Şimdi Ara

Gizli Klasör sorunu ( virüs değil ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
     ( ˆ è  2 Í $  x `    À¹¨¥«±Ì@³*°Ë*¿M¹’øÍÉŠ1&Î € ì| 0 0 1 - C R A K - 0 2 6 . x m 6  x `    PŽ'¦«±ÌL(¸·µ±Ë„!P¹’øÍ°˜‰ş½Í  Ÿõ 0 0 1 - C R A K - 0 4 4 . x m  H  x `     eݦ«±Ì~Dã`űËރR¹’øÍÚ
    Ÿş½Í P ?F 0 0 1 - C R K - 0 0 6 . x m    p X    @
    „¥«±Ìä*çÕ¸Ë*¿M¹’ø͸V71&Î p ëe 0 0 C 1 1 ~ 1 . X M  #  p X    0$¤¥«±ÌXmU-X°Ë*¿M¹’ø͐z1&Î € y 0 0 3 C 1 1 ~ 1 . X M  &  p X    pz¶¥«±Ì€t÷bQÈ*¿M¹’øÍò)¬1&Î  G 0 0 4 C 1 D ~ 1 . X M  W  À ¦    hfTcPÌ Ç‘ªº>Ê8æT¹’øÍÔ•Çş½Í 0 ‹, 20 5 U n d e r S E H - A u r o r a M e d i a W o r k s h o p 3 . 4 . 3 5 k g . X M . x m  `    ‚    ¼PcPÌ ¥„?G­È8æT¹’øͤ¨Úş½Í p Òj A T 4 R E - V i s K e e p e r 3 . 2 . 3 c r k . i t . x m @S„¦Í g  À ¦    j¬cPÌ »qÊ8æT¹’øÍt»íş½Í À ¸º 2C O R E - A d o b e A l l P r o d u c t s M a c O S X k e y v 1 . 1 . M O D . x m o  ° ’    ü›ËcPÌ KÜ)ÔcÊ’HW¹’øÍ6§ùş½Í @ Ò2 (N U C L E A R - P r og E v o 2 0 1 0 k g . x m
    w  À ¨    ÚÕåcPÌ ÏféÎmÊ’HW¹’øÍž0ş½  ?û 3S K i D R O W - C t r o . X M . x m

Kaynak kodunu araştırsam ne olacakkkk, resource yapsam ne olacaakkkk.

Ahhh işte ahhhh, sevgili dostum TİSKE. Aramızdaki şans faktörü bu işte. Normalde senin anlattığın WinMend Data Recovery yöntemi sonuç verecek. Sende neden sonuç veriyor?? Sonuç veriyor çünkü D bölümündeki Winmend~Folder~Hidden klasörünü silmedin. Sadece C bölümünde işlem yaptın. Ben ise Linux live cd ile bilgisayarı açıp C ve D deki Winmend~Folder~Hidden klasörlerini sildim. Cye low level atıp sattım D yani ikinci hdd duruyor. Güzel, yeni 500 gb hdd yi taktım. Ona işletim sistemi kurdum ve C oldu. D ikinci hdd. Silinen eski Winmend~Folder~Hidden kurtardım fakat büyük olasılık içeriği orjinalliğini yitirdi. Sonuç Babama ve resimlerine, ve videolarına allah rahmet eyledi. Bir türlü D:\ içerisindeki 012 klasörünü göremiyorum, çağıramıyorum. Bu arada winmendle ilgili bütün programlarım full, lisanslı.

• Sevgili arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir arkadaşımın bilgisayarına hdd yi taktık. Bilinen kurtarma programlarını farklı zamanlarda deneye deneye verilerin yaklaşık % 20 lik bölümünü toparlayabildik. Geriye kalan ne yazık ki kurtarılamadı. Herneyse yaaa. Buda bana çok acı bir tecrübe oldu. Winmend Folder Hidden şu an için özdeşleri içinde en iyi program. Kişisel hatalar yüzünden bazen programlara negatif yorumlar yapabiliyoruz. Daha iyisi çıkana dek dosya ve klasör koruması için Winmend Folder Hidden kullanmaya devam edeceğim. Bu arada Winmend Folder Hidden şifresini unuttum diyenlerin kaygılanmasına gerek yok. Dosya sıkıştırma programı 7-Zip ile bilgisayara kaydedilmiş Winmend~Folder~Hidden klasörünün içeriğine göz atsınlar. Oradaki dosyaları 7-Zip ile dışarıya aktarıp NOTEPAD ile düzenlediklerinde şifre ve dosya listesi bilgilerine ulaşabilirler.

• Benim sorum şu:
    Şimdi biz Winmend~Folder~Hidden programını ile klasörü şifreledik Taşınabilir Harddiske. İlerde ben bilgisayarıma format attım ve daha sonra bu program ile yine Taşınabilir harddiskteki klasörü çağırabilirmiyim.
    Yani Şifreli olarak klasör Taşınabilir Harddiskte kaldı ama biz windowsa format attık. Bu klasöre ulaşabilirmiyiz programı tekrar kurup. Hadi burdan yak:)
  • % 99 Erişirsin merak etme..
    Ben unutup formatlamıştım sonra program kurup erişmiştim yıllar önce
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Merhaba. buradan indirerek taratın. Ama disk'in boyutuna göre günler alabilir. Büyük ihtimal bulacaktır.
  • format sonrası program kurupta erişemeyenler linux live cd ile pc yi açıp terminalde
    winmend içindeki dosyanızı aratıp dizini bulabilirsiniz.

find -type f -name *usbyedek*
    ./Winmend~Folder~Hidden/.../cn/enc/usbyedek < D deki yolu

Daha sonra mount edilmiş olan D içinde ./Winmend~Folder~Hidden/.../cn yolundan gizlenmiş dosyaları güvenli bir yere kopyalayıp windowsu açıp tekrar winmend ile gizlersiniz
  • ya şimdi küfür edicem tüm masaüstü klasörlerinin içinde olduğu,filmler,fotoğraflarım aklınıza gelcek herşeyi içine attığım klasörü masaüstüne kopyaladım orjinalini sildim gizledim hata verdi sonra klasör yok oldu çöpte yok recoverysine baktım klasör gözüküyor içinde sadece 1 klasör buldu onuda kurtaramıyoruz diyo bunu yapanın da gece gece
  • Aynı sorun bende de var ben wind mend ile gizlenmiş dosya varken format atmısım sonra kurtarma programı ile gizlediğim videolar kurtarıldı fakat üzerinde anahtar isareti var dosya sahipliğini alamıyorum o yüzden oynatılamıyor sanırım videolar yardımcı olabilirseniz cok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcull

Aynı sorun bende de var ben wind mend ile gizlenmiş dosya varken format atmısım sonra kurtarma programı ile gizlediğim videolar kurtarıldı fakat üzerinde anahtar isareti var dosya sahipliğini alamıyorum o yüzden oynatılamıyor sanırım videolar yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
    bir kaç tane resim eklersen durumu analiz edelim
  • İşte bu şekilde dosyalar tam denetim izinlerini açsam da çözüm sağlamıyor oynatılamıyor tasınamıyor kopyalanamıyor
     Gizli Klasör sorunu ( virüs değil )

• Sen galiba klasör değil dosya şifrelemişsin
    Şifreleme programını tekrar kur ve aynı dosyaları seç
    Önce şifreleme yap, muhtemelen uyarı verecektir bunlar zaten şifreli diye
    Tamam o zaman şifreyi kaldır deyip programdan komut ver.
    Düzelmesi gerekir böyle, başka da bir çözüm aklıma gelmiyor.
  • Onu denedim daha önce Malesef olmadı hiç sifrelenmemis gibi sifreliyor gizliyor açıyor sonuc yok wind mend e destek icin mail attım cevap veren olmadı yıllardır duruyor dosyalar çözümleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcull -- 12 Nisan 2020; 0:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.