< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
GİZLİ İLİMLERDEN ANLAYAN VAR MI? SSLİ (3. sayfa)
-
-
Ya kimsenin sana saldirdigi yok nsjfkdkdjdj paranoya var sende kardes her şeyden aliniyonquote:
Orijinalden alıntı: arapaşığı
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Şam yakınlarında oldukları söyleniyor. Allah kendilerine nefs verdikten sonra çokca günah işlemişler bu yüzden kıyamete kadar bir mağarada baş aşağı asılı şekilde durucaklarmış. Olayın ilginç tarafı allah bu 2 meleği insanları denemek adına büyü öğretmesi için görevlendiriyor ve büyüyü öğrenecek kişilerin cehennemde ıstırap çekeceklerini buyuruyor. hali ile bunu bile bile öğrenmek isteyenler çok olmuş ıstırap mı orada nefs giriyor sanırım araya.
Nedense böyle hikayeler çok var, kuran-ı kerim'de de geçer ama insan sorgulamıyor değil... Doğrulukları kanıtlanmamış hikayeler. Ayrıca büyü diye birşey olduğuna inanmıyorum, kaldı ki Allah izin vermedikçe gerek büyü gerek başka varlıklar insana zarar veremez.
Alıntıları GösterKendinle çelişmişsin kardeşim.Hem büyüye inanmıyorum diyorsun hem de Allah izin vermedikçe büyü işlemez diyorsun.Eğer müslümansan büyüye ve cinlere inanman gerekir iman gereği çünkü Kuranı Kerimde geçiyor.Ayetler mevcut yani.Kaldı ki peygamber efendimize de büyü yapılmıştır.Kısacası büyünün olduguna inanmamak insanı dinden çıkarabilir dikkatli olmak lazım.
Diğer arkadaşlar için de şunu söyleyeyim bu taz şeylere meraklı olunabilir.Öğrenmek adına okuyup araştırılabilir tabiki fakat fiilen bulaşmamak lazım.Çok sakat işler.Bu dünyada da öte taraftada sıkıntıya düşüleceği kesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01
Ben bi keresinde altin.bulmustum 2 asgari ucret ediyodu o zamanlar bozduracam diye gobegim catlamistiUcuza vermişsin kardeşim, böyle tarihi eserler paha biçilemez. Geçmiş olsun
-
-
Up
Hocam üzülüceksiniz ama yok... siz dersinize bakın iyi yerlere gelmeye çalışın. Hayali saçma şeyleri bulmakla uğraşmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: isimsiz755Hocam üzülüceksiniz ama yok... siz dersinize bakın iyi yerlere gelmeye çalışın. Hayali saçma şeyleri bulmakla uğraşmayın
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Var kardeşim
Alıntıları GösterVarsa bana 1 tane bu gizli ilimle(isme bak zuhaha) olmuş düzgün bir şey söyleyebilir misin?
Yok yok hadi byquote:
Orijinalden alıntı: isimsiz755Varsa bana 1 tane bu gizli ilimle(isme bak zuhaha) olmuş düzgün bir şey söyleyebilir misin?
Alıntıları Göster
Fus Ro Dah!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hamza kuranı kerim ne güne duruyor aslanım.
87
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan712 -- 20 Mart 2022; 13:12:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X