Şimdi Ara

Giysi satışlarında kullanılan güvenlik önlemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
57.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: agili

[size=6]ewet ya ötmeden çıkış nasıl oluyor PM istiyorum

2 hafta önce arkadaşın nişanına gittik damatın ceketinin içinde alarm aleti war o emniyet kilidinden
    inanamadık ya baktık durduk ya

bu nasıl bir ergenliktir

onlar uzun menzil rfid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 3 Şubat 2014; 0:42:42 >
  • çünkü onlar zebani
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum , teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
  • mfk86 kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum

Geçen mağazaya bir bayan geldi kapıda öttü. Poşeti kontrol ettim sıkıntı yok bayana çantanızı dedektöre tutun dedim öttü iyice kıllandım. Kasaya götürdüm poşet ve çantayı bizim son kontrol cihazları ötmedi. Sonra kadının montunun kolunda unutulmuş alarm gördüm. Meğersem kadın çantayı uzattığında kolundaki ötüyormuş Eleman çıkartmayı unutmuş
  • Lc waikiden bi tisort almistim kasiyer tisortu ayri bi masada bi hareketler yaptı mincikladi tisortu dedim nabiyosun tisortun manyetigini felan aliyom yalmazsam otebiliyo felan demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Ahaha o çok sıkıntılı bi durum ya Şahsen ben bu tür durumlarda mağaza görevlisine dalabilme potansiyaline sahip bir insanım inşallah başıma gelmez , parasını verdiğiniz bir şey için milletin içinde hırsız muamelesi görmek çok sıkıcı bi durum olur , bu durumda bazıları görevini doğru yapmamış olmasından dolayı sağlam bi azarı hakeder diye düşünüyorum
  • mfk86 kullanıcısına yanıt
    Anlayışlı çıkıyorlar şanımıza Ama ne müşteriler var ya delisi de beni buluyor hep
  • Ben yan keski ile keserek çıkardım içinde 3 tane küçük bilye var 3 ünüde mıktasıs yardımıyla çekmeniz lazım aynı anda oda zor içersinde bir sargı var manyetiklenmeyi bu sağlıyor heralde en güzeli kesmek dandik zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.