Şimdi Ara

Sokakta öpüşmek, özgürce açık giyinebilmek medeniyet alâmetidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat çekerim medeniyet demedim. Medeniyet alâmetidir dedim ve haklıyım. Herkese bol şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim demiş avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
  • yabancı ülkede olsa katılırım ama bu ülkede midem bulanıyo birisi yapınca güzel ile yakışıklı tipler yapmıyor
  • olurmu kardeşim bak yemende, afganistanda kadınların gözü dahi kapalı ve bilimde sanatta eğitimde refahta ekonomide süper durumdalar

bide norveçe kanadaya bak kızlar bikinili minili geziyor kimse karışmıyor ve ülkeler sürünüyor.

bizde yemeni örnek almalıyız
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    el clasico

• cips kolamı aldım
  • Gençlik baldır bacak derdinde..

İyi bir 'kalça' sahibi olmanın, İyi bir 'kafa' sahibi olmaktan daha fazla pirim yaptığı bir ülkede, hiç birşey ileri gidemez. /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 24 Mayıs 2019; 22:45:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twopac XD

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mclaren0606 kullanıcısına yanıt
    Senin muavinlik isine noldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NurullahHormanci -- 24 Mayıs 2019; 23:1:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Kim demiş avrupa insanı medeni?
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
    Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
    Desenize hayvanlar bizden daha medeni!
    Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum

• Amerika ve diğer gelişmiş lüks ülkelerde öpüş , koklaş film çekmek için çıplak gez ordan burdan çamaşır topla üstüne giy kimse bişey demez sadece oralarda askeri işlemler'de affetmiyolar zenci - siyahi en ufak bi hatan da göz yaşına bakmadan vuruyo polisleri her neyse Türkiye'de hastanede bile sevgilisini ayı gibi bedeni anakonda gibi kollarıyla sarıp sarmalayan magandalardan nefret ediyorum bankları - parkları - hastaneleri saymakla bitmez her yerde bu tip insan var görünce annemle gülüyoruz sadece çünkü komikler hiç kız görmemiş gibi ağzının içine düşüyolar Türkiye'de her şey yasak olsa hiç şaşırmam , özgürlüğümüz fazla kısıtlanması gerek diye bi metin okumuştum geçen burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 25 Mayıs 2019; 4:49:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.