Şimdi Ara

GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayatin sirri falan diyoruz ya sürekli hah iste onlar bunların içinde bunlarin icerigine bi ulaşabilsem ne guzel olurdu

Bu tarz eserler elinde olan var mi epub yada pdf iclerinde eminim ki kadim zamanların gercek bilgeligi var bu bilgileri o sartlarda yilanin ciyanin icine kaziyan adamlar neler biliyordur neler

Su keci cizimlerine bir bakin binlerce yillik gecmisi var bugünkü seytanliklarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim de çok hoşuma gitti içeriğine bakmak için kurşun atar kurşun yerim ama sonuç olarak tarihi dinler yani cok da dikkate almamak lazım içeriklerini kişisel hayatta. keçi olan satanizm ile alakalı pentagram var keçi de onların sembolü. kitapta birsey yıldızı deniyordu o da aynı satanist sembollerinden biri.
  • Bu tip şeyleri gizli örgütler kullanıyor genelde...

• GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

Bu tip şeyleri gizli örgütler kullanıyor genelde...

Aga adamlarin ellerinde ne bilgiler vardir ya

Bak ben bayadir okuyorum ediyorum şuana kadar ulaştığım her sey bos bommmmbosss bizi celik comakla felsefenin dinin darshamlarin lvl1i ile oyaliyorlar biz bir halt bilmiyoruz bu adamlar var ya neler biliyordur neler

Arkadas su kitaplari direkt kopyalayip orjinallerini almazlarsa ben de bir sey bilmiyorum o örgütler

Ki daha ellerinde binlerce yillik arsivler vardır of of off aman Allah bu deryadan 1 damla bulsak da icsek

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

İslamda harut ile marut muydu tam hatırlamıyorum mezepotamya bölgesinde (Türkiye'de de olduğu söylenir) büyü öğreten 2 melek var derler. Bunlar büyü öğrettiği için baş aşağı asılıymış böyle iddialar var.

Bu meleklerden büyü öğrenen kafir oluyordu sanırım bilmiyorum tam.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Harut_ve_Marut

Bazı bunun gibi eski kitaplarda bu iki meleğin yeri olduğu söylenir.

Ne kadar doğru bilemem. Fakat büyü öğrenmek istemem açıkçası dinden çıkmaktan değil gerek yok abi GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ 

Yazılım zaten bir büyü benim için karanlık sanatlarıda var GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU RÖNTGENDEN ANLAYAN VAR MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

İslamda harut ile marut muydu tam hatırlamıyorum mezepotamya bölgesinde (Türkiye'de de olduğu söylenir) büyü öğreten 2 melek var derler. Bunlar büyü öğrettiği için baş aşağı asılıymış böyle iddialar var.

Bu meleklerden büyü öğrenen kafir oluyordu sanırım bilmiyorum tam.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Harut_ve_Marut

Bazı bunun gibi eski kitaplarda bu iki meleğin yeri olduğu söylenir.

Ne kadar doğru bilemem. Fakat büyü öğrenmek istemem açıkçası dinden çıkmaktan değil gerek yok abi  

Yazılım zaten bir büyü benim için karanlık sanatlarıda var  

Hassssssss...

Abi gece gece korkuttun haa

Ben bi yolunu bulsam öğrenirim herhalde tutamam kendimi ya acayip merakli bi gerizekaliyim

• Oha iiymiş bea

necromencer legendary drop resmen👹 diablo4 gelsede oynasak 🤦
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdall..

Oha iiymiş bea

necromencer legendary drop resmen👹 diablo4 gelsede oynasak 🤦
    Aga bu oyunlar diziler filmler hikaye

Dünyada var ya öyle bilgiler var ki

Ucundan görsek aklimiz gidecek belki

Bana bu bilgiler lazım ya resmen bunlar için can atıyorum hayatın sırrını çözmeden ölmek istemiyorum

• Bilim ve mantık dışı şeyler hocam dünyada büyü vs etkenler olsaydı emin olun bu halde olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen üzülüyorum

Bilim ve mantık dışı şeyler hocam dünyada büyü vs etkenler olsaydı emin olun bu halde olmazdı.

Mantik zaten gereksiz bir şey hayat mantiga oturmaz cunku zihin mantik uretir ama zihin dahil her seyi hayat üretir hayatin enginlihi mantigi asar

Bilim dedigin sey de Mars'a falan gitmekle ugrasiyor daha emekleme aşamasında

Biz burada dinden bahsediyoruz din din
    Din ne demek biliyon mu sen onu?
    Din demek evrenin sirrina vakif olmak demektir 1000 bilgeden 999u dolandiricidir ama su kitapların İnan her birinde en az 1 sır vardır

Bu sırlara bilimle mantikla felsefeyle çoluk çocuk oyuncaklariyla ulasamazsin

• Aga ben büyüye, kadim sırlara vb. pek inanmıyorum ya. (Dinleri kastetmiyorum)

Bu tarz şeyler gerçek olsa ülkeler her yıl silahlanmaya, istihbarata milyarlarca dolar akıtmazlardı.

Ha, bu tarz şeyler gerçekse bile o gerçekliğin yanına zırnık yaklaştırmazlar bizi.

• Şöyle birşey varmı hocam, Hiç o araştırmalar arasında? GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde temizinden 2.el Necronomicon var, ciddi düşünen PM gelsin.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Eskiden yapılmış olması onları değerli kılıyor. Yoksa cin ali kitabından bir farkı yok. İnsanları bir şekil kandırıp yönetmek için kullanmışlar.

Tabi uzun vadeli gruplarda edinilmiş tecrübelerden filan o zamanlar için değerli bilgiler çıkabilir. Antik mısır gök biliminde iyiymiş ay/güneş tutulmalarını hesaplıyabiliyorlarmış. Düşünsene tam güneş tutulması olacağı zaman halkı toplayıp şov yapıyorsun.

Âyet-i kerimeyle bildirilen Dabbe’yi peygamber efendimiz nasıl tarif etmiştir? Feraid-ül fevaid, Muhtasar-ı Tezkire-i Kurtubi, Megarib-üz-zaman ve El kavl-ül muhtasar fi alamat-il Mehdi-yi muntazar kitaplarındaki hadis-i şeriflerden birkaçı şöyle:

(Dabbet-ül-arzın deve ayağı gibi dört ayağı ve kuş gibi kanatları vardır. Başı öküz başına, kulağı fil kulağına, kuyruğu ise koç kuyruğuna benzer.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube da rukye videoları izle
    Özellikle bazı adamlar özellikle konuşturuyor rukye yaptıkları adamları.
    Bi adam vardıda unuttum çok manyak şeyler anlatıyordu rukye yaptığı adam.
    İster inan ister inanma ama videodakiler baya acayipti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.