Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence Mango dakiler hem çok güzel gözüküyor hem de fiyatları gerçekten uygun. Ben olsam 1. ya da 3. gömleği alırdım ama herkesin ayrı zevki var elbette.
  • Şu tatlıymış;

Mango'dan mağazdan 2-3 gömleğe hasta oldum 129 TL idi, 89 olsa alacağdım ama 129 ne bileyim acıttı içimi :((

• 129'dan 59,99 a düşmüş Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 24 Aralık 2014; 16:14:07 >
  • Mavi ci arkadaşlar mail geldi %50 indirim gelmis.
    2 kot pantolon 150-120 tllik guzel kotlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Mavi ci arkadaşlar mail geldi %50 indirim gelmis.
    2 kot pantolon 150-120 tllik guzel kotlar var.

%50'ye varan yazıyor hocam zaten önceki kombin indirimiylede benzer fiyatlara geliyorlardı.

• İzmir'de var mı mango'nun erkek mağazası ?
  • pixelboy kullanıcısına yanıt
    Fazla dikkat etmemistim ana basliga ama Tanesine 75 verip 2 kot almak firsat gibi geldi.

• quote:

Fazla dikkat etmemistim ana basliga ama Tanesine 75 verip 2 kot almak firsat gibi geldi.

aynen 2 pat 150 4 göm 160 lira birde mailni kaydedenlere 20 lira ekstra indirim geliyor fena değil gibi
  • O 20 lira indirim yeni uyelere kesin veriliyormu pantolon alicam 20 tl guzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

quote:

aynen 2 pat 150 4 göm 160 lira birde mailni kaydedenlere 20 lira ekstra indirim geliyor fena değil gibi

Ben yeni üye oldum mail de kaydettim ama indirim gelmedi ? Ödeme sayfasında mı geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

quote:

quote:

Ben yeni üye oldum mail de kaydettim ama indirim gelmedi ? Ödeme sayfasında mı geliyor ?

MAVİM20 kod
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

quote:

quote:

MAVİM20 kod

Eyvallah hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, Mavi'nin indirimi yarın mağazada geçerli olacak mı?
  • rockandfly kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sahsen ben oyle yapicam netten siparisi ver zaten mavi magazalarinda kosulsuz degisim hakkina sahip oluyorsun hem cekli ucuza gelir.

• valla öylesi mantıklı görünüyor. çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Şu tatlıymış;

Mango'dan mağazdan 2-3 gömleğe hasta oldum 129 TL idi, 89 olsa alacağdım ama 129 ne bileyim acıttı içimi :((

hocam hakkaten çok güzel yahu bedenleri hakkında bilginiz var mi normalde small giyiyorum ama bu model olur mu bana tabiki slim fit kesim s bedenim

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyaxe

Mango'nun şubelerinde erkek bölümü var mı yoksa sadece internet üzerinden mi satıyor?

Bu arada arkadaşlar alışverişinizi internet üzerinden mi yapıyorsunuz, yoksa mağazadan mı?

(Güzel konu her zaman güncel kalsa iyi olur)

cevap bekliyorum bende buna. mango mağazalarında erkek bölümü var mı ben kızlara yönelik diye mango dan bu yaşıma kadar daha hiç adım atmadım. güzel şeyler varmış internet sitesinde.
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    beyoğlu şubesinde var erkek bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Zara'da her insan evladının beğeneceği şık gömlekler 100 kağıttan aşşağı değil. Eğer indirimle 50-60 TL bandına düşerse kesinlikle kaçmaz. Montlar da keza baya bir yüksek. Onlar da 100-150 TL civarlarını görürseniz bence direkt alın. Daha geçen Zara'ya bir uğradım, güzel mallar var ama montlar 250-300 civarında. Pek satıldığı söylenemez, bayadır görüyorum o montları. Ankara-Taurus için diyorum

istanbul da kapış kapış gidiyo zaranın montları. şehir meselesi. 250 300 lira hiç bişey istanbullulara :)
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    Hocam Mango'ya dışarıdan bakarsan bayan mağazası gibi duruyor ben de çok tereddüt ettim ama güzel erkekn ürünleri var, genelde erkekleri zemin kata atıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.