Şimdi Ara

Gizemli Olaylar - Korku Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear23

quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

quote:

REsme bakan intihar ediyor söylemesi tüm dikkatinizi verin
     Gizemli Olaylar - Korku Kulübü

ben dikkatsiz baktım birşey olmaz inşallah ;)

aslen kütahyalyım bende emet den

işin kötüsü ben aslen kütahyalı değilim; istanbulluyum
    ama istanbula kimseyi ikna edemeyince, hacoo istanbulu salla asıl nerelisin diyince; anne tarafının memleketini söyleyip kurtuluyorum kütahya - tavşanlı yarın da tavşanlı linyit korku filmi gibi bir maça çıkıyor izmir'de göztepe'yi yenemezsek ptt 1.ligden 2.lige düşüyoruz ...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayin itadakimasu -- 12 Mayıs 2013; 3:26:11 >
  • quote:

hadi ama bir karabasan vakası yaşayan da yok mu aramızda ?
    ben 2001 yılının ramazan ayında kocaelide sahurdan sonra yatağıma yatmıştım saatime baktım sabahın 5leri falan, sonra bir anda bir ağırlık çöktü üzerime hareket etmekte zorlandım ve darlandım; sesim çıkmıyordu oysa salondan rahmetli babam ile annemin seslerini duyuyordum; sonra bir şekilde gece lambasına dokundum (dokunarak çalışıyordu 3 kademeli bir gece lambasıydı) ve ışık yanınca herşey normale döndü, saatime baktım sadece 3 dakika geçmişti yani rüya değildi; 3 gece uyumadım bu olaydan sonra; aynı evde benzer karabasan vakalarını defalarca yaşadım, daha sonra başka evlere taşındık ve bir daha hiç böyle birşey yaşamadım.
    (Kocaeli'yi bilenler için karabasanın geldiği ev Yahyakaptan'daydı, Yuvacık'ta mezarlığa yakın yerdekii evde bile başıma gelmezken orada başıma gelmesi çok ilginç)
    Karabasan olayını bir takım uzmanlar gece geç yemek yemeye vb. durumlara bağlayabiliyorlar, hamilelerde de çok sık görünüyor, o yüzden ne hissetmeliyim bilmiyorum ama karabasan deneyimlerine ben inanıyorum ...

Karabasan'ın bilimsel adı uyku felcidir.
    Bazı sebepler bazı bünyelerde bazı etkilere yol açar.
    Karabasan olarak bilinen olay da ise; beynin uykudan uyanıyor ancak vücudun buna tepki vermiyor. Yukarıdaki bazı sebeplerin beyin damarlarını etkilemesiyle alakalı bir durum bu.

Genelde herkes ilahi ve o tarz bir doğaüstü bir şey arar bunda ama fazla zorlamayın tipik bir uyku felci

• quote:

Kalktı
  • Babam,Dayım ve bir arkadaşlar bir yeden Ankara'ya geliyorlar tam hatırlamıyorum. Giderken bi çiş molası verelim demişler ve inmişler arabadan aşşagı ve otobanın kenarına gelmişler. Tam işeyecekken kefene koyulmuş bir ceset görmüşler. Sonrası malum ... Sizin öcülü,cinli,perili hikayelerinize benzemiyor ama idare edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Babam,Dayım ve bir arkadaşlar bir yeden Ankara'ya geliyorlar tam hatırlamıyorum. Giderken bi çiş molası verelim demişler ve inmişler arabadan aşşagı ve otobanın kenarına gelmişler. Tam işeyecekken kefene koyulmuş bir ceset görmüşler. Sonrası malum ... Sizin öcülü,cinli,perili hikayelerinize benzemiyor ama idare edin.

bu sanırım metafizik değildir, birileri öldürüp, kefenleyip atmış olmasın ohaa yoksa mezarlıktan mı çıktı; sonrası malum derken topuklayıp kaçmışlar heralde, ben şahsen öyle yapardım altıma sıçtığım donu, kıçımdan sıyırıp attıktan sonra ;)
  • beyler yok mu yeni korku hikayeleri gece gece iyi gider ...
  • Pek korkunç değil ama anlatıyım olay kesinlikle gerçektir.
    Akşam olmuştu o zamanlar 5.sınıfamı ne gidiyordum.Bilgisayarın başındaydım ablamlar gelmişti yazdı zaten sonra ablamın içi daraldı dama çıktı ağlıyordu.Gözünü açmıyordu bişeyler görüyordu.Bizim komşunun kocası hoca onlara götürdük okunmuş su falan içti sonra resim getidi ablama bak diyordu oda bakamam falan diyordu.Sonra baktı kendine geldi.Yengem güle gitti zaten.Sonrada hastaneye ben o zamanlar ürpermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaslar33

Pek korkunç değil ama anlatıyım olay kesinlikle gerçektir.
    Akşam olmuştu o zamanlar 5.sınıfamı ne gidiyordum.Bilgisayarın başındaydım ablamlar gelmişti yazdı zaten sonra ablamın içi daraldı dama çıktı ağlıyordu.Gözünü açmıyordu bişeyler görüyordu.Bizim komşunun kocası hoca onlara götürdük okunmuş su falan içti sonra resim getidi ablama bak diyordu oda bakamam falan diyordu.Sonra baktı kendine geldi.Yengem güle gitti zaten.Sonrada hastaneye ben o zamanlar ürpermiştim

sebep neymiş ama işte ne görmüş, kendine geldikten sonra hatırladımı o anları, hastanede herhangi birşey dediler mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savaslar33

Pek korkunç değil ama anlatıyım olay kesinlikle gerçektir.

sebep neymiş ama işte ne görmüş, kendine geldikten sonra hatırladımı o anları, hastanede herhangi birşey dediler mi ?

garip garip yüzler gördüğünü söyledi.Hastanede de bi sakinleştirici yapıp göndermişler

• quote:

Ne intihari lan Kiz çok güzel valla... Çok tatli..

Bence yanliş SS'i koydun buraya...

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

'' cinler insanlardan daha zeki değiller ve Allah Onların alemini ayırmıştır... Ama Şüphesiz bir gerçek vardır ki İnsanlar daha Üstündür... Her Ortamda... Cinler İnsanlar Kadar akıl sahibi değiller... bazı güçleri vardır ama bu onların üstün olduğnu göstermez... Nufs olarak insanlardan çok fazladırlar... Kuranda da cinlrin veya şeytanların insanlara kesinlikle nufus edemeyeceği belirtilmiştir.. Cin çarpmaz müdahale edemez... Siz Sadece aklınızda bir olayı büyütürsünüz müdahale kesinlikle yok .. cin-insan savaşı felan yok. olmayacakta. sadece şeytanın fitnesi ve insanlığın savaşı var. ilk atasının Hz.Adem olduğuna inananlar var birde ilk atasının şeytan (lucifer) olduğuna inananlar var (yahudi masonlar). bu savaş kıyamete kadar sürecek. ne mutlu son nefeste diyebilene أشهد أن لا إله إلا الله و أشهد أن محمد رسول الله
    ''

Diye biri yorum yazmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 14 Mayıs 2013; 5:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

/>

ahahahahaha sen neden böyle tırstın hacı :))
  • Bugün korku günü olsun hadi :D
  • yazıcam ama yarın şimdi tırsarım yazarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: \/£Y$€|

Bugün korku günü olsun hadi :D

one lae aşı günü gibi
  • Bu akşam canım çekti dedim az korku hikayeleri okuyup korkayım, adamakıllı bulamadım, içimde kaldı, varsa şöyle güzel bi altıma sıçtıracak hikayeniz beklerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hapşurunca altına sıçan adamlar katılımasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.