Şimdi Ara

[GizHeM]killed Lord Yarkan from Taklamakan.----Smurfs guildi sunar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eheheh banada kesmek nasip oldu yarkanı darısı sizlerin başına inşallah

Forza Smurfs

• öhee bana yaklaşık 2 ay sora nasip olcak kasmaktan midem bulandı artık aa kasmaya dewam 2 saatte yüzde 30
  • Tebrikler ...

Gece Bowman smurf şimdi de Şirine miz kesti helal olsun şirinler

Forza Smurfs
  • tebrikler 56 nukesi baska slottamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 3 Ocak 2007; 19:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

öhee bana yaklaşık 2 ay sora nasip olcak kasmaktan midem bulandı artık aa kasmaya dewam 2 saatte yüzde 30
    tebrikler smurfs

uplar geldimi 70 den sonraki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yola -- 3 Ocak 2007; 19:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yola

tebrikler smurfs

uplar geldimi 70 den sonraki

Alıntıları Göster
    EFERIM LEM SANA SIRA KIMDE BIDE Daredewil kessin tam super olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Alıntıları Göster
    eheheh saolun bi arkadas 56 nukesını sormus ...kullanmıyorum ben o vurusu bu F1 dekiler yetiyor...e tabi bide bicheon var ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaSHaN

eheheh saolun bi arkadas 56 nukesını sormus ...kullanmıyorum ben o vurusu bu F1 dekiler yetiyor...e tabi bide bicheon var ^^

Alıntıları Göster
    Hybrid misin Gizhem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Hybrid misin Gizhem

Alıntıları Göster
    hayır pure int
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

İnş kescem ama ben bunlar gibi uzaktan savaşmıyorum o yüzden göğüs göğüse savaşmak biraz zor oluyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YaO_MiNG

quote:

İnş kescem ama ben bunlar gibi uzaktan savaşmıyorum o yüzden göğüs göğüse savaşmak biraz zor oluyo :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YaO_MiNG

quote:

aynı kaderi paylaşıyorus benımde alalalalal seslerıyle ustune çullanmam gerek oda cok zor iş

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PaSHaN

ewet benvede 56 nuke si en dandik nuke be lwline bakma full skill olunca en iyisi fire 2 . nuke sonra fire 1. nuke 18 de maxla sana tavsiye gizhem vede light bu üçü ve yere yatır batır sikilleri

NOT : birde light var tabiki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mm0rtaL -- 3 Ocak 2007; 21:31:36 >

• quote:

hayır pure int

Alıntıları Göster
    quote:

hayır pure int

Maşallah HP süper
  • quote:

quote:

hayır pure int

Maşallah HP süper

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

quote:

hayır pure int

Maşallah HP süper

HP güzelde üstümde 2 item var hiç str yok, yenı taktım ..onlarada str basabilsem daha ii olucak :) suanda amacım bir an önce 76 olmak sonra seti toplarlarım yavastan...hazır gibi zaten düştü çogu...bakalim artik insallah sansımız tutar ne basarsak tutar :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

quote:

hayır pure int

Maşallah HP süper

HP güzelde üstümde 2 item var hiç str yok, yenı taktım ..onlarada str basabilsem daha ii olucak :) suanda amacım bir an önce 76 olmak sonra seti toplarlarım yavastan...hazır gibi zaten düştü çogu...bakalim artik insallah sansımız tutar ne basarsak tutar :)

Alıntıları Göster
    Bakalım

• quote:

Bakalım

Alıntıları Göster
    o partyde olmak isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: SeVaX

o partyde olmak isterdim

Alıntıları Göster
    Hp olayina benden bir resim..

kesinlikle ps degildir ^^

Char full int'dir.Bu arada kasarken orada lord yarkani gormussunuzdür.2 mt yanima dustu eliteler cikana kadar caninin yarisini berserk ile goturdum ama eliteler cikinca goruntu dondu ve dc yedim.Ekran kartı yetmiyor bazen etraf kalabalik olunca bayagi bir lag oldukdan sonra dc veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaSKenTLee -- 4 Ocak 2007; 0:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaSKenTLee

Char full int'dir.Bu arada kasarken orada lord yarkani gormussunuzdür.2 mt yanima dustu eliteler cikana kadar caninin yarisini berserk ile goturdum ama eliteler cikinca goruntu dondu ve dc yedim.Ekran kartı yetmiyor bazen etraf kalabalik olunca bayagi bir lag oldukdan sonra dc veriyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: razor1903

Sende heuksalın pasifini açmışsın herhalde GizHeM de 2 kademe açık sadece...ama ona rağmen oasis deki en iyi nuker charlardan birisi...elinde sos yok diye seviniyoruz yoksa attığını indircek ....

• quote:

Orijinalden alıntı: YaO_MiNG

quote:

Orjinalden alıntı: razor1903

Sende heuksalın pasifini açmışsın herhalde GizHeM de 2 kademe açık sadece...ama ona rağmen oasis deki en iyi nuker charlardan birisi...elinde sos yok diye seviniyoruz yoksa attığını indircek ....

Alıntıları Göster
    Helal kradesime benim kesmemimi bekliyordun tebrik ederim... Basarıların devamını dilerimm .

FORZA SMURFS...

• aferın gozume gırıon
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.