Şimdi Ara

Gizli Klasör sorunu ( virüs değil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski Tatil resimlerini yeğenler kazara siler diye başka bir klasörde tutuyordum

Onları da WinMend Folder Hidden prog ile gizlemiştim
    Geçen hafta PC ye virüs girdi
    Açılışta wallpaper ekranında kaldı, user falan gözükmedi,,,,win 7 DVD ile tamir, başlangıç düzeltme denedim olmadı

Ben de Acronis ile 7 ay önceki image geri döndüm......PC normale döndü
    Fakat bu defa gizlediğim resimlerin olduğu klösör hiç bir şekilde görünmüyor
    eski image içinde gizleme programı yoktu, image yukledikten sonra winmend folder hidden programını yeniden kurdum
    "Gizliliği kaldır "diyorum ama "gizlenemedi, kullanımda olabilir " hatası alıyorum
    programın destek bölümüyle yazıştım........recovery programı ile alabilirsin dedi
    2 - 3 saat süren bir tarama yapıyor bulduğu resimler var ama.........esas kısmı bulmuyor, göstermiyor
    Başka program da denedim olmadı.

Sadece belirlenen hedefteki bir klasörü tarama yapmasını sağlayabilmem lazım
    Bir kaç program denedim
    Bunu regeditten veya başka bir şekilde nasıl halledebilirim, fikri veya önerisi olan var mı?

• Anladığım kadarıyla bu bir dosya şifreleme programı. O yüzden bunu registry aracılığıyla halledemezsin. Önemli soru şu: sisteminin 7 ay önceki imajında bu resimler mevcut muydu? Recovery programları ne yazık ki her zaman kesin çözüm olmuyor.
    Uygulamanın kendi sitesindeki destek bölümüne bakmışsın destek bölümüyle yazıştığına göre ama yine oraya baktığım kadarıyla ekleme yapayım: Şu sayfadaki finddata.exe programcığını denedin mi? Belki bir şekilde hala duruyordur. Eğer bir şifrelenmiş klasörün izine rastlanırsa bilgileri onlara gönderiyorsun, onlar şifrelemeyi kırıyorlar.

• 7 ay önceki image C yani sistem yedeğiydi

Belge ve resimler D diskimde durur her zaman.
    O zaman da resimler vardı belki klasör adı farklıydı
    destek sayfasındaki programı calıştırdım ordaki bilgileri onlara gönderdim
    Onlar da kendi recovery programlarını önerdiler sadece bu
    Tekrar yazdım olmadığını ama bakalım ne yazacaklar

Onların cevapları daha cok şifre unutanlara göre

Elimde eski bir linux CD si vardı
    onu denedim belki iş görür diye
    ama o da işe yaramadı.

Klasör orda ama ben erişemiyorum
    finddata nın verdiği bilgilere göre de halen duruyor

D:\
    NTFS
    File: Folder_Hidden.ini size: 80 Path: path5
    Dir: KOLEKSiYN Path: path5
    File: Show_Hidden.ini size: 76 Path: path5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Temmuz 2012; 21:50:43 >
  • Aklıma bir şey geldi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
    image yüklemeden önce bozulan windowsu ( içinde winmend hidden folder programı olan ) diskin içinde kurtaracak bir program bulursam
    önce o bozulan sistemi bulup tamir ederim
    sonra sistemle PC yi yeniden açarsam klasörü eskisi gibi görebilirim

Bu işi yapan programı bulmam lazım
  • WinMend Folder Hidden Sorunu

Bilgisayarda iki adet harddisk vardı.
    Birinci HDD,C-80 gb, ikinci HDD, D-160 gb idi.
    WinMend Folder Hidden programı kurulduğunda hem C'ye hem de D'ye kendi sistem klasörünü oluşturmuşdu.
    Birinci HDD kapasite değişikliği nedeniyle satıldı ve yerine 500 gb yeni bir HDD alındı.
    Harddisk değiştirilmeden önce herhangi bir live cd ile C ve D deki gereksiz ve boş klasörler silindi.
    WinMend Folder Hidden programı ile korumaya alınan klasör D harddisk içerisinde duruyor.
    Yeni işletim sistemi ve WinMend Folder Hidden programı kurulduğunda D harddiskindeki klasör çağrılamadı.
    WinMend Folder Hidden programı çalışıyor ve klasör gizleme işlemini yapıyor, ancak eski veri tabanında kayıtlı bilgi yok.
    Eskiden gizlenmiş olan klasörü çağırabilmenin bir yolu var mı?
    Yaptığım bütün kurulumlarda sistem geri yükleme noktası oluşturmama alışkanlığım var. Ve hep Xp kurdum.
    Kısaca klasör halen D içerisinde. Sadece WinMend Folder Hidden ile çağıramıyorum.

• Ben yukardaki sorunun Winmend data rec ile kurtardım

Şöyle ki;
    Winmend Folder Hidden programı gizlenen klasör bilgileri aynı zamanda
    Hem C hem de D diski ana diznlerinde Winmend~Folder~Hidden diye gizli bir klasörde saklıyor

winmend sitesinden kendi recovery programını kur
    Aşağıdaki gibi açılınca Winmend~Folder~Hidden klasörünü seç
    Orada gizlenen klasörleri göreceksin ve kurtar işaretleyeceksin,
    Muhtemelen olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Kasım 2012; 17:52:10 >

• Winmend~Folder~Hidden
    Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
    İki sorun var.
    Program lisanslı olduğu için kurtarma kapasitesi kısıtlanıyor yani dosyaların kilobayt kurtarma sınırını 64 kilobayt olarak bildiriyor. Bu ne anlama gelir bilmiyorum.
    İkincisi hardisk değişimi yapılmadan önce C ve D bölümlerinde ilk kurulduğunda oluşturulmuş Winmend~Folder~Hidden klasörleri live cd ile silinmişti. Herneyse şansımızı bir deneyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazık ki sorun çözülmedi. Gizlenmiş klasör halen D bölümünde duruyor ancak hiç bir yöntemle halen klasörü çağırabilmiş değilim. Sorun bir ayı aşkın bir süredir öylece duruyor.
  • Google amcadan programın full versiyonu bulman lazım
    full olunca her şey kurtarılıyor
    Ben artık o programı kullanmıyorum
  • Mantıksal olarak bir medya ortamında silinen dosyaları kurtarmak için o alana yeni veriler kaydetmemek gerekir. Bu bilgiden dolayı bende D harddiskinde bu Winmend~Folder~Hidden sorunu ortaya çıktığından beri hiçbir veri kaydetmedim. Sağolsun google sayesinde WinMend-Data-Recovery-1.4.3.0 lisanslı programını indirdim. Tam tarama yaptıktan sonra D:\012 klasörü içerisinde tuttuğum jpg, doc, txt ve diğer dosyaları buldum. Sorun şuki çoğu dosya kurtarılmasına rağmen ya açılmıyor yada açılsa bile bozuk. Yani isterdimki bu program gizlenmiş D:\012 klasörünü görünür yada çağrılabilir hale getirsin. Bunu yapabilen bir progran ne kadarda çok işime yarardı. Özet; sorun çözülmedi.
  • Winmend~Folder~Hidden

WinMend Folder Hidden Sorunu

Bilgisayarda iki adet harddisk vardı.

Her iki harddiskde tek parçaydı yani bölümlendirilmemişti.

WinMend Folder Hidden programı kurulduğunda hem C'ye hem de D'ye Winmend~Folder~Hidden adında kendi sistem klasörünü oluşturmuştu.

Birinci harddisk C, ikinci harddisk D olarak tanınıyor.

Birinci harddisk kapasite değişikliği nedeniyle bilgisayardan söküldü. Ancak sökülmeden önce bilgisayar live cd ile açıldı ve hem C'deki hem de D'deki Winmend~Folder~Hidden klasörleri silindi. Daha sonra C'ye Low Level Format atıldı.

WinMend Folder Hidden programı ile korumaya alınan klasör D harddisk içerisinde duruyor.

Yeni alınan harddisk bilgisayara takıldı. Xp işletim sistemi kuruldu.

WinMend Folder Hidden programı kurulduğunda D harddiskindeki klasör çağrılamadı.

WinMend Folder Hidden programı çalışıyor ve klasör gizleme işlemini yapıyor, ancak eski veri tabanındaki kayıtlı bilgi silindiği için eskiden gizlenmiş klasörü göremiyor, çağıramıyor.

Eskiden gizlenmiş olan klasörü çağırabilmenin bir yolu var mı?

D harddiskinde silinmiş olan Winmend~Folder~Hidden klasörünü kurtarıp yeni klasörle değiştirmek sorunu çözer mi?

Kısaca klasör halen D içerisinde. Sadece WinMend Folder Hidden ile çağıramıyorum.

Gizlenmiş klasör D:\012.
    Silinen klasör Winmend~Folder~Hidden klasörü.
    Silindiği tarih 20.10.2012. Bu sistem klasörünü yeniden kazanmak mümkün mü?

• gizlediğin klasör ile aynı adı taşıyan bir tane daha yatırsan, gizlersen ve tekrar görmeye çalışırsan sonuç ne olur ?

Eğer sistem buna izin verirse o zaman klasörü göremiyor demektir. Bu durumda halen orada olan aynı isimde iki tane gizli klasörün olacaktır. Fakat program hangisini görünür yapacağını nereden bilecek ?

Riskli biraz :)
  • Bu konuya takılmamın nedeni şu:
    WinMend Folder Hidden programı ile gizlediğim klasör içerisinde yanlışlıkla silinmelere karşı korunsun diye kardeşlerime, anneme, babama ait resim ve videoların bulunması. Onun dışındaki word veya notpad dosyalar kurtulmuş veya kurtulmamış hiç önemli değil.
    Aralık.2012 de babamı kaybettim. Ona ait video görüntüleri manevi açıdan benim için çok değerli. WinMend Data Recovery programı bir şeyleri kurtarıyor fakat kurtarılan dosyalardan resimlerin çoğu bozuk veya açılmıyor. Videoları hiç kurtarmıyor. Anneme ve babama ait bayramlarda çekilmiş videolar ve resimler var. 8 yıl önce, 5 yıl önce, birkaç ay önce çekilmiş resim ve videolar. Herşeyi denedim desem yalan olur. Sanıyorum kriptoları çözümleyen ve yeniden veri tabanı oluşturan programlara biraz bakınmam gerekiyor. Yada gergozen kardeşimizin dediği gibi herşeyi göze alıp aynı klasörü oluşturma yolunamı gitsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Aklıma bir şey geldi ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
    image yüklemeden önce bozulan windowsu ( içinde winmend hidden folder programı olan ) diskin içinde kurtaracak bir program bulursam
    önce o bozulan sistemi bulup tamir ederim
    sonra sistemle PC yi yeniden açarsam klasörü eskisi gibi görebilirim

Bu işi yapan programı bulmam lazım

merhaba;

easy recovery ıle sistemın fabrıka cıkıs anından sonra atılan formatlarında kaybedılen dosyaları yada sılınen dosyaları gerı getırebılırsınız partition belırtmenız yeterlı klasor seceneklerınden gızlı dosyaları goster dıyerek yapıldıgı takdır de ısınıze yarayacagını dusunuyorum yanlız .exe dosyalarını gerı cagıramıyorsunuz..

turbobit.net
    Turbobit.net | Unlimited and fast file cloud
    http://turbobit.net/bph39tyvwjvc.html

rar:warezmaster

• Ben önceki mesajımda belirttiğim şekilde hepsini kurtardım
    Şu an bende sıkıntı yok, Bu programı da artık kullanmıyorum

SUley arkadaşım
    Winmend data rec progmını kur ve calıştır
    Program ile Bu resimdeki klasörün içinde şifreli bütün klasörler görünüyor
    Ondan sonra kurtarabilirsin.

Çözümün daha iyi anlaşılması için programın destek bölümüyle yaptığım yazışmalarda kullandığım resimler aşağıda
    /

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Ocak 2013; 0:16:59 >

• Sevgili ghostmodel Ontrack EasyRecovery Professional 10.0.2.3.rar dosyasını indirdim fakat verdiğin warezmaster rar şifresini onaylamıyor.
  • Bu programla sakladiginiz programlari geri getirecek sifreyi hatirlamayanlar olursa sirket bunu 50 dolar karsiliginda cozuyormus.

Bir arkadasim biraz ugrasti ve sizleri 50 dolar vermekten kurtarabilirmis

Ama size bunu bedavaya sunmak yerine bir cappuccino + kek isteyebilir bilginize
  • Sevgili seda.g arkadaşım, bu mesajı bana yazdıysan mesajın içeriği yaşadığım sorunla ilgili değil. Program için kullandığım şifreyi, gizlediğim klasörün ismini ve hangi hdd içerisinde olduğunu zaten biliyorum. Ayrıca silinmiş verileri kurtaran programlar sayesinde silinmiş eski Winmend~Folder~Hidden klasörüne de kavuştum. Bu eski klasörün içeriğini yeni klasörün üzerinede yazdırdım. Fakat gel gör ki sorun halen çözülmedi. Yarbay TİSKE arkadaşımın verdiği bilgiler sorunumu çözme açısından son derece yol gösterici. Fakat onun bilgisayarında işe yarayan WinMend Data Recovery uygulaması benim bilgisayarımda tarif ettiği gibi sonuç vermiyor. Muhtemelen onun elindeki Winmend~Folder~Hidden klasörü doğru klasör iken bendeki Winmend~Folder~Hidden klasörü uygun verileri içermeyen klasör.
  • Sevgili TiSKE, bilgisayarı, içerisinde WinMend Folder Hidden programı olmayan 7 ay önceki bir imaj ile kurdun. Doğal olarak ne programın kendisi ne de C ve D disklerinin ana dizinlerindeki Winmend~Folder~Hidden gizli sistem klasörleri yoktu. Bunun üzerine WinMend Folder Hidden, WinMend Data Recovery programlarını kurdun. Find Data ile klasörün orada olduğunu gördün ve kurtardın. Çok güzel.

Bende aynısını yaptım. Fakat her iki yöntemde de WinMend Data Recovery kurtarma yapamıyor. Ne yeni Winmend~Folder~Hidden sistem klasörü ne de kurtarılmış eski Winmend~Folder~Hidden sistem klasörü varken!! Senin bilgisayarında Find Data gizlenen klasörü görmüş fakat bende görmüyor.

D:\
    NTFS
    File: 842925246-2025429265-HidePassword.ini size: 48 Path: path5
    File: Folder_Hidden.ini size: 52 Path: path5
    File: Show_Hidden.ini size: 2 Path: path5

Klasörüm D:\012. İşte WinMend Data Recovery ve Find Data bunu göremiyor ve kurtaramıyor.

Folder_Hidden.ini
    Show_Hidden.ini

Büyük olasılık kaynak kodunu okuyan bir program aracılığı ile bu dosyaları düzenlemem gerekecek.

Yada şansıma küsüp demek ki her şeyin bir sonu varmış diye ikinci HDD'ye gözyaşları içerisinde HDD Low Level Format uygulayacağım. Winmend Folder Hidden kullandığım için çok pişmanım. Anılarımın büyük bir bölümünü çöpe attı.

• Yanlışın var
    ben sadece C image yedek alıyorum.D ye hiç bir zaman dokunmuyorum
    D diskinde gizli winmend ... sistem klasörü hep D diskindeydi.
    Data programının full versiyonu kurman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 21 Mart 2013; 23:02:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.