Şimdi Ara

Gizli güç testi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizevci

Herkesin kimseye belli etmediği veya kendisinin bile bilmediği içinde gizli bir güç saklıdır. Sizin ki nedir hiç düşündünüz mü? Veya o gücü ortaya çıkarmayı hiç denediniz mi? Denemediyseniz haydi deneyin! Testimizi çözün öğrenin. Sizin gizli gücünüz neymiş bakalım?

1- Eğer bir çift ayakkabı olsaydın sen:
    a) Siyah, dümdüz sandalet
    b) Puma tipi bir spor ayakkabı
    c) Siyah rugan bot
    d) Kırmızı topuklu ayakkabı

2- Hoşlandığın kişi bir başkasını seviyormuş. Sen:
    a) Yeni birini bulursun
    b) Biraz ağlar, sonra durumu kabullenirsin
    c) Kendine güvenir, sessiz kalırsın. sana dönecektir
    d) Onun için mücadele edersin

3- Başucunda okumak için ne bulunur?
    a) En çok satanlar listesinden bir kitap
    b) Okul yıllığı
    c) Astroloji kitabı
    d) Suç ve Ceza tarzı bir klasik

4- Yeni biriyle tanıştığın zaman:
    a) En son haber veya dedikodulardan bahsedersin
    b) Çok az konuşursun
    c) Hemen onu yakından tanımaya çalışırsın
    d) Onu diğer insanlarla tanıştırırsın

5- Arkadaşlarınla scrabble oynuyorsun ve puanın kötü. Sen:
    a) Sinirli olmayan tek kişisin
    b) Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmazsın
    c) Dua edersin
    d) Beynini zorlar, kelime türetmeye çalışırsın

sonuçları daha sonra yazacağım,testi yapanlar! en çok hangi şık çıktıysa yazsınlar lütfen!!!

4 b 1 c

• quote:

Orjinalden alıntı: hassin

http://genc.hurriyet.com.tr/01/10/23/26test.asp

Sonuçlar burada

Ama bende bir gariplik var; 2 tane a , 2 tane d , 1 tane b , 1 tane c
  • evet olayı boziim sonuçları hemen söyliim
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22Puma+tipi+bir+spor+ayakkab%C4%B1+%22&meta=
    burdan bakablirsiniz direk link koyunca çalışmadı ref lazım herhalde.. giremeyenler için :

PUANLAMA

a'lar çoğunluktaysa: ÇOK YÖNLÜ Her duruma ve koşula uyabilmek gibi bir yeteneğin var. Kendi ayakların üzerinde durmakta çok başarılısın, bu yüzden kolay kolay üzülmüyorsun. İster sımnıfta, ister plajda, ister partide, ister sınavda, sen kendini evdeymiş gibi rahat hissediyorsun.

b'ler çoğunluktaysa: X-RAY GİBİ Tam bir realistsin. Olayları olduğu gibi görüyorsun. Ayrıntıları kaçırmama ve olayların iç yüzünü görme yeteneğin akıllı kararlar almana yardımcı oluyor. Böylece acı çekmeyi de önlemiş oluyorsun.

c'ler çoğunluktaysa: ÖNSEZİLİ Önsezilerin çok kuvvetli ve sen onlara güveniyorsun. İçgüdülerinin hayatını yönlendirmesine izin veriyorsun. Bu da seni başarılı yapıyor. Öğretmenlerin seni sevmesi, beğendiğin çocuğun senden hoşlanması, moda hakkındaki doğru kararların hep önsezilerinin gücü sayesinde.

d'ler çoğunluktaysa: CESARETLİ Sen süper bir birisisin. Hiçbir şeyden korkmuyorsun. İnsanlar da senin cesaretine ve kararlılığına hayranlar. Zor olayların üstesinden nasıl geleceğini çok iyi biliyorsun. Çevrendekilerin çoğu sana hayran.

• b
    a
    a
    a
    d
    d

Fazlamı yaptım ya
  • Süper biriymişim.insanlar bana hayranmışAllahh Allahhh tutmaayın beniiiii.Müthiş bir özgüven geldi bak şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

b'ler çoğunluktaysa: X-RAY GİBİ Tam bir realistsin. Olayları olduğu gibi görüyorsun. Ayrıntıları kaçırmama ve olayların iç yüzünü görme yeteneğin akıllı kararlar almana yardımcı oluyor. Böylece acı çekmeyi de önlemiş oluyorsun.

böle çıktı bana..

bana da
  • 1)d 2)b 3)d 4)a 5)c
  • b'ler çoğunluktaysa: X-RAY GİBİ Tam bir realistsin. Olayları olduğu gibi görüyorsun. Ayrıntıları kaçırmama ve olayların iç yüzünü görme yeteneğin akıllı kararlar almana yardımcı oluyor. Böylece acı çekmeyi de önlemiş oluyorsun.

ilginç yalancı olarak bilinirim oysaki

şıklar:
    1.b
    2.d
    3.a
    4.c
    5.b
  • EN ÇOK b çıktı
  • Hepsi (A) ne oldu ulaştımmı NİRVANAYA
  • b
    a
    a
    b
    d
  • 1-cesaretli olmam için kırmızı topuklu bir ayakkabımı giymem gerekiyo(erkek olarak)
    2-yine cesaretli olmam için kızın peşinden koşmak gibi bir salaklıkmı yapmam gerekiyor
    3-yine cesaretli olmam için siyasi kitapları bırakıp klasikmi okumam gerekiyor...aslaa
    diğerleri d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 31 Ağustos 2006; 16:28:09 >
  • ben x-ray çıktım;doğrudur...
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 31 Ağustos 2006; 16:28:16 >
  • b
    c
    c
    b
    d

bende hem b ler hem c ler çoğunlukta ne olcak şimdi. Allah tan ikisi de bana uyuyor
    gizli güçlerimi ben zaten biliyorum
    oooo
    Amerikayı yenide keşfetmeye gerek yok arkadaşlar. Siz zaten kendinizi biliyorsanız, gerisi hikaye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.