Kaçınız gizli sorunusu biliyor ? Ben bilmiyorum unuttum.
bende bilmiorum bay post kasıcı.ama sanırım moderatörler ne yapacağını bilir
Gizli sorusunu bilmeyen adam KAsmaz Bence eğer şifre öğrenilirse yüksek Lwlde o char gider satamazda ilerde bilmiyosan Hmn AÇ yenindeN
Bu post kasma değil. Nasıl olsa konu dışındayız. En fazla 3 post atarım buraya.
Yüksek lvlilerde söylerse seviniriz.
konu dışı olabilir.ama bu konuyla ilgili sorun yaşıyorsan sorununu yaz."Kaçınız gizli sorunusu biliyor ? Ben bilmiyorum unuttum." demek mantıksız bence
Burda anket gibi birşey var. Diğer bölümlerdne çalıp burda yayınlamaya birşey yok belkide çok anlamlı bir soruya bir şey var.
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyWar
Burda anket gibi birşey var. Diğer bölümlerdne çalıp burda yayınlamaya birşey yok belkide çok anlamlı bir soruya bir şey var.
Sen desene post makinası yapmaya çalışıyorum. Elalemin gizli sorusunu bilip bilmesi seni ne konuda ilgilendirir?
Intella'ya kocaman dopdolu bir alkışşşşş!!!!!!!ayrıca forumda anket yasak bildiğim kadarıyla
Konu Dışında Anket açabılıyorsun.. { Inatla Hala anlamayacaklar oldugu için DH Konu Dışı / Off Topic
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyWar
Bu post kasma değil. Nasıl olsa konu dışındayız. En fazla 3 post atarım buraya.
Yüksek lvlilerde söylerse seviniriz.
limitini doldurdun
quote:
Orjinalden alıntı: aetasli95
bende bilmiorum bay post kasıcı.ama sanırım moderatörler ne yapacağını bilir
olum senin zorun ne ikinci günü sro da herkeze post kasıcı yeter bak çok göze batıyon
-bilmiyom
ben ilk carımın kini bilmiyodum 39 lv de bıraktım çünkü soyuldum simdikini biliyom allaha sükür
hocam ben gerektiğinde böyle tabirler kullanırım.ne bileyim alışkanlık olmuş.zorum felan yok ama konu saçma.ne yani pusup kalayım mı!!
ne gzl post kasıonuz bakayım ready !!!
dagilin... umarim hepiniz unutursunuz gizli sorularinizi da sonradan gelir ciddi ciddi konu acarsiniz buraya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme