Şimdi Ara

Gizemli Olaylar - Korku Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli Donanım Haber Arkadaşlarım; aranızda korkunç, ürkünç; cindir, ruhtur, hayalettir başka birşeydir metafizik deneyimler yaşayan varsa paylaşmasını istiyorum, şu an biraz o moddayım; karabasandan, hayalete kadar geniş yelpazede başınızdan geçen ya da yakınlarınızdan, arkadaşlarınızdan duyduğunuz benzer hikayeler var ise lütfen paylaşınız ...

• onlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perili köşe konusunu bir araştır derim
  • Korkarim Ama yine de onlerden

• bekliyoruz önlerden

• Yerleşelim şuraya.
  • Csb yazarları dolar şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten böyle bir konu mevcut, orada bol bol hikayeler var. Bulun, okuyun, korkun.
  • Arkadaş herkes önlerden diyor da; kimsede hikaye yok mu; bizim lisede eren diye bir çocuk vardır; neler neler anlatırdı; aklımda kalan bir tanesi ölen babasıyla iletişim kuran kız; erenin arkadaşı bir gün işte bu kızın evine gidiyor; kız bunu odasına götürüyor ve kimseye söylememesi kaydıyla birşey göstereceğim diyor dolapların üstünde 2 tane çapraz odunu x şeklinde koymuş kız ve bir süre sonra babasının ateşten yüzü belirginleşmiş o tahtaların üstünde, erenin arkadaşı da o heyecanla kaçıp gitmiş bir daha da görüşmemiş o kızla; ben böyle birşeye pek ihtimal vermiyorum ama ?
  • Çökertin lan burayı imanlı imansız adamlar
  • önlerden
  • hadi ama bir karabasan vakası yaşayan da yok mu aramızda ?
    ben 2001 yılının ramazan ayında kocaelide sahurdan sonra yatağıma yatmıştım saatime baktım sabahın 5leri falan, sonra bir anda bir ağırlık çöktü üzerime hareket etmekte zorlandım ve darlandım; sesim çıkmıyordu oysa salondan rahmetli babam ile annemin seslerini duyuyordum; sonra bir şekilde gece lambasına dokundum (dokunarak çalışıyordu 3 kademeli bir gece lambasıydı) ve ışık yanınca herşey normale döndü, saatime baktım sadece 3 dakika geçmişti yani rüya değildi; 3 gece uyumadım bu olaydan sonra; aynı evde benzer karabasan vakalarını defalarca yaşadım, daha sonra başka evlere taşındık ve bir daha hiç böyle birşey yaşamadım.
    (Kocaeli'yi bilenler için karabasanın geldiği ev Yahyakaptan'daydı, Yuvacık'ta mezarlığa yakın yerdekii evde bile başıma gelmezken orada başıma gelmesi çok ilginç)
    Karabasan olayını bir takım uzmanlar gece geç yemek yemeye vb. durumlara bağlayabiliyorlar, hamilelerde de çok sık görünüyor, o yüzden ne hissetmeliyim bilmiyorum ama karabasan deneyimlerine ben inanıyorum ...

• Hadi bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman46 -- 12 Mayıs 2013; 3:01:13 >
  • ne önü be, locadan...

• bu gece 3.kez olarak

• bu arada yaz tatilinde kütahya'ya gitmiştik orada rahmetli alaiddin amca şöyle bir şey söylemişti ...

Eğer bir ruh görürsen bunu kimseye söyleme, yoksa seni öldürürler ...

Göya Kütahya - Tavşanlı'da bir köyün mezarlığının önünden geçerken bir adam sabah namazı sonrası bir kaç tane ruhu görüyor göğe yükselirken ve ruhlar bir şekilde bu adamla iletişime geçerek gördüklerini kimseye söylememesini istiyorlar, ne yapacağını bilemeyen adam korku içerisinde köyün kahvesine giderek başından geçenleri anlatıyor, köylüler mezarlığa gidiyorlar silahlarla ama herhangi birşey göremiyorlar; adam 2 ya da 3 gün sonra ölüyor ...
  • REsme bakan intihar ediyor söylemesi tüm dikkatinizi verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetztt -- 12 Mayıs 2013; 3:11:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear23

REsme bakan intihar ediyor söylemesi tüm dikkatinizi verin

ben dikkatsiz baktım birşey olmaz inşallah ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

quote:

aslen kütahyalyım bende emet den
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.