ya ne alakası var gizli soruyu unuttum kitlemek icinde gizli soru lazım degilmi nası ögrenebilriim gizli soruyu onu soruyorm
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
Bana charı soymaya vs. çalışıyorsun gibi geldi... Başkasının charı gizli cevabı da öğrenince tam olacak galiba...
tm o aldıda ben almadım ama charı çok önceden açmıştım gizli soru cevabını unuttum yardımcı olursanız sevinirim..
ya ben bilmiom demedim unuttum dedim eskiden şifrei degistirmek icin gizli soru gerekiyordu o kalkınca bende pek önem vermedim zamanla unuttum ama simdi karsıma cıktı yardım edin ticket icin
Up ßeyler ßiLen Yoqmu???
up up up
GOld pren varsa turkce secenegi var ticket atmak icin gizli cevabımı unutum ogrenmek istiyorum diye ticket at onlar senden paypay email ve musteri numaranı istiyicek bunları da onderdikten sonra onlar sanaz gizli soru cevabını ne yapmak istersin diyecekler sende gizli soru cevabı yoluyucan sonra 1 gun icinde degitstirirler
yardımcı olabildiysem...
ßende unuttum bilen yok mu ?
bende charımın gizli sorusunun cevabını bilmiyorum. ticket attım Türkçe olarak ama ö-ü-ç-ş harflerini kullanmadım. tüm hesap bilgilerimi yazdım ama güvenlik gerekçelerinden dolayı gizli sorunun cevabını vermediler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme