Şimdi Ara

Gizilgen Yeniden Online!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gizilgen Online, daha önce 2006 yılında birkaç aylığına hizmet vermiş, Harry Potter fantastik dünyasını altyapı baz alan, web-metin tabanlı bir online oyundur. 2010 yılı Temmuz ayı itibariyle daha gelişmiş bir sistemle yeniden görücüye çıkmıştır. 14 Temmuz 2010 tarihinde oyunun ana beta sürümü başlamış olup, bu beta sürüm şimdilik sadece "Büyücü Düellosu"nu içermektedir. Oyun kodlanmaya devam etmektedir, ayrıca oyunun arayüz grafikleri ve birincil klasik teması ise gün itibariyle hazırlanmaktadır. Gizilgen Online'ı henüz tamamlanmamışken görücüye çıkarmamın sebeplerinden biri, oyuna talep oldukça hiçbir zaman durmadan oyunu genişletmeyi ve en sonunda siz oyunculara Harry Potter'ın fantastik dünyasında yaşıyormuşçasına bir his kazandırmayı amaçlamamdır. Bir diğer sebep ise, yakında açılacak olan forumumuzda sizlerin bu geliştirme aşamasında fikirlerini almak istememdir.

Şimdilik, Gizilgen Online'a kayıtlı bir büyücü olarak diğer büyücülerle düelloya girişebilir, bu düellolardan kazandığınız deneyim puanlarıyla seviye ve sınıf atlayabilir, seviye atladıkça kazanacağınız puanlarla büyü gücü, çeviklik ve zekânızı artırabilir ve Ders Odaları'ndan yeni büyüler öğrenebilirsiniz. Elbette ki amaç daha güçlü olmak, daha fazla büyü bilmek ve daha fazla rakibe karşı düello kazanmak!

Daha fazla bilgi için Sık Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilir, şu anda oyuna yeni ne eklemek için kodlama/tasarım yaptığımızı görmek için ise Oyun Geliştirme sayfamıza uğrayabilirsiniz. Ana Sayfa, ayrıca oyun hakkında haberleri duyurduğumuz bölüm olacaktır. İyi eğlenceler!
    Şuan Beta ama yakında süper olur :D

• Başladım bile. :D
  • "2010 yılı Temmuz ayı itibariyle daha gelişmiş bir sistemle yeniden görücüye çıkmıştır. "

Daha gelişmiş sistemi buysa öncekini tahmin bile edemiyorum
  • Güzele benziyor da gelişmesi lazım ama gelişirse mükemmel bir oyun olur. Şuan bile güzele benziyor dersler falan boş.
  • Şuan oyunun 1.siyim hemde açık ara farkla :D Favian Killigrew oyunun tek 16. seviyesi :D
  • Gelişmesi elbetteki gerekli.
  • Çok basit gözüküyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FeYYaZ-

"2010 yılı Temmuz ayı itibariyle daha gelişmiş bir sistemle yeniden görücüye çıkmıştır. "

• Çok büyük eksiklikleri var oyunun.
  • Başladım
  • Hah bu gün başladım 1.yim şu an. Oyunda 5. sınıftaki tek kişiyim şu an
  • dark 5.sınıftayım bende hemen geçtin la beni 2. oldum :D neyse 3.yle çok büyük fark var :D
  • ooh iyi ben de düello yapacak adam arıyodum o -1 lilerle dövüşülmüyor nedense. Oyunda tonlarca hata var ama sahibiyle iletişim kuramıyorum. Bu arada basit masit ama kendine bağlıyor, hırs yaptım sabah akşam oynuyorum.
  • :D iyi seni yenebiliyorum :D - liyide yeniyorum :D
  • wardom statların ne senin
  • görsellik olarak çok zayıf geldi bana anasayfa
  • sessiz ve derinden geliyorum beyler
  • Her sene açılıp kapanıyor buda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter_Petrelli

sessiz ve derinden geliyorum beyler

yavaş gel saçın başın dağılmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FM.

"2010 yılı Temmuz ayı itibariyle daha gelişmiş bir sistemle yeniden görücüye çıkmıştır. "

İlk hali çok daha gelişmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.