Şimdi Ara

Gizli gizli balkonda sigara içme. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
7.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Sanki hepiniz babanızın karşısına geçip baba ben sigara içiyorum haberin olsun benden öğren, dedinizde. Oda iç tabi oğlum biz çok anlayışlı bir aileyiz hatta gel beraber içelim dedi.

Bide kıza yükleniyorlar.

Ben 18 yasındayken babama söylemek zorunda kalmıştım oda nasıl oldu anlatayım.Üzerimde hiç para yoktu ve sigara içmem gerekiyordu sigaramda bitti.para istedim ne yapıcaksın dedi durup dururken inatlastı lazım dedım ne alıcaksın gel gidelim markete al dedi.bende alamam senle dedim anlaması için oda ne alıcaksın ki dedi sinirlendim bende artık.sigara alıcam sigaramı sana mı aldırayım dedim.oda öyle söylesene ben sana kızsamda kızmasamda içiceksin arkamdan iş çevireceğine önümde iç diyip markete götürüp 3 paket parliement almıştı gerçi babam bu konularda örnek alınacak biri degil hergün en az 35lik rakısını içer.2 paketten assagı sigara içmez ve babalıgı herseye izin vermek olarak görür.bu yüzden kendisiyle görüşmüyorum.

Benimde babamla çocukken ilişkilerim pek iyi degildi. Yani resmiydik hep. Tabi 18 yaşımda sigara içerken annem kardeşim vs biliyordu ama babam bilmiyordu fakat süpheleniyordu. Bir gün odama geldi. Sigara içtigini biliyorum sigarayla saygı olmaz, gizli gizli içmene gerek yok (havalarda soguk) odanda iç demişti. Ama tabi bence bırakmaya calıs vs gibi de laflar etmişti.

23 yaşımda bir rahatsızlık sonucu sigarayı bıraktım (akciger ameliyatı) ve şu anda 29 yaşındayım. İyiki bırakmak zorunda kalmışım. Sigarasız hayat çok güzel

• Ey ahali siz babaza misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.