Beyler uzun kollu bordo renk t-shirtim var içine kısa kollu lacivert t-shirt giyicem fakat gözüküyor saçma dururmu ?
quote:Orijinalden alıntı: FAKEFORUM Beyler uzun kollu bordo renk t-shirtim var içine kısa kollu lacivert t-shirt giyicem fakat gözüküyor saçma dururmu ? Bordo olan v yakamı bisiklet mi?Yoksa başka bi şekil mi?
quote:Orijinalden alıntı: KırıkAyna quote:Orijinalden alıntı: FAKEFORUM Beyler uzun kollu bordo renk t-shirtim var içine kısa kollu lacivert t-shirt giyicem fakat gözüküyor saçma dururmu ? Bordo olan v yakamı bisiklet mi?Yoksa başka bi şekil mi? bisiklet ama açık biraz önü
quote:Orijinalden alıntı: FAKEFORUM quote:Orijinalden alıntı: KırıkAyna quote:Orijinalden alıntı: FAKEFORUM Beyler uzun kollu bordo renk t-shirtim var içine kısa kollu lacivert t-shirt giyicem fakat gözüküyor saçma dururmu ? Bordo olan v yakamı bisiklet mi?Yoksa başka bi şekil mi? bisiklet ama açık biraz önü İçerden badi gibi durursa olabilir neden olmasın bnce.Tabi bordo olanın önü çok açık olmadıktan sonra.
quote:Orijinalden alıntı: KırıkAyna quote:Orijinalden alıntı: FAKEFORUM quote:Orijinalden alıntı: KırıkAyna quote:Orijinalden alıntı: FAKEFORUM Beyler uzun kollu bordo renk t-shirtim var içine kısa kollu lacivert t-shirt giyicem fakat gözüküyor saçma dururmu ? Bordo olan v yakamı bisiklet mi?Yoksa başka bi şekil mi? bisiklet ama açık biraz önü İçerden badi gibi durursa olabilir neden olmasın bnce.Tabi bordo olanın önü çok açık olmadıktan sonra. teşekkürler hocam