Şimdi Ara

[GizHeM]killed Lord Yarkan from Taklamakan.----Smurfs guildi sunar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Morgan aferim lem ben de seni spearcıların kralı olarak bilirdim zaten

Lâkin... str mi bastın hp stone mu ? Bi belirtsen lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: razor1903

Hp olayina benden bir resim..

[GizHeM]killed Lord Yarkan from Taklamakan.----Smurfs guildi sunar !

kesinlikle ps degildir ^^

Char full int'dir.Bu arada kasarken orada lord yarkani gormussunuzdür.2 mt yanima dustu eliteler cikana kadar caninin yarisini berserk ile goturdum ama eliteler cikinca goruntu dondu ve dc yedim.Ekran kartı yetmiyor bazen etraf kalabalik olunca bayagi bir lag oldukdan sonra dc veriyor.

eheh canın süper ama sende heuksal passive den gelen 1000+ extra HP var ...yukarda yao_mıng 20 demis ama kapattım suan heuksal 10da ordan sadece 100+ hp gelior ...fullesem 8k yı bulur sanırım HP'im zaten suanda mage lerde kasıorm cana pek fazla ihtiyac yok az vuruorlar...dedigim gibi amacım bır an once 76-77 olup seti tamamlamak...ondan sonra Allah kerim

cvp yazanlar tekrardan çok sağolsun :)

• TebriKleR GizHem dewamının bekliyoruz
  • hehe devamı geldı..insallah daha fazlasıda gelıcek...elde var 2

Forza Smurfs !

[GizHeM]killed Lord Yarkan from Taklamakan.----Smurfs guildi sunar !
  • TEBRİLER

VEDE İYİ İTEM ÇIKTIMI YARKANDAN
  • ikisindede aynı yerde kesmişin vardır orda bi keramet
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

ikisindede aynı yerde kesmişin vardır orda bi keramet

çıkan itemler: 77+3 garm chest...72+4 pro. hands....74 earring....74 foot...ve 2 wep elixir :-)
  • Çıkan itemler repair invalid mi ???
  • chest ve hands repair diğerleri düz
  • tebrkler 1 yıl sonra butun unique lar turklerın olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kupeli

tebrkler 1 yıl sonra butun unique lar turklerın olacak

KISMET
  • hayırlı olsun senin öldürdüünü görmüştüm tebrikler demek senmişsin

bu arada smurfs guildi için lvl sınırı kaç ? (oyundaki nickleri tam bilmediğim için sordum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

hayırlı olsun senin öldürdüünü görmüştüm tebrikler demek senmişsin

bu arada smurfs guildi için lvl sınırı kaç ? (oyundaki nickleri tam bilmediğim için sordum)

saolasın :-)

Smurfs guıldıne girmek için lvl sınırı 60 ...eger 60 veya daha fazla ise lvl iniz gelebilirsiniz oyunda pm olarak GizHeM ve ya Daredewil'a pm atabilirsiniz...
  • benim 28 fırın ekmek yemem lazım daha eziğim oasiste lvl 32 neyse 28 level sonra
  • Tebrikler iyi reklam yaptınız Şaka tabi ya :))

Gizem kardeş sen hiç bot kullandın mı
  • GOOD CHAR ABİİ TEBRİKLER
  • farkettiniz mi lord yhakanı kesenlerin hepsi int glavieci anca 5 saatte keser 5 saatte olur int ise 2dk keser 1 sn ölür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Tebrikler iyi reklam yaptınız Şaka tabi ya :))

Gizem kardeş sen hiç bot kullandın mı

tebrigin için saol....bu arada nick GizHeM gizem deil gerçek ismim de gökhan....

bot konusuna gelince....hayatta en nefret ettigim şeydir bot kullanan insanlar....bence bot kullanmayıp 30-40 olan charlar bot kullanıp 70-80 olan charlardan daha kıymetlidir....bot kullananlar pvp de adam kesse unıque fln kesse hayatta tebrik etmem çünkü kendi el emegiyle kasmamıstır hiçbirisi...gecen gun bi global attılar serverda...su arkadasımız 76 oldu çoook gurur duydum die...bende direk cvp yazdım.....neneme bi bilgisayar alıcam sonra bi silkroad hesabı acıcam bi de bot alıvercem sonra 80 olcak gurur duycam diye çok gülmüştüm o gun her neyse...

hiç bir zmn bot kullanmadım kullanmamda...zaten arkadaslarım der bana....sen organık botsun olm botlardan daha hızlı kasıosun die hade eyvallah...

• hayırlı uğurlu ola kardeşim!!!
  • Diyecek bişe bulamıyorum sana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.