Şimdi Ara

Gizemli Usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde bir tane usb bellek gibi ufacik bir sey var bilgisayara takinca pc taniyor ama ne oldugunu bilmiyorum bunun ne oldugunu nasil bulabilirim cok merak ettim uzun zamandir pcnin usb girisine takili onceden benim wifi icin kullandigim usb saniyordum sonra bi baktim benim wifi usbsi arkaya takili merakla inceliyorum su an bi sonuca ulasamadim bunun ne oldgunu nasil bulabilirim?Gizemli UsbGizemli UsbGizemli UsbGizemli Usb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayanamvaybabam -- 7 Mayıs 2020; 1:13:20 >

• Kablosuz Mouse olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blutooth vericisi, mouse vericisi yada oyun kolu vericisi olabilir. Hatta wifi dongle da olabilir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalVeri

Kablosuz Mouse olabilir
    Kablosuz mouse ya da internet veren bir usb olabilir.
  • Mouse veya klavye vericisi olabilir. Bilgisayara taktıktan sonra, denetim masası > aygıtlar ve yazıcılar bölümünden ne olduğunu anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maurizio Sarri -- 8 Mayıs 2020; 18:55:53 >
  • evet güncelleme vakti arkadaşkar dün evi talab ettim belki bir kablosuz farenin klavyenin şeyidir diye yok hatırladığım kadarıyla da hiç kullanmadım kablosuz fare klavye bluetooth sürücüsü kurdum bilgisayara bluetooth değil wifi şeyi de değil arayışlarım devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Disk yönetimini açın. Bahsettiğiniz parçayı usb ye bağlayinca aygıtlar bölümünde yeni gelen cihazın özelliklerine girin. Orada cihaz ile ilgili bilgiler olan bir bölüm vardı. Şu an hatırlayamadım. O kodları google da ararsanız sürücü hangi cihaza ait bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.