Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başta ekstrem sporlar olmak üzere son dönemde pek çok farklı yerde hatta ülkemizdeki televizyon programlarında dahi kullanılan giyilebilir giyilebilir aksiyon kamerası GoPro ve Türkiye faaliyetleri ile 4K video çekebilen en iddialı modelleri Hero 3 Black Edition hakkında merak edilen her şey bu videomuzda.

Güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

bu cihazla 720 p de 1dk da bir foto moduna alsam cihazin omru kisilar mi kac saat pili gider bu modda ali

merhaba

Cihazın ömründe bi kısalma olacağını sanmıyorum. Ben 2 saat bırakmıştım sonra çektiklerini kendi programı ile video haline getirdim gerçekten güzel işler çıkarmaktadır.
  • Hero3+ BE satmak isteyen olursa pm den ulaşabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

bu cihazla 720 p de 1dk da bir foto moduna alsam cihazin omru kisilar mi kac saat pili gider bu modda ali

merhaba

cihazın ömrünü kısaltabilecek bi unsur olduğunu zannetmem zaten çekim için konmuş bir özellik. Ben kendi cihazım ile 2 saatlik foto çekimi yaptım şarjı bitmemişti.Deneme amaçlı yaptığım için 2 saat zor dayandım merak ettiğimden çekimi durdurdum ve gopronun kendi programında videosunu yaptım.Gayet de başarılı oldu.
  • Selam arkadaşlar konu pek canlı degıl ama umarım bırı cvp verır,,tum sayfaları okuyamadım tabıkı daha once yazan olduysa kusuruma bakmayın..

şimdi almanyadan arkadasım gelırken kendısıne ve bana hero3+ getırmıs bu urune sd kart almak ıstıyoruz onerdıgınız bır marka varmı + bu urunle kullanabılecegımız aparatlar nelerdır yazarsanız sevınırım hatta lınk verenler ıcın tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

Selam arkadaşlar konu pek canlı degıl ama umarım bırı cvp verır,,tum sayfaları okuyamadım tabıkı daha once yazan olduysa kusuruma bakmayın..

şimdi almanyadan arkadasım gelırken kendısıne ve bana hero3+ getırmıs bu urune sd kart almak ıstıyoruz onerdıgınız bır marka varmı + bu urunle kullanabılecegımız aparatlar nelerdır yazarsanız sevınırım hatta lınk verenler ıcın tesekkur ederım

Merhaba

doğrudur konu pek canlı değil elimden geldiği kadar yardımcı olayım. SD kart olarak sandisk class 10 tavsiye ederim hızlı çekimler yapacaksanız class 10 altını almayın.Hızlı çekim derken araba bisiklet tarzı yerlerde görüntü alacaksanız. 32 veya 64 gb alabilirsiniz tavsiyem 64 gb yüksek kalitede video çekicekseniz hafıza kartının büyük olması çok önemli yüksek kalite yüksek yer anlamına geldiği için sürekli bir laptop tarzı bişi taşımak zorunda kalmazsınız. Aparatlar ise aşağıda verdiğim siteler yeterli olur sahibinden satan sitelere de göz atabilirsiniz ama çin malı malzeme ne kadar güvenli olur tartışılır 10 TL fazla verip orjinalini almayı tercih ederim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

http://goproturkiye.com/

http://www.marintekstore.com/?catId=4000048

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar,,sandisk class 10 32gb aldik sanirim uyguna aldik,,diger aparatlari icinde verdiginiz linkleri inceliyoruz cok yardimci oldunuz tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokooo

hocam selamlar,,sandisk class 10 32gb aldik sanirim uyguna aldik,,diger aparatlari icinde verdiginiz linkleri inceliyoruz cok yardimci oldunuz tesekkurler..

rica ederim :)
  • harika video elinize sağlık.. bende istiyorum böyle bi kamera. su altında çekim falan harika oluyor.
  • gopro hero modelinde selfie cubugu takarak foto ve video kayit nasil yapiliyor baglanti sekli varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylesine kapsamlı bir forumda GoPro gibi muhtesem bir kameranın başlığı nasıl böyle renksiz kalmış enteresan..Ben GoPro ile çektiğim görüntüler ile 2014 yazı için yaptığım klibi paylaşarak başlığa katkıda bulunayım..

• Videodan caps alarak yaptığım burst çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 26 Mart 2015; 0:34:49 >
  • Beyler yurt disindan go pro hero 3+ be getirilir 1250tl fiyati

• quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Videodan caps alarak yaptığım burst çalışması

hocam boyunla girmişsiniz direk, aman diyim sakatlık çıkmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

quote:

hocam boyunla girmişsiniz direk, aman diyim sakatlık çıkmasın

Dostum biraz sığ bir yerde atladık o yüzden tam dik giremedim..Dikkat etmek lazım tabiki..Videonun 1:40 dakidasında atlayışın tamamı var

• Gencler bende sifir kutusu acilmamis sony hdr-as100vr var. Kendim icin bikac hafta once sony den aldim garantisi yeni basladi sayilir yani. Ilgilenenlere duyurulur

• arkadaslar bende gopro hero var...ve aşağıdaki fotoğraf karesini nasıl yakalayabıılırım yani ; yazılım vs gibi bir şeymi kullanmalıyım
  • quote:

https://youtu.be/IiZFDXBH86g

Hocam sagol ama baya zahmetli is

• quote:

Birazcık photoshop bilgisi ile çok kısa sürede yapılabilir..Gözünde çok büyütme bence ... Bu burst çalışmamı videodan alınan caps ile yaptım..Goproyu sabitleyerek Burst mode ile çekilen bir fotoda çok daha kaliteli olur bu tarz fotolar...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.