Şimdi Ara

Giyim Mağazaları İndirim Tarihleri (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
155
Favori
40.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kerim sizin yaptiginiz yanlis o zaman kardesim yasal olan fisde yazan olandir ve 6-7 kere bu islemi bizzat yaptim zaten bu gibi firmalarda dedigin sey soz konusu bile olamaz rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Dutti de kurutti indirimleri yarın başlar umarım.

Ben de pazartesı beklıyorum.başlamaması ıcın neden yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimbag44

Olmaz diyosanız deneyin görün her mağaza da aynı kural geçerlidir bende satış danışmanlığı yapıyorum markaparkta ordan biliyorum

Ne alaka be hocam bence yanlışınız var

Atıyorum üründe problem var kullandın getirdin adamlar iade kabul etti o zaman dediğiniz durum oluyor
    Ürün kaç liraysa o kadar çek veriyorlar
  • Bu Inditex grubun tüm markaları(Zara, Pull and Bear, Bershka, Massimo Dutti...) mı indirime 2 ocakta girecek? Bir de sadece mağazalarda mı geçerli olacak? Son olarak ülke genelinde mi yoksa yerel mi?
  • Arkadaşlar diyer magazaların insirim tarihi ne acaba sarar kip pierre cardin gibi

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Ülke genelinde tüm inditex grubu indirime girecek internetten satışları yok zaten. İlk hafta %30 civarı olur gerçi bazı ürünlerde 50 veya 20 de olabilir. Mesela 2 Temmuz indiriminde sweatshirtler 79 dan ilk indirimde 29 A düşmüştü daha da üstüne indirim yapmamıslardı. Aynı sekilde yağmurkuklar da 100 liradan 50 liraya düşmüştü ilk hafta. Sonraki haftalar başka indirim olmamıştı yağmurluk tarzı ceketlerde.. Yani bazı ürünlerde sonraki haftayı beklemek mantıklı düşsün biraz daha diye ama bazı ürünlerde zaten yapacakları Max indirimi ilk haftadan yapıyorlar...

• Zara'da ilk indirime mont-kaban grubu da dahil oluyor mu arkadaşlar ?
  • Yarın mı massimo indirimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: heycudder

Zara'da ilk indirime mont-kaban grubu da dahil oluyor mu arkadaşlar ?

evet
  • Loft, Jack&Jones, Zara, Pull&Bear, Bershka sıralaması yaparsak kalite olarak en iyi hangisidir? Boynerden alacaktım indirimi duyunca vazgeçtim. Loft'un ve Jack&Jones'in kampanyası var. Loft'un fiyatları iyi ama Jack&Jones pahalı. Sizin dediklerinize göre de 30tl baya iyi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 1 Ocak 2016; 21:57:42 >
  • Arkadaşlar öyle şey olmaz falan diyosunuz da ürün de defo olmadığı sürece yasal olarak mağazanın iade alma zorunluluğu yok dolayısıyla istediği fiyattan iade alabilir ya da hiç almayabilir bu onlara kalmış bişey. bilmeden konuşmayın lütfen
    Teknoloji Kampı
    Malın geri iadesi için yasal süre içerisinde ihtarname çekin
    http://teknolojikampi.com/malin-geri-iadesi-icin-yasal-sure-icerisinde-ihtarname-cekin
    şu linki 10 dakika aradıktan sonra anca bulabildm insanımızın böyle bilgisiz olmasına şaşırmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimbag44

Arkadaşlar öyle şey olmaz falan diyosunuz da ürün de defo olmadığı sürece yasal olarak mağazanın iade alma zorunluluğu yok dolayısıyla istediği fiyattan iade alabilir ya da hiç almayabilir bu onlara kalmış bişey. bilmeden konuşmayın lütfenhttp://teknolojikampi.com/malin-geri-iadesi-icin-yasal-sure-icerisinde-ihtarname-cekin şu linki 10 dakika aradıktan sonra anca bulabildm insanımızın böyle bilgisiz olmasına şaşırmamalı

Faturaların arkasında yazan yasal cayma hakkı nedir peki hocam?

• Yasal cayma hakki var bazi urunlerde ic camasiri iadesi olamaz mesela veya bozulacak bir urun ancak tekstil urunu belli bir zaman icinde 14 gun 30gun herneyse kosulsuz iade edilebilir..

• Uygulamada ilk indirimler güncellenmiş. 1 hafta daha bekleyeceğim...

• Bi fatura resmi atında görelim. Cayma hakkı dediğiniz internetten yapılan alışverişler için geçerlidir

• Kerim troll musun nesin ya kardesim istedigin yere git istedigin insana sor cayma hakki kosulsuz sartsiz 7 gun den 15 gune cikti zaten istedigin gibi iade edebilirsin magazada seve seve alir seve seve :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

Kerim troll musun nesin ya kardesim istedigin yere git istedigin insana sor cayma hakki kosulsuz sartsiz 7 gun den 15 gune cikti zaten istedigin gibi iade edebilirsin magazada seve seve alir seve seve :)

Hocam bunun gibiler mağazalarda da çok sırf iadeyi hedefleri dusecek diye sistem bozuldu deyip yalandan almayanlar var.

• GAP 5 ocakta giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

Kerim troll musun nesin ya kardesim istedigin yere git istedigin insana sor cayma hakki kosulsuz sartsiz 7 gun den 15 gune cikti zaten istedigin gibi iade edebilirsin magazada seve seve alir seve seve :)

boşver uğraşma. Aklı sıra trollük yapıyo

• Yasal olarak cayma hakkı sadece ve sadece internet alışverişlerinde geçerlidir. Tüketicinin korunması konunda yer alan cayma hakkının mağaza alışverişleri ile bir alakası yoktur. Kanun mantığında internet alışverişinde ürünü incelemeden, canlısını görmeden satın alma durumu olduğu için tüketici bu yasa ile korunur. Ama mağazadan satın alımlarda tüketici ürünü inceleyip, canlısını görüp satın aldığı için bu kanunla korunmaz ve de korunması için cayma hakkını barındıran başka bir kanun çıkartılmamıştır. Mağazadan alınan bir ürünün yasal olarak iade edilebilmesi için sadece bir yol vardır. O da gene tüketicinin korunması kanunuda yer alan satın alınan malın ayıplı çıkması durumudur. Yani mağazadan alınan bir ürürünün yasal olarak iade edilebilmesibin tek yolu malın ayıplı çıkması durumunda ortaya çıkar. Ancak birçok büyük firma mağaza satışlarında kendi insiyatifinde bir iade prosedürü belirlemiştir. Detaylar zaten faturada/fişte ya da internet sitelerinde yazar. Ancak bunun kesinlikle yasal bir dayanağı olmayıp firmanın kendi insiyatifinde olan bir şeydir.

Detaylı olarak yazdım ki konu hakkında tam tersi fikri olan arkadaşlar detaylarla aydınlansınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.