Şimdi Ara

gizli klasörleri gizleyemiyorum lütfen bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gizli klasörleri görebiliyorum ama gizleyemiyorum araçlara tıkladığım zman 'klasör seçenkeleri' çıkması lazm ama öyle bi seçenek yok sadece sürücüsüne bağlan/ağ sürücüsü bağlantısını kes/eşitle seçenekleri var. önceden böyle bi sorun yoktu sonradan böyle oldu. pc de virüs flan da yok. çözümü nedir ne yapmalıyım lütfen yardm. ayrıca gizlenmiş olan ancak görünen dosyalara sağ tıklayıp özelliklerine grdiğimde 'gizli' seçeneği kapatılmış durumda yani o dosyayı bidaha normal hale çeviremiyorm. çözümü nedir?

• combofix ile bir dene istersen %99 virüs sen yok diyorsun ama tabi işletim sisteminde bir sorun yoksa tabiki...
  • Bilgisayarınızda virüs var. Öncelikla onu temizlemelisiniz. USB belleğinizi de bilgisayarınıza takmayı unutmayın.

Öncelikle bu dosya içindeki gizili klasörle ilgili programcığı çalıştırıyorsunuz. (beni oku kısmında gerekli açıklamalar mevcut)
    http://www.usbuzmani.com/wp-content/2009/06/sil.rar

Sonrasında klasör seçeneklerinin yerine gelmesi için şunu yapın:

Çalıştır penceresine gpedit.msc komutunu yazın ve tamam tuşuna basın.
    Karşınıza gelen pencerede şu ayarları yapın. Kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları-->Windows Bileşenleri-->Windows gezgini bu adımları gerçekleştirdikten sonra hemen pencerenin sağ tarafında Klasör seçenekleri öğesini araçlar mönüsünden kaldırır seçeneği gelecek Klasör seçeneklerini araçlar mönüsünden kaldırır seçeneğine çift tıkladığınızda, devre dışı butonunu seçip tamam diyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bilgisayarınızda virüs var. Öncelikla onu temizlemelisiniz. USB belleğinizi de bilgisayarınıza takmayı unutmayın.

Öncelikle bu dosya içindeki gizili klasörle ilgili programcığı çalıştırıyorsunuz. (beni oku kısmında gerekli açıklamalar mevcut)
    http://www.usbuzmani.com/wp-content/2009/06/sil.rar

Sonrasında klasör seçeneklerinin yerine gelmesi için şunu yapın:

Çalıştır penceresine gpedit.msc komutunu yazın ve tamam tuşuna basın.
    Karşınıza gelen pencerede şu ayarları yapın. Kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları-->Windows Bileşenleri-->Windows gezgini bu adımları gerçekleştirdikten sonra hemen pencerenin sağ tarafında Klasör seçenekleri öğesini araçlar mönüsünden kaldırır seçeneği gelecek Klasör seçeneklerini araçlar mönüsünden kaldırır seçeneğine çift tıkladığınızda, devre dışı butonunu seçip tamam diyin.

bunları denedim oldu çok çok teşekkrler saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gizli Klasörü Görünür Yapma
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.