Şimdi Ara

Giyinemiyoruz .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Montlar en dandikleri 1200-1500 TL'den başlıyor . Orta halli kaliteli ayakkabılar 2000-3000 TL
    Kış geldi alışveriş yapalım dedik şaşkına uğradım zor zanaat bu ülkede yaşamak pes...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gerçekten öyle AVM'ler dolu diyorlar bir de sadece insan kalabalığı. Ben beş altı yıl önce kıyaslayinca elleri poşet dolu insan göremiyorum hiç. Herkes bakınıp sonra yemek yiyip gidiyor en azından çoğu kişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik algın bizden farklı galiba.  Mango'dan 1300 liraya çok kaliteli mont aldım. Pull&Bear'de tişörtler 200-300 lira civarı. Sweatshirt'ler 500-600 lira ki bunlar marka diye biliniyor. Daha uygun bütçe ile alacağım diyorsa De Facto'da daha ucuza bulabilirsin. Orada da sweatshirt'ler 200-300 lira civarı. Nike, Adidas ne yazık ki fiyatları yerelleştirmiyor. O nedenle dolar karşılığı neyse o fiyatları. Fakat Hotiç'de deri güzel sneak ayakkabılar var. Beyaz deri olanını daha yeni 650 liraya aldım. Çok da şık valla.

• Ya ben çok kafaya takan bir adam değilim normalde girip hoşuma giden herşeyi alırdım şuan sadece bakıyorum çünkü fena halde anormal. Sonumuz hayrolsun her sene birşeylerden mahkûm kalıyoruz.

• scientia kullanıcısına yanıt

Hocam 500-600 sweatshirt normal mi Allah aşkına bence sizin algıniz hayat pahalılığına alışmış belki de doğrusu bu ama ben kaniksamak istemiyorum. Kanıksarsak çökücez iyice

• Normal değil tabii ama o marka. De Facto'dan giyinmez misin?

• Kaniksaman yada kaniksamaman birşey değiştirmiyor :) Her harukalde çöküyoruz . Evet haklısın en iyisi hicbirsey almamak çünkü anormal ya fiyatlar , artık gerçek dünya ile alakasız gibi çok keskin bir çizgi çekiliyor insanlar arasına .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwwo3.3 -- 12 Kasım 2022; 1:41:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kot Pantolon Ütülenir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • T-shirt, sweatshirt, kazak bunları internetten almak daha mantıklı.

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt

Özellikle bizim gibi enflasyonun yüksek olduğu ülkelerde şimdi ne alırsan kârdır. Yoksa seneye (özellikle asgari ücret 9 bin küsur olursa) bu fiyatları bile bulamazsın . O

• Eğer nükleer silahlar olmasaydı şu an çoktan üçüncü dünya savaşı çıkmış olmalıydı hatta Amerika ve arkadaşları muhtemelen Rusya'nın üstünde halay çekiyor olurlardı. Yine de dünyada şu an savaş var. Ekonomik savaşın sonuçları bunlar. Hiçbir ülke kazanımlarından taviz vermek istemiyor. Bunlar anlaşana ya da savaşana kadar böyle gider, kısaca ayvayı yedik.

• SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep dıjj güçlerden dolayı diyosun yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.