Şimdi Ara

GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hamza5806

Degisik biri ya

Konu yukarda kalsın diye tartismayi uzattikca uzattım ama sonuc da alamadim konuya ilgi de çekemedim

Alıntıları Göster
    Sende az değilsin Hamza
    Senide blokladım

Şaka şaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya kimsenin sana saldirdigi yok nsjfkdkdjdj paranoya var sende kardes her şeyden aliniyon

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Şam yakınlarında oldukları söyleniyor. Allah kendilerine nefs verdikten sonra çokca günah işlemişler bu yüzden kıyamete kadar bir mağarada baş aşağı asılı şekilde durucaklarmış. Olayın ilginç tarafı allah bu 2 meleği insanları denemek adına büyü öğretmesi için görevlendiriyor ve büyüyü öğrenecek kişilerin cehennemde ıstırap çekeceklerini buyuruyor. hali ile bunu bile bile öğrenmek isteyenler çok olmuş ıstırap mı orada nefs giriyor sanırım araya.

Nedense böyle hikayeler çok var, kuran-ı kerim'de de geçer ama insan sorgulamıyor değil... Doğrulukları kanıtlanmamış hikayeler. Ayrıca büyü diye birşey olduğuna inanmıyorum, kaldı ki Allah izin vermedikçe gerek büyü gerek başka varlıklar insana zarar veremez.

Alıntıları Göster

Kendinle çelişmişsin kardeşim.Hem büyüye inanmıyorum diyorsun hem de Allah izin vermedikçe büyü işlemez diyorsun.Eğer müslümansan büyüye ve cinlere inanman gerekir iman gereği çünkü Kuranı Kerimde geçiyor.Ayetler mevcut yani.Kaldı ki peygamber efendimize de büyü yapılmıştır.Kısacası büyünün olduguna inanmamak insanı dinden çıkarabilir dikkatli olmak lazım.

Diğer arkadaşlar için de şunu söyleyeyim bu taz şeylere meraklı olunabilir.Öğrenmek adına okuyup araştırılabilir tabiki fakat fiilen bulaşmamak lazım.Çok sakat işler.Bu dünyada da öte taraftada sıkıntıya düşüleceği kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01

Ben bi keresinde altin.bulmustum 2 asgari ucret ediyodu o zamanlar bozduracam diye gobegim catlamisti

Ucuza vermişsin kardeşim, böyle tarihi eserler paha biçilemez. Geçmiş olsun GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ 

• GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ
  • Up

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam üzülüceksiniz ama yok... siz dersinize bakın iyi yerlere gelmeye çalışın. Hayali saçma şeyleri bulmakla uğraşmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Hocam üzülüceksiniz ama yok... siz dersinize bakın iyi yerlere gelmeye çalışın. Hayali saçma şeyleri bulmakla uğraşmayın

Var kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Var kardeşim

Alıntıları Göster

Varsa bana 1 tane bu gizli ilimle(isme bak zuhaha) olmuş düzgün bir şey söyleyebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Varsa bana 1 tane bu gizli ilimle(isme bak zuhaha) olmuş düzgün bir şey söyleyebilir misin?

Alıntıları Göster
    Yok yok hadi by

• Fus Ro Dah!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamza kuranı kerim ne güne duruyor aslanım.

• 87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan712 -- 20 Mart 2022; 13:12:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.