Bildirim
Gizemli kutu
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ya bende bi sorun var ya linkler kırık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cho ve kayle çok iyi daha ne olsun. Diğer 2 resmi acamadim. Hemde 2 tane 1820 Cho çıkmış vay be :D Bana actim ilk 7 kutudan 5 tane katarina kostümü çıkmıştı. O zamandan beri nadir açarım. Sonra kalan 2 taneyi de alıp tamamladım katarinalari
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gozukmuyormu ya gozukmesi lazim
Kayle ve 2x cho, neşeli maokai de kapalı skin bence güzel. -
Adam rp ile cho skini açmış sonraki kutudan cho skini cikmis :D ne diyeyim ki kardesim ;D
Edit imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem for a Dream -- 16 Temmuz 2015; 18:04:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
savas makinesini normal almis gizemli degil -
Gizemli kutu ne kadar trde ?
Aynen ya cho skini aldim gitti beyefendi cikti kotu mu iyi ama savas makinesi varken gerekmezdi yorumlar icin tesekkurler
gayet güzel çıkmış.
bir sorum olucak kutudan cs riven çıkma ihtimali var mı ? -
çok iyi oldu çokda güzel oldu benim yorumlamam bukadar -
ss güzelmiş iyi günlerde kullan ayrıca
birinde arkadaş 3 kutu attı birinden udrynin en pahalı skini çıktı adını bile bilmiyorum :D udry oynamadığım için skin de duruyor öyle buda böyle bir anımdır işte -
quote:
Orijinalden alıntı: lollevel01
birinde arkadaş 3 kutu attı birinden udrynin en pahalı skini çıktı adını bile bilmiyorum :D udry oynamadığım için skin de duruyor öyle buda böyle bir anımdır işte
Daha demin de mi aynı mesajı atmıştın, ben mi yanlış hatırlıyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: St. Andreas
quote:
birinde arkadaş 3 kutu attı birinden udrynin en pahalı skini çıktı adını bile bilmiyorum :D udry oynamadığım için skin de duruyor öyle buda böyle bir anımdır işte
ne biliyim işte :D kutudan çıkanları yazmıyoz mu bende uğraşmamak için kopyala yapıştır :D -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: St. Andreas
quote:
ne biliyim işte :D kutudan çıkanları yazmıyoz mu bende uğraşmamak için kopyala yapıştır :D
hmmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iade etsene beyfendiyi hem eski skin baska seyler alabilirsin bence
Yıl 2015.
"Print Screen" tuşunu bilmeyenler var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X