Şimdi Ara

Gizli gizli balkonda sigara içme. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banyoda iç banyoda hatta sslerle destekle konuyu içerken
    bu arada burlarda bir laf var bilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: o kel?

banyoda iç banyoda hatta sslerle destekle konuyu içerken

hangi laf ?
  • sigaraya bağlı. camel içiyorsan anlaşılır. ama blue ice falan içiyorsan anlaşılmaz 1 tane içeceksen. mentollü iç bi tane, banyoya falan da gireceksen imkansıza yakın kokuyu almaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DantelOrenEntel

quote:

Orijinalden alıntı: o kel?

banyoda iç banyoda hatta sslerle destekle konuyu içerken

hangi laf ?

no ss no güven joe

bu arada pm attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

sigaraya bağlı. camel içiyorsan anlaşılır. ama blue ice falan içiyorsan anlaşılmaz 1 tane içeceksen. mentollü iç bi tane, banyoya falan da gireceksen imkansıza yakın kokuyu almaları.

camel içiyorum o zaman içmeyeyim ya en iyisi
  • ben evde gizlice icerken ates bula,adim Aygazi atesledim ve sigarayi agizimla yaklatirarak yaktim ictikten sonra anladimki sacimi yapmisim bu boyle bir animdir oyle gerekli gereksiz araya sikistiriyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminak1

ben evde gizlice icerken ates bula,adim Aygazi atesledim ve sigarayi agizimla yaklatirarak yaktim ictikten sonra anladimki sacimi yapmisim bu boyle bir animdir oyle gerekli gereksiz araya sikistiriyim dedim

haha ben ondan çok korkuyorum o yüzden en az iki çakmak bulunur çantamda falan
  • Bi kerede ben koyim şu SS'yi

Gizli gizli balkonda sigara içme.
  • şimdi konuyu ciddi bir şekilde ele alıyorum iç tabi ya korkanın çocugu olmazmıs
    aklıma sokdu bu baslık normalde huyum degildir gece bende içicem balkonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadost0

şimdi konuyu ciddi bir şekilde ele alıyorum iç tabi ya korkanın çocugu olmazmıs
    aklıma sokdu bu baslık normalde huyum degildir gece bende içicem balkonda

ben içemeden konu kapanacak
  • Maalesef o koku içeriye girer. Çünkü kapı hafif aralık olacak bir miktar içeri girecek. Sonra sen içeri gireceksin ve dumanın çoğu içeriye girecek. Bide içtiğin sigaraya göre en az 30 dakika o koku içeri de kalıyor. Camel sarı içersen eğer yandın zaten, en aşağı 2.30-3 saatte zor geçer. Hadi kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

Maalesef o koku içeriye girer. Çünkü kapı hafif aralık olacak bir miktar içeri girecek. Sonra sen içeri gireceksin ve dumanın çoğu içeriye girecek. Bide içtiğin sigaraya göre en az 30 dakika o koku içeri de kalıyor. Camel sarı içersen eğer yandın zaten, en aşağı 2.30-3 saatte zor geçer. Hadi kolay gelsin.

korkuttunuz beni içmiyorum başka zaman artık
  • Merhaba Harun abi. Uzun zamandir gozukmuyordun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ciddi bir cevap vereyim, bir kere içer içmez girersen kesin o koku yayılır, içtikten sonra bir 5 dk falan balkonda otur, sonra bişey olmaz, duman üstüne doğru gelmesin rüzgara arkanı ver, rüzgar nereden esiyor nasıl bilirim diyorsan da onun cevabını birazdan verirler
  • Olmuyor denedim test ettim. Hiç kimse fark etmez içtiğini ama kardeşinin yanına vs uğrama direkt alır kokuyu iç ve banyoya gir. içerken balkonun kapısı kapalı olsun hayatta eve koku girmez. Marlboro blue ice için koku sorununu hafifletir hemde bi kıza en iyi yakışan sigara. Afiyet olsun
  • Kokuyorsun. Kardeşine 2 metreden daha yakın olmamalısın ve söndürür söndürmez eve girmemelisin.
  • Son durum ne? İçtin mi naptın?

• kardeşin mal mı niye ispiyonluyor

• aileden gizli sigara içmek ne ya? 19 yaşındaki biri sigara içtiğini ailesine söyleyemiyorsa yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DantelOrenEntel

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Dışarı çıkıp iç

erkek olsam kolay ama kız olunca işler değişiyor dışarı çıkamam bu saatte

Mrb bağyan ben sizi cikarta bilirim

gerekirse ozel harekatcilarda akrabam var onlarid cagiririm
    baban izin vermesse
    babanida oldururum

kardesin izin vermesse onuda oldururum

edit yatagim siril siklam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 23 Temmuz 2013; 4:03:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.