, gittigidiyorda 1800'lük 33 tl gibi fiyat var, orjinal değilmiş ancak çok alan var.

bir olumsuzluk yaşatırmı, bilginiz var mı?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siexs -- 9 Eylül 2014; 11:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siexs

1080p ye 60 düşünüyorum, sonuçta bir kere olacak bir şey, çok fazla aksiyon içermeyecek, kafa bandıyla çekeceğim, 1:15 dk yeterli olur sanırım.

dediğiniz gibi su aparatını çıkardım, arkası delikli aparatı taktım, ısınma bir nebze daha yavas gerçekleşecektir, sesleri de daha iyi alıyormuş.

batarya bakıyorum, gittigidiyorda 1800'lük 33 tl gibi fiyat var, orjinal değilmiş ancak çok alan var.

bir olumsuzluk yaşatırmı, bilginiz var mı?

teşekkürler

merhaba

Ben yerinizde olsam çakma ürün almazdım.Sonuçta ucuz bir makine değil.Bir deneme yapın istediğiniz sürede batarya biterse o zaman ikinci bataryayı düşünürsünüz.Ayrıca herhangi bir sorun çıkarsa aldığınız batarya ile ilgili makineye zarar verirse garantiden düşme riski de var.Ben olsam 20 30 TL daha fazla verip orjinal batarya alırdım.

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, bir kaç saat önce bacpac siparişi verdim :)

yeni malzeme ile deneme yapacak kadar sürem yok, kargo vs derken süre uzayacaktır.

yardımlarınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.