Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ayrıca anlamayan olursa diye daha net söyleyeyim. Eğer bir firma mağazadan satışta iade ve değişim olmadığını bildirmiş ise ve ürün ayıplı değil ise iade veya değişim yapamazsınız. Mağazadan satışlarda ayıpsız ürünlerin iadesinde her şey markanın insiyatifinde gerçekleşir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • h&m ne zaman indirime girer acaba ??
  • Kip indirime giriyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo ve Karaca indirime giriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gap %50 indirim var ama çok az üründe indirim olmuş. boxerlerda indirim olmamış. genelde %25-30 insirim var 50 değil.

pull&bear çöp ürünlerde %30 indirim var. güzel ürünlerin hepsinde 10tl indirim olmus. en güzellerinde indirim yok. bedeni olmayan şeylerde %20var.

zara çöp ürünler %30. güzel ürünlerde ya 10-20tl arasi indirim var. Bazılarında indirim yok. hiçbir şeyde küçük beden yok :D

mavi %30-40-50 indirim yazılı. mağazaya girdim hiçbir üründe indirim yok. sadece mavi renk bir hırka 120den 90a düşmüş. onda da 2 adet kalmış m ve xl beden.
    pantolon tshirt mont gömlek her şey aynı fiyattaydı. hep kontrol ederim.

timberland %50 var ama yalan, fiyatlar aynı.
    mesela geçen gün baktım indirim yokken kalın taban klasikler 369tl yazıyordu. Bugün 560 civarı yazıp indirimle 369a düşürmüşler

kısaca şuan gitmeyin her şey pahalı. 1 hafta sonra gidin ucuzlar belki

• Tergan da indirim ne zaman acaba? Deri canta ve cuzdan bakmak lazım.

• Orhun teşekkürler arkadaşlar anlar belki

• takipte olan arkadaşlar için soruyorum acaba

bu montun fiyatı ya da indirimi iyi midir ? ne dersiniz arkadaşlar. teşekkür ederim

• oz7oz kullanıcısına yanıt
    Yarın birçok üründe indirime giriyor.(şuanki indirimli ürünlerin dışında)
  • majestik12345 M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam haftasonu bakarım artık.
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın haber veremedim Boyner'de 2. Ürüne %40 indirim var Levis te ben yararlandım hala devam ediyor mu bilmiyorum.

• istanbulda markayı ucuza alınabilcek yerler varmı, outlet gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat550

takipte olan arkadaşlar için soruyorum acaba

http://shop.mango.com/TR/p0/erkek/giyim/kaban/c%C4%B1kar%C4%B1labilir-kapusonlu-kapitoneli-mont/?id=53065520_56&n=1&s=prendas_he.abrigos_he&ident=0__0_1451856176638&ts=1451856176638&p=5&page=1

bu montun fiyatı ya da indirimi iyi midir ? ne dersiniz arkadaşlar. teşekkür ederim

Bu montlar mağazlarda'da var mı ? Yoksa online'dan mı sırf erkek satıyor ?

• quote:

http://shop.mango.com/TR/p0/erkek/giyim/kaban/c%C4%B1kar%C4%B1labilir-kapusonlu-kapitoneli-mont/?id=53065520_56&n=1&s=prendas_he.abrigos_he&ident=0__0_1451856176638&ts=1451856176638&p=5&page=1

çok iyi bir fiyat değil ama ihtiyaç varsa alınabilir. ben normal şartlarda bu kadar para vermem şahsen..

• Yarin mont bakacagim da var midir indirim vs?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Yarin mont bakacagim da var midir indirim vs?

pek indirim yok inditexte. mont başı 10tl filan
    beden bulmak zor

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

quote:

çok iyi bir fiyat değil ama ihtiyaç varsa alınabilir. ben normal şartlarda bu kadar para vermem şahsen..

Bilgi : ankara 7.cadde mango dan 150tl.ye aldım bir hafta önce 200tl idi. diğer montlarda da yuzde50 indirim vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat550 -- 14 Ocak 2016; 11:41:17 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.